sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Oare suntem vii fara iubire? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 10 June 2007 - 11:18 AM

Toata lumea fuge de moarte pentru ca vrea sa traiasca.... dar oare cati nu fug si de viata fara a intelege ca viata doare uneori... ca si durerea asta joaca un rol in farmecul ei...

Traim intr-o lume plina de zombii ce prefera griul unei inimi reci dar "in siguranta", o lume de egoisti ce prefera sa imbogateasca un cimitir in loc sa imbogateasca lumea ducand cu ei in mormant cantecul pe care au fost trimisi sa-l cante, culoarea pe care au fost trimisi sa o aduca in lume, toata iubirea pe care erau capabili sa o ofere.
0

#2 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 10 June 2007 - 11:32 AM

Oare suntem vii fara iubie?
Suntem la fel de vii ca o piatra, sau poate chiar mai putin, pentru ca si piatra aia iubeste locul in care sta, soarele care o incalzeste si ploaia....
Si sunt atat de multi care refuza sa traiasca, sa accepte iubirea cand le bate la poarta sufletului...resping de dragul de a scapa de complicatii si de dragul de a se complace in viata aia gri fara nici o bucurie, fara cantec, fara emotii...
Sper ca mesajul nu e urmare a unei situatii gri aparuta in viata ta! Ar fi pacat, e atat de frumos sa traiesti si sa fii fericit!

Aceasta postare a fost editata de BettyHelena: 10 June 2007 - 11:33 AM

0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 10 June 2007 - 11:39 AM

Vezi postareaBettyHelena, la Jun 10 2007, 12:32 PM, a spus:

Sper ca mesajul nu e urmare a unei situatii gri aparuta in viata ta! Ar fi pacat, e atat de frumos sa traiesti si sa fii fericit!

Din pacate viata mea e destul de goala.. destul de gri...
Uneori e atat de usor de uitat cum e sa traiesti...
1

#4 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 10 June 2007 - 11:40 AM

eu nu fug nici de moarte nici de viata.traiesc pur si simplu.sunt "intre" deocamdata.
de obicei oscilam intre fuga de viata si fuga de moarte.mi-am gasit un echilibru.nu pot spune ca sunt multumit de ce mi se intampla..dar asa e viata : cu suisuri,coborasuri si levitatii intre ;)
0

#5 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 10 June 2007 - 11:43 AM

Spui ca daca nu iubesti, nu traiesti: nimic mai fals si mai inselator. Cand iubesti mori, esti atat de inconstient incat ti se da iluzia vietii, crezi ca traiesti, dar nu stii ca deja ai murit. Iubirea iti macina sufletul. Iubirea este moarte.
Look around, e usor sa observati asta.
0

#6 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 10 June 2007 - 11:45 AM

Vezi postareaCavaleru, la Jun 10 2007, 12:39 PM, a spus:

Din pacate viata mea e destul de goala.. destul de gri...
Uneori e atat de usor de uitat cum e sa traiesti...

Am avut si eu griurile mele in viata... dar uneori doar din cauza ca nu voiam sa deschid ochii mari sa vad toate frumusetile ce ma inconjoara... nu dispera, trebuie doar sa te trezesti la viata! E frumos uneori si daca te iubesti pe tine...atunci incepe sa se coloreze griul. Si urmatorul pas vine de la sine...

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jun 10 2007, 12:43 PM, a spus:

Spui ca daca nu iubesti, nu traiesti: nimic mai fals si mai inselator. Cand iubesti mori, esti atat de inconstient incat ti se da iluzia vietii, crezi ca traiesti, dar nu stii ca deja ai murit. Iubirea iti macina sufletul. Iubirea este moarte.
Look around, e usor sa observati asta.

Da, dar e o moarte atat de placuta...

Aceasta postare a fost editata de BettyHelena: 10 June 2007 - 11:47 AM

0

#7 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 10 June 2007 - 12:12 PM

Se pare ca totul se invarte in jurul iubirii in viata asta : iubire pentru parinti, iubire pentru partener, iubire pentru copii, iubire pentu prieteni ... am fii pustii daca nu am fi avut sansa de a veni Aici sa traim acest sentimnet minunat si inaltator.
0

#8 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 10 June 2007 - 12:20 PM

Vezi postareaCavaleru, la Jun 10 2007, 12:18 PM, a spus:

Toata lumea fuge de moarte pentru ca vrea sa traiasca.... dar oare cati nu fug si de viata fara a intelege ca viata doare uneori... ca si durerea asta joaca un rol in farmecul ei...

Traim intr-o lume plina de zombii ce prefera griul unei inimi reci dar "in siguranta", o lume de egoisti ce prefera sa imbogateasca un cimitir in loc sa imbogateasca lumea ducand cu ei in mormant cantecul pe care au fost trimisi sa-l cante, culoarea pe care au fost trimisi sa o aduca in lume, toata iubirea pe care erau capabili sa o ofere.

Putini sunt cei capabili sa iubeasca neconditionat. Sau...putini sunt cei dispusi sa faca asta a doua oara...
Eu ma numar printre cei... multi.

Da, e frumos sa iubesti dar... nu orice,oricum. Daca acea iubire nu ma implineste,nu imi bucura sufletul, de ce sa ma chinui singura ?
0

#9 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 10 June 2007 - 12:23 PM

se spune ca murim putin cu fiecare iubire noua ...mda ...murim cu fiecare dezamagire sa ....renastem precum pheonix din propria cenusa ...mai puternici ...chiar mai buni ...;)
0

#10 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 10 June 2007 - 01:43 PM

Iubirea este cea care ne trezeste la viata,care ne arata bucuriile simple ale vietii,fericire,si uneori tristete,dar acestea sunt lucrurile care ne arata ca suntem vii..ca nu am murit inca.
Da,suntem vii fara iubire....doar sufletul ne este mort.
0

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Femeile,iubesc mai mult si mai sincer?
oare cine? :)
bydy  220 26.159
Hot Topic (New) Atasamente Prima dragoste! Credeti in ea? Se poate uita?
teme combinate
maddening_feeling  377 44.534
Hot Topic (New) Atasamente Femeia adevarata S.R.  80 3.589
Replici noi Nu credeam ca exista astfel de parinti
cum ne dam seama daca el este alesul?
J3nnif3r  5 1.358
Hot Topic (New) Atasamente Ce anume va atrage la EL/EA? * * * - -
Caracteristici.
heidy  342 34.745