sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

dupa hepatita Ce e voie si ce nu sa faci daca ai avut hepatita Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   radgits 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 07 June 2007 - 10:54 PM

Eu am avut hepatita mononucleozica in urma cu 2 luni. Analizele acum imi sunt in limite normale, dar inca tin regim pt ca doctoul mi-a recomandat sa tin 6 luni regim.
O asistenta, ce-i drept, nu de la infectioase, mi-a spus ca nu as mai avea voie toata viata de acum incolo sa mai depun efort intens sau sa mai mananc prajeli. E adevarat asa ceva sau m-a dezinformat.
As fi interesat sa stiu si daca ar mai fi alte lucruri pe care nu as mai avea voie sa le fac de acum incolo.
Multumesc anicipat.
0

#2 Utilizator offline   flori_buc 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-June 07

Scris 18 July 2007 - 08:35 PM

Vezi postarearadgits, la Jun 7 2007, 11:54 PM, a spus:

Eu am avut hepatita mononucleozica in urma cu 2 luni. Analizele acum imi sunt in limite normale, dar inca tin regim pt ca doctoul mi-a recomandat sa tin 6 luni regim.
O asistenta, ce-i drept, nu de la infectioase, mi-a spus ca nu as mai avea voie toata viata de acum incolo sa mai depun efort intens sau sa mai mananc prajeli. E adevarat asa ceva sau m-a dezinformat.
As fi interesat sa stiu si daca ar mai fi alte lucruri pe care nu as mai avea voie sa le fac de acum incolo.
Multumesc anicipat.

Prajelurile nu sunt bune saistenta a avut dreptate fiert e mai indicat de evitat este si efortul dar toate cu masura.Sa faci o cura de sucuri nu conserve totul cat mai natural.Nu cFE,bautura si fara tigari.Iti doresc SANATATE MAXIMA.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ofera cineva interferon?
Am recomandare medicala pentru interferon dar nu ajung la el.
Ion Mircea  1 2.028
Replici noi ciroza hepatica+hematon cranian
ajutor
cristian h  7 6.404
Replici noi analizele mele sunt proaste......
ce sa fac.......?
gabimok  6 6.256
Hot Topic (New) Recomandare doctori hepatologi/ spitale
topic combinat
maruca80  47 22.367
Hot Topic (New) Atasamente STEATOZA HEPATICA * * * * -
tratament
gidea2000  656 334.861