Argv, la Jun 9 2007, 06:27 PM, a spus:
Daca problema ar veni de la CD este suficient sa il deconectezi (daca se poate, daca nu sa-l deconecteze ei) si sa vezi daca sistemul este stabil.
Sunt anumite operatii care se face in cazuri din astea:
- sa-l desfaca si sa verifice si contactele: ridicare, dezoxidare si sa le puna inapoi
- sa booteze de pe partitia de diagnostic sau de pe un CD specific si sa lanseze teste periferice, memorie, placa video
Nu stiu ce presupune aceasta deconectare...
Ei nu m-au chemat simbata...dar,fara sa folosesc nici un cd. de data aceasta,l-a apucat iarasi nebunia si se restarta la fiecare 40 de secunde...facea ca toate orataniile...
Stiu ca daca apare eroare scris cu alb pe un ecran albastru,problema e de la hard;ei,sustin ca hardul nu are nimic ...ca l-au verificat.
Mai sustin ca nu e nici virus fiindca,l-au puricat si raspuricat cu numeroase programe specifice.
Aveau niste ...nu stiu ce...mobile,externe de memorie parca,in care descarcau date din el,le puneau pe pc-ul lor si le verificau.
Asta,dupa ce l-au demontat si remontat si l-au formatat am inteles.
Am si acum pe el niste programe cu care ziceau ca il verifica;eu,nu stiu pentru ce sunt:"Everest home edition","3DMark03" si altul,nu-l mai am...care,semana cu un joc...cu un avion...care,ziceau ei verifica memoria daca e folosita complet.Dar,mereu zicea ca e "ok"...Aiurea!
El,cind verifica "C"-ul,nu reuseam sa vad ce a gasit fiindca,tinea afisajul doar...2-3 secunde apoi,incarca sistemul...nu aveam timp sa deschid nimic,nici un program...fiindca,dupa 40 de secunde,se restarta iar! Si tot asa...
Citisem cindva pe net ca in asemenea situatie se face foto' a ecranului de erori dar habar n-am ce inseamna asta si cum se face!
Inainte de a se restarta imi tot afisa chestii de genu':"Imposibil de a accede la periferica or la alte file specifice.Probabil,nu se dispune de permisiune."
Sau:"Memoria,nu poate fi READ"(ma terorizeaza continuu cu asta).
Sau:"No internet conection found"(dar eu eram conectata...si totusi imi infigea sub nas ferestruica de "conessione remota"si-mi cerea sa ma conectez la internet.Daca n-o faceam si nu-i ziceam"ok",ma deconecta!

Daca faceam "ok",ma lasa conectata.
Mai imi zisese ceva de host process...si ceea ce m-a pus pe ginduri serios,a fost:"Serviciul de siguranta "TRUE VECTOR" a fost oprit".

Hmmm...mi-am zis,True vector nu stiu ce e dar daca e ceva de securitate, virusii fac asta,opresc antivirusul si firewalul... asa ca sigur e un virusel!
Nu stiu daca el e cauza relelor dar trebuie sa-l despaduchez ... asa ca intre doua restartari,cu multe rateuri,am reusit sa reinstalez un "Spyware doctor" (pe care baietii "destepti" mi-l dezinstaleaza de fiecare data cind ma prind cu el fiindca, spun ei,ca ala-mi face ghidusii,cind curata printre altele si ce nu trebuie) si l-am scanat si curatat de ...86 de infectii cu "Known Bad Sites" localizate prin file temporare in Internet Browser,cu care era in "pericol maxim".
Nu stiu de unde,se contamineaza inca continuu cu asta dar il curat mereu...si nu se mai restarteaza dar e lent si nu prea vrea sa-mi deschida programele iar de scris ori citit cd-uri,nici vorba!
Imi zice ca "cd-ul a fost inregistrat cu succes" dar cind verific cd-ul,e gol!
Uffff! V-am ametit,ha?
Acum,ar ramine doar buba cu scris-citit cd-uri.
De la ce i s-o trage? Sa fie memoria? Sa fie inca vreun virus indepistabil?
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 10 June 2007 - 10:57 AM