sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Culte in romania Carti cu tematica islamica Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Amani 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-June 07

Scris 10 June 2007 - 08:00 AM

Buna Ziua,

As avea si eu o intrebare si o rugaminte in acelasi timp. Sunt curioasa sa stiu daca se poate gasi in tara Sfantul Quran , dar in traducere romana. Sunt de religie musulmana ,locuiesc in Dubai si am sa fiu in Romania ptr. o scurta perioda de timp. As vrea sa cumpar aceasta carte , ma puteti ajuta ?
Si in acelasi timp , cum as putea afla daca in Brasov se afla un loc de rugaciune pentru musulmani.Vin i tara dupa mult timp si nu am multe informatii despre cum sunt primiti musulmani , convertiti in romania . Va multumesc pentru timpul acordat .
0

#2 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 10 June 2007 - 10:19 AM

Vezi postareaAmani, la Jun 10 2007, 09:00 AM, a spus:

Buna Ziua,

As avea si eu o intrebare si o rugaminte in acelasi timp. Sunt curioasa sa stiu daca se poate gasi in tara Sfantul Quran , dar in traducere romana. Sunt de religie musulmana ,locuiesc in Dubai si am sa fiu in Romania ptr. o scurta perioda de timp. As vrea sa cumpar aceasta carte , ma puteti ajuta ?
Si in acelasi timp , cum as putea afla daca in Brasov se afla un loc de rugaciune pentru musulmani.Vin i tara dupa mult timp si nu am multe informatii despre cum sunt primiti musulmani , convertiti in romania . Va multumesc pentru timpul acordat .

mergi la site-ul
http://islam.ro/
Ai sa gasesti acolo o versiune electronica a Coranului precum si informatii de contact (tel./email)
Teoretic persoanele de acolo ar putea sa-ti dea mai multe informatii.
0

#3 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 12 September 2007 - 09:41 PM

Buna Ziua,

si eu am trecut la islam si nu am nici o problema
0

#4 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 12 September 2007 - 09:43 PM

Buna Ziua,

am eu ..dar l'am primit cadou ...daca vrei intreb de unde l-a achizitionat :D
0

#5 Utilizator offline   nanao 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-March 08

Scris 13 March 2008 - 10:47 PM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Jun 10 2007, 10:19 AM, a spus:

mergi la site-ul
http://islam.ro/
Ai sa gasesti acolo o versiune electronica a Coranului precum si informatii de contact (tel./email)
Teoretic persoanele de acolo ar putea sa-ti dea mai multe informatii.

Eu zic sa mai meditezi asupra deciziei tale si am citeva dovezi care ar fi de folos ...... trebuie vazute . Daca esti interesat de ele contacteazama si am sa te conduc la ele .
0

#6 Utilizator offline   brudi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-February 08

Scris 13 March 2008 - 11:21 PM

Vezi postareaAmani, la Jun 10 2007, 08:00 AM, a spus:

Buna Ziua,

Stai linistita, nu-i intereseaza pe romani religiile.
Vorbeste de afaceri sa vezi ce de prieteni iti faci. Daca dai banuti, nici nu mai scapi de ei.
:P pe veci banilor.
0

#7 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 16 March 2008 - 11:41 AM

Vezi postareabrudi, la Mar 13 2008, 11:21 PM, a spus:

Stai linistita, nu-i intereseaza pe romani religiile.
Vorbeste de afaceri sa vezi ce de prieteni iti faci. Daca dai banuti, nici nu mai scapi de ei.
:tease: pe veci banilor.

e nu iote cati se perinda pe forum
0

#8 Utilizator offline   brudi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-February 08

Scris 16 March 2008 - 01:16 PM

Vezi postareavali_, la Mar 16 2008, 11:41 AM, a spus:

e nu iote cati se perinda pe forum

Nu atata incat sa se teama, de a fii judecata, sau... cand multi nu-si cunosc nici religia lor.

Pe acest forum sau altele, nu sunt multi interesati de religie neaparat, vis-a-vis de cati romani sunt.:18 mil., 20 mil....
Desii, la "discutia" religie se pot crea cele mai bune relatii, in caz ca se maturizeaza omul, chiar mai bune decat altele.
0

#9 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 16 March 2008 - 01:25 PM

Vezi postareabrudi, la Mar 16 2008, 01:16 PM, a spus:

Nu atata incat sa se teama, de a fii judecata, sau... cand multi nu-si cunosc nici religia lor.

Pe acest forum sau altele, nu sunt multi interesati de religie neaparat, vis-a-vis de cati romani sunt.:18 mil., 20 mil....
Desii, la "discutia" religie se pot crea cele mai bune relatii, in caz ca se maturizeaza omul, chiar mai bune decat altele.

sau dusmanii.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Isus a inviat din morti
Cu moarte pe moarte calcand
Sikaryan  28 8.114