sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Romania = colonie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 07 June 2007 - 04:50 PM

Ambasadorul britanic, in vizita-fulger la PSD
24 Mai 2007
Florin Ciornei

http://www.evz.ro/ar...hp?artid=306317

Ambasadorul SUA pune piciorul in prag la PSD
7 Iunie 2007

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1128...Hash=22ca431cbc
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 07 June 2007 - 09:34 PM

Nu Romānia e colonie, ci PSD. Ţi-l poţi imagina pe ambasadorul respectiv ducāndu-se să dea dispoziţii sau să ceară explicaţii la sediul PD? Eu nu.
0

#3 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 07 June 2007 - 10:20 PM

Vezi postareaharald, la Jun 7 2007, 10:34 PM, a spus:

Nu Romānia e colonie, ci PSD. Ţi-l poţi imagina pe ambasadorul respectiv ducāndu-se să dea dispoziţii sau să ceară explicaţii la sediul PD? Eu nu.

Ai vazut vreo reactie a "statului"? Au fost chemati acesti ambasadori la Ministerul de Externe sa dea explicatii si sa li se comunice reactia noastra? OK, a spus Basescu aparatorul independentei ceva? A spus Cioroianu ceva? Macar asa, de forma..... Vreo scrisoare deschisa. Societatea civila, vajnica aparatoare a principiilor, ce face? Entelectualii doarme? Nu e prima dovada ca suntem o tratati ca o colonie patetica. Iar cei de la conducere sunt marionete - puppet government. :)
0

#4 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 08 June 2007 - 02:00 AM

Vezi postareaharald, la Jun 7 2007, 10:34 PM, a spus:

e vai...imaculatul PD...fiecare face jocurile cuiva..si PD-ul tau mult iubit, stai fara grija :cry:
0

#5 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 08 June 2007 - 02:09 AM

Harald, esti simpatizant/membru PD?
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 June 2007 - 06:02 AM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jun 8 2007, 03:09 AM, a spus:

Harald, esti simpatizant/membru PD?

Nu, iar dacă ai fi citit post-urile mele, ai fi ştiut deja. Eu doar am afirmat că nu-mi imaginez aşa ceva īntāmplāndu-se la PD. Fără să emit judecăţi de valoare, fără să afirm că ar fi un lucru bun sau un lucru rău. Nici la PRM, nici la PC nu-mi imaginez că s-ar īntāmpla astfel de lucruri. Asemenea estimări nu mă transformă īn membru sau simpatizant.

Vezi postareaArminius, la Jun 7 2007, 11:20 PM, a spus:

Ai vazut vreo reactie a "statului"? Au fost chemati acesti ambasadori la Ministerul de Externe sa dea explicatii si sa li se comunice reactia noastra? OK, a spus Basescu aparatorul independentei ceva? A spus Cioroianu ceva? Macar asa, de forma..... Vreo scrisoare deschisa. Societatea civila, vajnica aparatoare a principiilor, ce face? Entelectualii doarme? Nu e prima dovada ca suntem o tratati ca o colonie patetica. Iar cei de la conducere sunt marionete - puppet government. :cry:

Cioroianu, ministrul de Externe, e omul lui Tăriceanu, da? Cioroianu e cel pe care Băsescu a refuzat să-l numească, iar Condoleeza Rice a refuzat să-l īntālnească. Tăriceanu a reuşit să-l aducă īn guvern doar "la grămadă" īn urma unui vot parlamentar īn favoarea noului său guvern. Cele 326 de voturi pentru sunt destul de apropiate de cele 322, ca să pot crede că au aceeaşi provenienţă, PSD. Cum poţi să te aştepţi să aibă Cioroianu ceva de zis? :cry:

Societatea civilă sau "intelectualii" sunt conştienţi că trebuie să intervină atunci cānd oamenii īnţeleg greşit anumite lucruri. Cānd ambasadorii străini cheamă la ordine PSD-ul, ce ar putea īnţelege greşit oamenii? Există şi un argument de ordin personal, pentru tine :P: Intelectualii au intervenit atunci cānd au avut un punct de vedere complet opus faţă de al tău, ce sens ar avea să intervină acum, dacă pānă şi tu eşti de-acord că nu e normal ca un partid să fie chemat la ordine de ambasadorii străini? :lol2:

Nici eu n-aş comenta nimic, īn locul lui Băsescu: lasă-i să-şi rupă gātul singuri, e o chestie pe care publicul o va taxa, oricum.
0

#7 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 08 June 2007 - 10:37 AM

Am inteles, tu practic legi eventuala influenta imperialista doar de PSD, corect?
0

#8 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 08 June 2007 - 11:35 AM

Vezi postareaharald, la Jun 8 2007, 07:02 AM, a spus:

Societatea civilă sau "intelectualii" sunt conştienţi că trebuie să intervină atunci cānd oamenii īnţeleg greşit anumite lucruri. Cānd ambasadorii străini cheamă la ordine PSD-ul, ce ar putea īnţelege greşit oamenii? Există şi un argument de ordin personal, pentru tine :cry: Intelectualii au intervenit atunci cānd au avut un punct de vedere complet opus faţă de al tău, ce sens ar avea să intervină acum, dacă pānă şi tu eşti de-acord că nu e normal ca un partid să fie chemat la ordine de ambasadorii străini? :cry:

Cum adica ce sens ar avea sa intervina acum cand un partid e "chemat la ordine de ambasadori straini"? Nu ar avea nici un sens? Mai dracie. Basescu nu are sens sa intervina, ce sens are sa ma astept ca Cioroianu sa intervina, ce sens are sa intervina entelectualii.... pai eu ce zic - colonie frate. Demnitatea nu are sens.
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 June 2007 - 07:26 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Jun 8 2007, 11:37 AM, a spus:

Am inteles, tu practic legi eventuala influenta imperialista doar de PSD, corect?

Cred că ar trebui să revezi noţiunea de "imperialism". Toţi o folosiţi, dar habar nu aveţi cum se aplică īn situaţii reale. Poţi să o foloseşti ca o licenţă poetică, īn scopul de a accentua dramatismul unei situaţii, dar voi o luaţi de bună. Modul cum era guvernată India ca parte a Imperiului Britanic sau Croaţia ca parte a Imperiului Austro-Ungar nu are nimic de-a face cu vizitele ambasadorilor britanic şi american la sediul PSD.

Deci nu e vorba de "influenţă imperialistă" :) e vorba de faptul că PSD-ul şi predecesorii săi (FDSN, PDSR) au fost īntotdeauna complexaţi de imaginea externă, pentru că Occidentul i-a numit mereu "foştii comunişti". Şi asta şi sunt, ei au perpetuat sistemul şi l-au "reformat" īn propriul lor beneficiu, păstrānd aproape intact aparatul administrativ comunist.
Dar acest complex de inferioritate, de "foşti comunişti", īi face uneori să ia decizii doar de dragul imaginii externe. Ca să pară ei occidentali şi parteneri serioşi de dialog, iau uneori deciziile pentru care cred ei că i-ar aprecia Occidentul. Ceea ce la alte partide, nu se īntāmplă.

Aşa că merită, ca ambasador occidental, să te duci la ei şi să-i īntrebi ce au de gānd :o:

Vezi postareaArminius, la Jun 8 2007, 12:35 PM, a spus:

Cum adica ce sens ar avea sa intervina acum cand un partid e "chemat la ordine de ambasadori straini"? Nu ar avea nici un sens? Mai dracie. Basescu nu are sens sa intervina, ce sens are sa ma astept ca Cioroianu sa intervina, ce sens are sa intervina entelectualii.... pai eu ce zic - colonie frate. Demnitatea nu are sens.

Ţi-am spus, publicul vede şi singur. Nu cred că PSD va primi voturi īn plus pentru isprava asta :doh: , ba chiar dimpotrivă.
Şi-atunci, ce rost ar avea o intervenţie pe un subiect suficient de clar pentru toată lumea?
Lasă-i să-şi rupă gātul singuri, as I said. :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de harald: 08 June 2007 - 07:27 PM

0

#10 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 08 June 2007 - 09:54 PM

Vezi postareaharald, la Jun 8 2007, 08:26 PM, a spus:

Ţi-am spus, publicul vede şi singur. Nu cred că PSD va primi voturi īn plus pentru isprava asta :lol: , ba chiar dimpotrivă.
Şi-atunci, ce rost ar avea o intervenţie pe un subiect suficient de clar pentru toată lumea?
Lasă-i să-şi rupă gātul singuri, as I said. :crazy:

Dar eu nu vorbesc de o interventie la adresa PSD. Si nu stiu ce e clar pentru toata lumea - cine stie ce s-a hotarat peste capetele noastre.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Romania si armele nucleare
Romania si armele nucleare
AdrianX  30 7.872
Topic inchis Chestionar:    Scenarii si aranjamente politice dambovitene
Unii isi apara pielea si averea, altii isi apara saracia !!
Moftangiu  13 4.870
Topic inchis politicienii il plagiaza pe Eminescu?
m-a pus pe ganduri
lw  2 4.353
Replici noi Scrisoare deschisa catre Presedintele Bush
in limba maghiara - cu ocazia vizitei in Ungaria
The Unknown  10 5.979
Topic inchis Haita deontologilor Adrian Teaca  8 2.882