Eu am avut hepatita mononucleozica in urma cu 2 luni. Analizele acum imi sunt in limite normale, dar inca tin regim pt ca doctoul mi-a recomandat sa tin 6 luni regim.
O asistenta, ce-i drept, nu de la infectioase, mi-a spus ca nu as mai avea voie toata viata de acum incolo sa mai depun efort intens sau sa mai mananc prajeli. E adevarat asa ceva sau m-a dezinformat.
As fi interesat sa stiu si daca ar mai fi alte lucruri pe care nu as mai avea voie sa le fac de acum incolo.
Multumesc anicipat.
Pagina 1 din 1
dupa hepatita Ce e voie si ce nu sa faci daca ai avut hepatita
Scris 18 July 2007 - 08:35 PM
radgits, la Jun 7 2007, 11:54 PM, a spus:
Eu am avut hepatita mononucleozica in urma cu 2 luni. Analizele acum imi sunt in limite normale, dar inca tin regim pt ca doctoul mi-a recomandat sa tin 6 luni regim.
O asistenta, ce-i drept, nu de la infectioase, mi-a spus ca nu as mai avea voie toata viata de acum incolo sa mai depun efort intens sau sa mai mananc prajeli. E adevarat asa ceva sau m-a dezinformat.
As fi interesat sa stiu si daca ar mai fi alte lucruri pe care nu as mai avea voie sa le fac de acum incolo.
Multumesc anicipat.
Multumesc anicipat.
Prajelurile nu sunt bune saistenta a avut dreptate fiert e mai indicat de evitat este si efortul dar toate cu masura.Sa faci o cura de sucuri nu conserve totul cat mai natural.Nu cFE,bautura si fara tigari.Iti doresc SANATATE MAXIMA.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ofera cineva interferon?
Am recomandare medicala pentru interferon dar nu ajung la el. |
Ion Mircea | 1 | 2.028 |
|
ciroza hepatica+hematon cranian
ajutor |