Oare suntem vii fara iubire?
Scris 10 June 2007 - 11:18 AM
Toata lumea fuge de moarte pentru ca vrea sa traiasca.... dar oare cati nu fug si de viata fara a intelege ca viata doare uneori... ca si durerea asta joaca un rol in farmecul ei...
Traim intr-o lume plina de zombii ce prefera griul unei inimi reci dar "in siguranta", o lume de egoisti ce prefera sa imbogateasca un cimitir in loc sa imbogateasca lumea ducand cu ei in mormant cantecul pe care au fost trimisi sa-l cante, culoarea pe care au fost trimisi sa o aduca in lume, toata iubirea pe care erau capabili sa o ofere.
Scris 10 June 2007 - 11:32 AM
Suntem la fel de vii ca o piatra, sau poate chiar mai putin, pentru ca si piatra aia iubeste locul in care sta, soarele care o incalzeste si ploaia....
Si sunt atat de multi care refuza sa traiasca, sa accepte iubirea cand le bate la poarta sufletului...resping de dragul de a scapa de complicatii si de dragul de a se complace in viata aia gri fara nici o bucurie, fara cantec, fara emotii...
Sper ca mesajul nu e urmare a unei situatii gri aparuta in viata ta! Ar fi pacat, e atat de frumos sa traiesti si sa fii fericit!
Aceasta postare a fost editata de BettyHelena: 10 June 2007 - 11:33 AM
Scris 10 June 2007 - 11:40 AM
de obicei oscilam intre fuga de viata si fuga de moarte.mi-am gasit un echilibru.nu pot spune ca sunt multumit de ce mi se intampla..dar asa e viata : cu suisuri,coborasuri si levitatii intre
Scris 10 June 2007 - 11:43 AM
Look around, e usor sa observati asta.
Scris 10 June 2007 - 11:45 AM
Cavaleru, la Jun 10 2007, 12:39 PM, a spus:
Uneori e atat de usor de uitat cum e sa traiesti...
Am avut si eu griurile mele in viata... dar uneori doar din cauza ca nu voiam sa deschid ochii mari sa vad toate frumusetile ce ma inconjoara... nu dispera, trebuie doar sa te trezesti la viata! E frumos uneori si daca te iubesti pe tine...atunci incepe sa se coloreze griul. Si urmatorul pas vine de la sine...
K0ntr0VerSy, la Jun 10 2007, 12:43 PM, a spus:
Look around, e usor sa observati asta.
Da, dar e o moarte atat de placuta...
Aceasta postare a fost editata de BettyHelena: 10 June 2007 - 11:47 AM
Scris 10 June 2007 - 12:12 PM
Scris 10 June 2007 - 12:20 PM
Cavaleru, la Jun 10 2007, 12:18 PM, a spus:
Toata lumea fuge de moarte pentru ca vrea sa traiasca.... dar oare cati nu fug si de viata fara a intelege ca viata doare uneori... ca si durerea asta joaca un rol in farmecul ei...
Traim intr-o lume plina de zombii ce prefera griul unei inimi reci dar "in siguranta", o lume de egoisti ce prefera sa imbogateasca un cimitir in loc sa imbogateasca lumea ducand cu ei in mormant cantecul pe care au fost trimisi sa-l cante, culoarea pe care au fost trimisi sa o aduca in lume, toata iubirea pe care erau capabili sa o ofere.
Putini sunt cei capabili sa iubeasca neconditionat. Sau...putini sunt cei dispusi sa faca asta a doua oara...
Eu ma numar printre cei... multi.
Da, e frumos sa iubesti dar... nu orice,oricum. Daca acea iubire nu ma implineste,nu imi bucura sufletul, de ce sa ma chinui singura ?
Scris 10 June 2007 - 12:23 PM
Scris 10 June 2007 - 01:43 PM
Da,suntem vii fara iubire....doar sufletul ne este mort.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Femeile,iubesc mai mult si mai sincer?
oare cine? :) |
bydy | 220 | 26.159 |
|
teme combinate |
maddening_feeling | 377 | 44.534 |
|