Sunt trista
Scris 10 June 2007 - 07:43 PM
Scris 10 June 2007 - 07:47 PM
Venus, la Jun 10 2007, 08:43 PM, a spus:
Fi puternica , fii tare , fii alaturi de acel mic suflet ce are nevoie de tine mai mult ca oricand
Scris 10 June 2007 - 07:54 PM
Iti doresc multa forta!
Scris 10 June 2007 - 09:28 PM
Scris 10 June 2007 - 10:08 PM
Iti doresc multa forta si putere sa poti trece peste toate si sa cresti copilul fara sa simta lipsa unui parinte.
Scris 10 June 2007 - 10:58 PM
Miss Andruta, la Jun 10 2007, 08:54 PM, a spus:
Sigur, cand moare cineva, asta spunem: "o sa fie bine". Totusi, e bine ca nu ai spus 'mai bine!'.
Venus, nu are nimeni ce sa iti spuna, fiecaruia dintre noi ii pare sincer rau de o situatie ca asta. Dupa ce postam aici 'condoleantele' sau incurajarile ca va fi bine, plecam la coltul vesel, la 'ce imi place la cel de sus' sau mai stiu eu ce hihihisme.
Tu ramai cu durerea si regretul, fiecare te compatimeste (nu te feri de compasiune, este absolut umana), dar se intoarce la viata sa. Ramai din nou noaptea sa te uiti pe pereti si te intrebi de ce si cum sa continui o viata ca asta. Cum ai putea?
Am sa astept filozofii care vor veni sa iti spuna cum Dumnezeu te iubeste si iti da putere si cum iti incearca el credinta, samd. Astept.
Scris 10 June 2007 - 11:01 PM
K0ntr0VerSy, la Jun 10 2007, 11:58 PM, a spus:
Venus, nu are nimeni ce sa iti spuna, fiecaruia dintre noi ii pare sincer rau de o situatie ca asta. Dupa ce postam aici 'condoleantele' sau incurajarile ca va fi bine, plecam la coltul vesel, la 'ce imi place la cel de sus' sau mai stiu eu ce hihihisme.
Tu ramai cu durerea si regretul, fiecare te compatimeste (nu te feri de compasiune, este absolut umana), dar se intoarce la viata sa. Ramai din nou noaptea sa te uiti pe pereti si te intrebi de ce si cum sa continui o viata ca asta. Cum ai putea?
Am sa astept filozofii care vor veni sa iti spuna cum Dumnezeu te iubeste si iti da putere si cum iti incearca el credinta, samd. Astept.
O sa fie bine,desigur.Fiindca viata merge inainte,fie ca ne dorim sau nu.
Cu un lucru ai avut si tu dreptate:nu are nimeni ce sa-i spuna,fiindca oricum am fi ipocriti,fiecare isi vede de viata lui.Dar din moment ce ea a postat aici,inseamna ca are nevoie sa se descarce.
Iar tu,sttt.
Scris 10 June 2007 - 11:05 PM
Condoleante. Sper ca vei putea trece peste durerea din suflet si vei reusi sa uiti. Ai copilul, iar zambetul lui te poate face sa treci peste durere. Nu va trece imediat, dar in timp totul va fi bine.
Ai grija de tine. Doar asa, copilul tau va creste mare.
Scris 10 June 2007 - 11:23 PM
eu imi arat disponibilitatea sa a fi alaturi de tine in aceste momente
sa ai liniste in suflet si speranta
puiu.t
Scris 12 June 2007 - 11:03 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS