Ajutor in html
Scris 04 June 2007 - 06:53 PM
Dar mentionez ca se comporta excelent cu mozilla firefox.
Mentionez ca nu stiu html dar am reusit sa-mi fac un site(de fapt 2).
Siturile sunt http://goldmoney.bravehost.com si http://blue-edge.bravehost.com (asta nu merge in internet explorer).
Pot sa va trimit codul sursa sa vedeti despre ce e vorba sau dak poate cineva sa ma indrume pe vre-un site care detecta aceasta eroare si care(site) sa-mi explice ce anume sa fac.
Nu ma prea pricep (la html) dar poate voi rezolva aceasta situatie, cu ajutorul vostru binenteles.
Ati putea sa ma ajutati pls!
Scris 04 June 2007 - 10:18 PM
Scris 04 June 2007 - 10:37 PM
ganea89, la Jun 4 2007, 07:53 PM, a spus:
La mine merg amāndouă cu Internet Explorer, fără probleme, doar că apare banda galbenă sus: "pop-up blocked".
Ai corectat ceva īntre timp?
Scris 05 June 2007 - 08:23 PM
E simplu, iti ofera template-uri. Pentru site-urile care le creezi tu merge foarte bine. Daca in caz ca nu reusesti sa faci tot in program, modifici in notepad
Asa zic eu ca eviti sa provoci erori si alt sfat...incearca sa vizualizezi site-urile in IE 6/7 nu conteaza. Nu de alta dar nu toata lumea foloseste mozila sau alte browser-e si IE e din windows, deci cam asta il are toata lumea...si cu mozila poti sa vezi anumite site-uri care au erori dar cu IE nu, asa ca e mai bine sa le vezi in IE si atunci vezi daca au erori sau nu
Scris 06 June 2007 - 12:47 AM
rhs, la Jun 5 2007, 08:23 PM, a spus:
E simplu, iti ofera template-uri. Pentru site-urile care le creezi tu merge foarte bine. Daca in caz ca nu reusesti sa faci tot in program, modifici in notepad
Asa zic eu ca eviti sa provoci erori si alt sfat...incearca sa vizualizezi site-urile in IE 6/7 nu conteaza. Nu de alta dar nu toata lumea foloseste mozila sau alte browser-e si IE e din windows, deci cam asta il are toata lumea...si cu mozila poti sa vezi anumite site-uri care au erori dar cu IE nu, asa ca e mai bine sa le vezi in IE si atunci vezi daca au erori sau nu
Ms mult pt sfaturi.
Scris 06 June 2007 - 04:04 PM
rhs, la Jun 5 2007, 09:23 PM, a spus:
Publisher n-am folosit, dar din alte vechi experienţe cu produsele Microsoft, trebuie să menţionez că unele pagini conţineau tag-uri nestandard. Pe care alte produse Microsoft (Internet Explorer) le recunoşteau şi le foloseau, iar asta făcea ca aspectul paginii să difere, īn funcţie de browser-ul folosit.
Nu ştiu dacă mai e valabil şi astăzi, dar o pagină html realizată profesionist ar trebui să conţină numai tag-uri standard, cred eu. Că HTML-ul nu e proprietatea lui Microsoft, ca Windows-ul.
Scris 06 June 2007 - 05:09 PM
Scris 06 June 2007 - 08:13 PM
Argv, la Jun 6 2007, 06:09 PM, a spus:
Şi la mine se comportă la fel acum, cu aceeaşi eroare, dar pe 4 iunie seara mergea.
Probabil face modificări īn continuare.
Scris 12 June 2007 - 06:23 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
auto run | alexeevyci | 1 | 1.951 |
|
program prelucrare videoclipuri digital | Bradwarden | 1 | 2.914 |
|
image.gho
cum sa o copiez pe 1 cd ? |
algebra | 6 | 9.608 |
|
paragon partition | Narcisu20 | 0 | 1.475 |
|
tipuri subiecte la concursurile de functionar public in IT | Irinanicol | 1 | 1.494 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS