sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imbracamintea te face mai ..interesant? Vulgaritatea ei tradeaza carentele? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 19 April 2005 - 01:38 PM

Nu ma refer aici la cei care se imbraca conform cu stilul lor de viata. Daca iti faci veacul pe centura te imbraci ca atare nu zic nu. Dar cand te imbraci astfel doar ca sa atragi atentia inseamna ca ai o problema cu iQ -ul. Bunaoara am intalnit azi in autobuz niste domnisoare care emanau aberatii doar ca sa atraga atentia, dar nu asta era problema, ci in plus, erau imbracate cu niste cele care, (scuzati franceza) le intrau pe peste tot, definind tot felul de contururi destul de interesante pentru. orice barbat. Acesta :cry: a fost primul instinct. Dupa care a urmat un soi de greata pentru. personajele ce nu prea stiau sa faca acordul subiectului cu predicatul din cate am observat. Deci rezulta de aici ca unde inteligenta nu prea este dar exista sex-appeal, cel de-al doilea, instinctiv este pus in valoare pentru. "a se drege otetul". :cry:

Aceasta postare a fost editata de maybe: 19 April 2005 - 02:22 PM

0

#2 Utilizator offline   Marika 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-April 05

Scris 19 April 2005 - 04:26 PM

sa-ar putea sa ai deptate la faza cu dresul otetului. Ia spune-mi ce ai prefera: o inteligenta urata sau o proasta frumoasa?
Eu cred ca cele frumoase au mai multe sanse de a se reproduce, chiar daca sunt inculte ( pe selectia naturala nu prea o intereseaza de gradul de cultura al individului ci mai degraba de "sanatatea" fizica).
Exista legea compensatiei! Iar tinerele noastre se supun ei...
Legea e lege..
0

#3 Utilizator offline   dianna 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-March 05

Scris 20 April 2005 - 09:28 PM

Eii.. ar prefera idealul.... o frumoasa desteapta. Este de apreciat ca nu la-a interesat numai aspectul fizic ... si-a schimbat parerea dupa ce a vazut ce au in capusor fetele..
:cry: Nu cred ca exista neaparat legea compensatiei si nu cred in prejudecati de genul ca o femeie daca este frumoasa e sigur proasta!
0

#4 Utilizator offline   Aikaterine 

• http://cristinaparus.com/
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 21 April 2005 - 03:26 PM

10 greseli in moda

Nimic nu-ti poate strica mai mult infatisarea decat imbracamintea nepotrivita. Afla care sunt cele mai intalnite 10 greseli in moda si cum pot fi evitate.

1. Sa porti culorile gresite

Pentru a arata cat mai bine alege culori care sa fie complementare cu nuanta tenului tau. Daca vei purta culorile gresite vei parea palida, iar ridurile iti vor iesi in evidenta. Pe de alta parte culorile potrivite te vor face sa arati mai energica si plina de sanatate.

2. Prea mult machiaj

Prea mult machiaj creeaza o infatisare agresiva si adanceste liniile. Incearca sa ai un machiaj usor pentru zi si unul putin mai inchis pentru seara.

3. Imbracaminte care nu-ti vine bine

Multe femei nu-si dau seama ca daca poarta haine prea mulate acestea le pun in evidenta si defectele. Cumpara hainele in functie de cum iti vin si nu in functie de masura.

4. Pasta de unghii crapata

Ideea folosirii ojei este sa-ti faca unghiile sa arate mai bine dar, daca este crapata, da impresia unei igiene neglijente.

5. O coafura de moda veche sau un par neingrijit

Coafura ta creeaza o prima impresie. In functie de aceasta oamenii fac presupuneri in legatura cu nivelul tau de educatie, statut, varsta, si asa mai departe. Asta nu inseamna ca au dreptate – aceste presupuneri sunt instinctive. Ai grija sa nu ti se intample si tie.

6. Pantofi nepotriviti

Ai grija de pantofii tai pentru ca ei trebuie sa se asorteze cu infatisarea. Ai grija sa se asorteze si cu restul hainelor.

7. Radacini nevopsite

Daca te vopsesti, ai grija sa o faci in mod regulat. Nimic nu atrage mai mult atentia decat radacinile de alta culoare fata de restul parului.

8. Sutiene si bretele de sutien vizibile

Atunci cand porti bluze fara maneci ai grija sa porti un sutien comod. Nu purta sutiene care sunt prea stramte sau nu stau bine.

9. Dresuri nepotrivite
Asorteaza-ti dresul cu pantofii, pantalonii sau fusta.

10. Haine nepotrivite

Evita hainele tipatoare la locul de munca (cu exceptia cazului cand lucrezi intr-un domeniu creativ). Nu purta fuste scurte (cu peste 10 centimetrii deasupra genunchiului), bluze fara maneci, decolteuri adanci, tocuri inalte, prea multe bijuterii, fuste sau pantaloni de piele, sau orice altceva care sa bata la ochi.

Sursa: caudicaa

Aceasta postare a fost editata de CristinaParus: 21 April 2005 - 03:27 PM

0

#5 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip

Scris 21 April 2005 - 07:23 PM

dianna, la Apr 20 2005, 09:28 PM, a spus:

Eii.. ar prefera idealul.... o frumoasa desteapta.  Este de apreciat ca nu la-a interesat numai aspectul fizic ... si-a schimbat parerea dupa ce a vazut ce au in capusor fetele..
  :cry:  Nu cred ca exista  neaparat legea compensatiei si nu cred in prejudecati de genul ca o femeie daca este frumoasa e sigur proasta!
[snapbacca]37059[/snapbacca]

Sa fie cu capul pe umeri as replica la ...frumoasa si desteapta. Daca in frigider ai o savarina de ce sa mai mananci gogosi cu gem in oras? Sunt putin :-
Sa revin. Nu m-am referit la frumusete ci la felul in care se imbraca o parte atat dintre voi cat si noi, barbatii, in ziua de azi doar asa pentru a ne face observati... ceva de genul "hai sa stralucim prin ceva" iar daca mintea nu ne ajuta nu e problema.. devenim mai sclipitori prin paietele de la decolteul adanc sau prin tatuajul de pe biceps sau prin manelele care aud din passatul plin de maini cu ghiuluri atarnate pe geam cu care se iese la.. agatat.
Asta criticam, ..si nu pentru ca nu as fi de acord cu decolteurile, tatuajele sau passatul; ci pentru ca multi cred ca (,) chestiunile de imagine rezolva totul. Cred ca sarmul ar trebui sa vina din interior, fara sa il cauti , iar felul in care suntem ambalati trebuie doar sa il completeze.
0

#6 Utilizator offline   dianna 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-March 05

Scris 21 April 2005 - 10:01 PM

Da.. de acord cu ce spui tu!
Cei care afiseaza falsa stralucire nici macar nu-si dau seama de ridicolul aparitiei,ca sa priceapa asta le-ar trebui minte ; dar oricum..... tot persoane pe masura lor reusesc sa ''incante''. :-
0

#7 Utilizator offline   amoramo44 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-February 05

Scris 22 April 2005 - 11:09 AM

Imbracamintea spune multe despre personalitea celui ce-o poarta.
0

#8 Utilizator offline   oana*gabriela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 22 April 2005 - 02:29 PM

Eu cred ca, in primul rand, trebuie sa ne simtim bine in hainele in care ne-am imbracat. Daca ne simtim bine aratam mai bine, suntem mai dispusi catre a interactiona cu cei din jur.
Imbracamintea te face mai interesant in masura in care ne referim la cat de ingrijit arata (imbracamintea). De fapt.. ingrijit trebuie sa fii cu totul. Hainele sunt o parte din "intregul" pe care tu il reprezinti. Dar nu sunt totul.

0

#9 Utilizator offline   remus_florea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-March 05

Scris 23 April 2005 - 06:19 PM

hainele nu il fac pe om e deja un concept invechit. e totusi nevoie de putin bun gust in toti. cat despre domnisoarele care fac "sow" prin bus sau mai stiu eu unde, au devenit deja tipologii demne de operele lui caragiale. am auzit pareri variate; sunt unii care le desfiinteaza din start, sunt unii care le tolereaza, sunt unii care chiar le plac. parerea mea; e loc pentru toti sub soare. si pana la urma, e nevoie sa mai ai si de cine rade cad esti plictisit ::-: ::cry:: ::o::
0

#10 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip

Scris 25 April 2005 - 11:17 AM

Va dati seama ce aglomeratie at fi daca sa-ar pune pe trotuare traverse gen covorul rosu? :-
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis cum scapam de brunet? black_chinese  10 27.804
Replici noi Atasamente Sapunuri Naturale Handmade
Attirance-cosmetice naturale
edithf  0 1.319
Topic inchis Intrebare 29simona  2 3.432
Replici noi Atasamente CAPSULA CU ABUR SI INFRAROSII
Ce stiti/stim despre aceasta capsula ???
andra_ada  0 3.024
Topic inchis Propuneri frizuri cool pentru baieti
Frizuri pentru barbati
Petrila Sorin  3 24.682