sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Autodidacti la inceput de drum Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   I love art 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 07 June 2007 - 10:47 PM

Buna seara si bine v-am gasit!

Ca multe persoane de pe acest forum, si eu pictez din pasiune neavand sansa sa urmez studii de arta, dar iubind-o de mic copil.

Intrebarea mea ar fi care sunt pasii de urmat pentru un autodidact ca mine pentru a putea sa isi expuna lucrarile in timp(dupa ce mai imbunatatesc tehnica evident) si pentru a vine, de ce nu?

Cineva imi spunea ca un pictor neprofesionist(adica neinscris la Uniunea Artistilor Plastici) nu are drept de semnatura pe pictura. Este adevarat
Si inca ceva: in UAP se pot inscrie doar cei cu studii in arta? Sau se poate inscrie si un amator doar sa plateasca acea cotizatie?

Cer scuze daca sunt prea multe intrebari sau prea nepotrivite , dar citindu-va mi s-a parut ca sunteti destul de inchegati ca si forum si foarte saritori la noi-sositii plini de dileme.

Aceasta postare a fost editata de I love art: 07 June 2007 - 10:49 PM

0

#2 Utilizator offline   reik 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-June 06

Scris 12 June 2007 - 04:20 PM

Vezi postareaI love art, la Jun 7 2007, 11:47 PM, a spus:

Cineva imi spunea ca un pictor neprofesionist(adica neinscris la Uniunea Artistilor Plastici) nu are drept de semnatura pe pictura. Este adevarat

Nu

Si inca ceva: in UAP se pot inscrie doar cei cu studii in arta? Sau se poate inscrie si un amator doar sa plateasca acea cotizatie?

nu se poate inscrie un amator in UAP nici sa expune lucrari in galerii de arta ,ai auzit de A.A.P (asociatia artistilor plastici) ?
0

#3 Utilizator offline   Picturaonline 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-October 07

Scris 21 October 2007 - 01:43 PM

Buna seara si bine v-am gasit!

Ca multe persoane de pe acest forum, si eu pictez din pasiune neavand sansa sa urmez studii de arta, dar iubind-o de mic copil.

Intrebarea mea ar fi care sunt pasii de urmat pentru un autodidact ca mine pentru a putea sa isi expuna lucrarile in timp(dupa ce mai imbunatatesc tehnica evident) si pentru a vine, de ce nu?

Cer scuze daca sunt prea multe intrebari sau prea nepotrivite , dar citindu-va mi s-a parut ca sunteti destul de inchegati ca si forum si foarte saritori la noi-sositii plini de dileme.

Cum sa nu ai drept de semnatura pe pictura daca lucrarea ai facuto tu??? Nu ai dreptul sa expui in galeriile lor de arta, asta e diferenta. Si mai este si aceea ca te vor huli si blama mereu daca nu esti in tagma lor.
0

#4 Utilizator offline   soleil-noir 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-May 08

Scris 03 June 2008 - 07:50 AM

serios...nu pot sa expun in galerii? :cheer: de ce/...eu vara asta mi-am propussa lucrez pentru o expozitie, asa mai micutza, si o prietena fotograf mi-a zis ca imi pot organiza expozitii cand vreu doar sa vorbesc cu cei de la galerie sau din alt loc unde ar merge bine...sper ca am inte;es eu gresit ca altfel sunt foarte demoralizata.

so..astept sa ma incurajati cu vesti bune :cheer: merci
0

#5 Utilizator offline   bre.pi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-September 07

Scris 03 June 2008 - 05:46 PM

doar in galerii particulare. un exemplu ar fi galeria galateca (apartine de BCU - adik bilblioteca central universitara). din cate stiu acolo taxa ca sa expui e vreo 10 mil. dar dak strangi mai multe persoane nu-i asa mult. sau mai poti expune in spatii neconvetionale (am avut o incercare- am vb cu un proprietar al unei case vechi si oarecum in paragina sa ne lase sa expunem - dar nu am mai expus din cu totul alte motive). oricum intereseaza-te de galerii particulare; cu UAP n-ai nici o sansa. mosuletii aia decrepiti se cred creme de la creme.
si ca sa intri in uniune poti si fara sa fi facut artele park (tre sa ai un nr de expo sau cam asa ceva); oricum nush dak merita. acum incepe fiecare sa se descurce cum poate.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Pictura
Pareri
Nutu Andrei  10 2.701
Replici noi lucrare in curs io_arte1995  6 2.187