sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Obsesia noului Evaluare topic: * * * * -

#1 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 08 June 2007 - 07:45 PM

Ne plictisim cu succes de orice , în fiecare zi , mai ales de partenerul de viaţă .
Brusc , ţi se pare că nu este cea mai buna alegere , că poţi avea altceva - fie şi numai fiindcă este altceva .

Noul ne obsedează - ne trezim în unele dimineţi gândind "vreau altceva" sau "vreau ceva nou". Se spune că majoritatea femeilor sunt mai statornice decât majoritatea barbaţilor . Le limitează acest dezinteres pentru diversitate , este el o barieră împotriva dezamăgirilor la bax? Dăm vina pe celalalt adesea , crezând că ceva ce a facut sau nu a facut ne adânceşte blazarea şi/sau plictiseala. Aviditatea pentru nou este uneori privita ca o limitare a inteligenţei emoţionale, se presupune că nu evoluăm emoţional suficient decât după atingerea unui anumit nivel de diversitate partenerială. Însă cand o femeie acţionează conform acestui principiu , terţii spectatori filosofează ca Napoleon .

Eşti femeie , nu-ţi place sa fii aliniată la "opinia sezonului" şi nici nu dai explicaţii nimănui pentru preferinţele proprii.

Cu toate astea , de ce vrei ceva nou pe cealaltă pernă ?

Aceasta postare a fost editata de ♥ Simplu_Ana ♥: 08 June 2007 - 07:47 PM

0

#2 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 08 June 2007 - 08:19 PM

eu cred ca e mai mult teama de nou decat obsesia fata de el... sau poate coexista amandoua undeva acolo. eu una n-am intalnit decat teama fata de nou, fata de implicare... de ce crezi ca in ziua de azi nici un barbat nu suporta o femeie care ii spune ca vrea o relatie serioasa, sigura, care duce la casatorie, intr-un timp nu f indelungat de ani de zile.... da, barbatii fug de asa ceva ca dracul de tamaie... nu vor sa fie presati, pt ca sunt ingroziti de noul unei astfel de relatii, dar, daca femeia accepta o relatie mai lejera, de tatonare, de incercare, de potrivire de caracter, bla, bla, bla, poate se va obisnui si el cu situatia!
femeile sunt si ele ingrozite de nou. de aceea de cele mai multe ori, aleg barbati care cu care o relatie de posibila casatorie e scoasa din ecuatie, barbati cu obligatii, barbati cu alte prioritati... fug si ele daca vine un barbat hotarat sa le ofere posibilitatea noului prin casnicie, prin convietuire "pana cand moartea ne va desparti"

dar...oare chiar vrei ceva nou pe cealalta perna? poate doar pana in momentul cand inca simti ca mai poti scapa de statornicie...

nu stiu daca e bine spus ca ne plictisim de toate. e totusi in firea noastra sa mergem mai departe, sa evoluam, sa mai urcam o treapta dupa ce am invatat ceea ce trebuia din treapta anterioara. asta nu inseamna insa ca trebuie sa renuntam neaparat la vechi...
0

#3 Utilizator offline   csacsi 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 08 June 2007 - 08:30 PM

Da asa este fiecare om are nevoie de ceva nou in viata. Ia imaginativa viata fara schimbari, ar fi extraordinar de plictisitor .
Ca sa avem o relatie de succes cu persoana jubita aceste schimbari trebuie sa conducem spre viata profesionala . Sa cautam preocupatii interesante si pline de noutati in afara casei.
0

#4 Utilizator offline   Nebuloasa 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 June 2007 - 08:44 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jun 8 2007, 08:19 PM, a spus:

de ce crezi ca in ziua de azi nici un barbat nu suporta o femeie care ii spune ca vrea o relatie serioasa, sigura, care duce la casatorie, intr-un timp nu f indelungat de ani de zile.... da, barbatii fug de asa ceva ca dracul de tamaie... nu vor sa fie presati, pt ca sunt ingroziti de noul unei astfel de relatii

Sincer , cred că încă mai există bărbaţi care să nu se sperie imediat ce aud de cuvântul '' căsătorie '' . Majoritatea se sperie de o relaţie serioasă dar dacă 2 persoane se iubesc cu adevărat , se gandesc şi la o eventuală căsătorie , daca , bineînţeles , îşi doresc să întemeieze o familie împreuna .

Vezi postareamica_curioasa, la Jun 8 2007, 08:19 PM, a spus:

dar...oare chiar vrei ceva nou pe cealalta perna? poate doar pana in momentul cand inca simti ca mai poti scapa de statornicie...

Aici nu este vorba de mine , nu are nicio legătura cu relaţia mea , cu cel pe care îl iubesc.... m-am referit la o situaţie pur generala şi aşteptam nişte opinii...
Mereu m-am întrebat de ce oamenii caută permanent '' noul '' .
0

#5 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 08 June 2007 - 09:31 PM

Vezi postarea♥ Simplu_Ana ♥, la Jun 8 2007, 09:44 PM, a spus:

Sincer , cred că încă mai există bărbaţi care să nu se sperie imediat ce aud de cuvântul '' căsătorie '' . Majoritatea se sperie de o relaţie serioasă dar dacă 2 persoane se iubesc cu adevărat , se gandesc şi la o eventuală căsătorie , daca , bineînţeles , îşi doresc să întemeieze o familie împreuna .
Aici nu este vorba de mine , nu are nicio legătura cu relaţia mea , cu cel pe care îl iubesc.... m-am referit la o situaţie pur generala şi aşteptam nişte opinii...

da, poate m-am exprimat gresit cand am spus "toti", dar cu siguranta, majoritatea!

daca 2 persoane se iubesc cu adevarat...? da, dar cum ajung 2 persoane sa se iubesca in ziua de azi? dupa ce au convietuit...si asta in cazul fericit, ca se vor gandi la casatorie!

nu ma refeream la tine sau la relatia ta, dar foloseam si eu persoana a II- cum ai folosit-o si tu...

ceea ce am scris eu aici, sunt opinii!...sau nu?
0

#6 Utilizator offline   Nebuloasa 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 08 June 2007 - 09:57 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jun 8 2007, 09:31 PM, a spus:

daca 2 persoane se iubesc cu adevarat...? da, dar cum ajung 2 persoane sa se iubesca in ziua de azi? dupa ce au convietuit...si asta in cazul fericit, ca se vor gandi la casatorie!

Chiar dacă oamenii se schimbă pe zi ce trece , sentimentele vor exista întotdeauna , de orice natură ar fi ele .
După ce au convieţuit , nu au cum să nu se gândească la căsătorie , dacă nu cumva sunt căsătoriţi deja .
Când 2 persoane trăiesc în aceeaşi casă , îşi pot da seama dacă într-adevăr se pot întelege sau nu , impărţind totul .
Din ce în ce , tot mai puţine persoane se gândesc la căsătorie , concubinajul pare satisfăcător pentru marea majoritate .
Totuşi , la un moment dat apare rutina.... poate din cauza asta oamenii sunt atraşi de ceea ce ar putea apărea nou în viaţa lor?
0

#7 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 08 June 2007 - 10:02 PM

Vezi postarea♥ Simplu_Ana ♥, la Jun 8 2007, 10:45 AM, a spus:

... de ce vrei ceva nou pe cealaltă pernă ?

Nu vreau. :crazy:
0

#8 Utilizator offline   k_love 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-May 07

Scris 08 June 2007 - 10:12 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jun 8 2007, 09:19 PM, a spus:

eu cred ca e mai mult teama de nou decat obsesia fata de el... sau poate coexista amandoua undeva acolo. eu una n-am intalnit decat teama fata de nou, fata de implicare... de ce crezi ca in ziua de azi nici un barbat nu suporta o femeie care ii spune ca vrea o relatie serioasa, sigura, care duce la casatorie, intr-un timp nu f indelungat de ani de zile.... da, barbatii fug de asa ceva ca dracul de tamaie... nu vor sa fie presati, pt ca sunt ingroziti de noul unei astfel de relatii, dar, daca femeia accepta o relatie mai lejera, de tatonare, de incercare, de potrivire de caracter, bla, bla, bla, poate se va obisnui si el cu situatia!
femeile sunt si ele ingrozite de nou. de aceea de cele mai multe ori, aleg barbati care cu care o relatie de posibila casatorie e scoasa din ecuatie, barbati cu obligatii, barbati cu alte prioritati... fug si ele daca vine un barbat hotarat sa le ofere posibilitatea noului prin casnicie, prin convietuire "pana cand moartea ne va desparti"

nu stiu daca e bine spus ca ne plictisim de toate. e totusi in firea noastra sa mergem mai departe, sa evoluam, sa mai urcam o treapta dupa ce am invatat ceea ce trebuia din treapta anterioara. asta nu inseamna insa ca trebuie sa renuntam neaparat la vechi...

..sunt cazuri si cazuri eu unul imi doresc exact ce tu ai spus ca barbatii se feresc ..asta inseamna ca sunt anormal ?? eu zic ca nu, depinde foarte mult de educatia primita de familia din care individul provine de mediul social si cultural in care a trait si mai apoi s-a dezvoltat ...sunt multi factori dar in general un barbat adeevarat stie ce vrea si e REESPONSABIL ..dar asta cred ca vine odata cu varsta ....atata timp cat feemeia e cea care schimba MEREEU cate ceva ...un nou feel dee mancare un nou mod dee a face dragostee in asa fel sa te simti mereeu cu persoana iubita intr-un cadru nou ..:crazy:

Aceasta postare a fost editata de k_love: 08 June 2007 - 10:16 PM

0

#9 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 June 2007 - 08:33 AM

Vezi postarea♥ Simplu_Ana ♥, la Jun 8 2007, 09:44 PM, a spus:

Personal cred ca din cauza golului. Daca relatia nu este de tip complementar... ceva va lipsi. De multe ori lipsa nu poate fi reprosata celuilalt pentru ca de multe ori este si o lipsa personala... dar... speranta ca undeva este cineva cu care o sa fie mai bine... tot poate sa apara...

Erosul din relatie trebuie sa fie complementat de Philia si pe masura ce trece timpul si noutatea relatiei incepe sa se diminueze, trebuie sa existe o compensare prin Philia pentru descresterea Erosului altfel ajungi sa ai mai putin decat era la inceput...

Conform teoriei duale din socionica "partenerii sunt recompensati pe deplin din punct de vedere psihologic pentru folosirea caracteristicilor puternice si pentru comportarea normala" astfel cei 2 prefera sa ramana impreuna chiar daca ajung sa se mai certe uneori, chiar daca poate nu mai e focul acela de la inceput pentru ca isi furnizeaza unul celuilalt servicii importante, servicii ce necesita putin efort din partea celui ce le face si sunt apreciate cu adevarat de cel ce primeste.
0

#10 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 09 June 2007 - 08:48 AM

Vezi postarea♥ Simplu_Ana ♥, la Jun 8 2007, 08:45 PM, a spus:

Ne plictisim cu succes de orice , în fiecare zi , mai ales de partenerul de viaţă .
........................
Cu toate astea , de ce vrei ceva nou pe cealaltă pernă ?

ne plictisim si de noi insine...ce pacat ca fata de noi suntem mai iertatori :crazy:

cu toate astea...de ce vrei ceva pe cealalta perna?
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis iubirea e de trei feluri
din care doar unul e bun
ellla  16 7.165
Topic inchis Orgasm sub hipnoza Arcadia@  28 9.234
Topic inchis oare de ce parintii vor sa te tina mereu din scurt ?
despre parinti si dragoste
gabytza710  27 11.207
Topic inchis boli transmise sexual
safe sex
starfire 2  0 2.934
Topic inchis Prietenii partenerilor nostri!
Cum sa scap de "amicul iubitei mele"
diutzu  224 25.115