sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Basescu cere Guvern PNL-PD-PLD cine sa-i mai inteleaga? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Corydalis 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 07

Scris 06 June 2007 - 02:15 PM

Vezi postareaCorydalis, la May 15 2007, 11:18 PM, a spus:

Nu ma duc la vot pt ca Eu cred ca ambele tabere sunt ticaloase , corupte si mafioate si nu vreau sa fiu partas la aceasta mascarada (am vrut sa ma duc cand au schimbat astia(parlamentri) lege referendumului pt ca nu imi place sa se schimbe regula in timpul jocului dar m-am linistit repede dupa ce mi-am adus aminte ca ambele tabere sunt formate din COMUNISTI , SECURISTI si PROFITORI AI TRANZITIEI)

Vezi postareaCroitorul din Panama, la May 16 2007, 03:42 AM, a spus:

nu votezi, atunci lasa-ne frate... Romania a ajuns in hasnaua asta si datorita ignoratilor si atitudinii de delasare si pasivitate a celor ca TINE !

PSD discută şi negociază cu fiecare parte, se pare inclusiv cu preşedintele Băsescu. Surse din partid spun că marţi seară social-democraţii s-ar fi īntālnit din nou cu democraţii. PSD a discutat chiar şi cu ambasadorul american la Bucureşti. Şedinţa liderilor PSD de marţi dimineaţă a fost īntreruptă de prezenţa ambasadorului Statelor Unite, Nicholas Taubman, care a refuzat la ieşire să facă orice fel de declaraţii.

Nici Mircea Geoană nu a vrut să explice această vizită neobişnuită, chiar īn mijlocul Biroului Permanent Naţional. Preşedintele social-democrat a promis că totul va deveni mult mai clar după ziua de vineri, cānd se va īntruni Comitetul Executiv Naţional al PSD, unde se va decide ce va face partidul īn viitor.

:lol2:

Vezi postareaCorydalis, la May 16 2007, 01:54 PM, a spus:

Eu nu am vrut sa arat decat ca MAFIA in ROMANIA e TRANSPARTINICA

PSD NEGOCIAZĂ INTENS CU PD :lol2: :lol2: :D

P.s SA traiti BINE
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse