sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Star Trek:The Next Generation Generatia de aur a serialului fenomen Star Trek! Evaluare topic: - - - - -

Poll: Care e personajul vostru preferat din Star Trek:Generatia urmatoare? (7 membri au votat)

Personajul vostru favorit din The Next Generation este....

1. Capitanul Jean-Luc Picard (4 voturi [30.77%])

Procentaj din vot: 30.77%

2. William Riker (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

3. Data (3 voturi [23.08%])

Procentaj din vot: 23.08%

4. Deanna Troi (2 voturi [15.38%])

Procentaj din vot: 15.38%

5. Dr.Beverly Crusher (0 voturi [0.00%])

6. Geordi La Forge (0 voturi [0.00%])

7. Natasha "Tasha" Yar (0 voturi [0.00%])

8. Worf (2 voturi [15.38%])

Procentaj din vot: 15.38%

9. Spot (pisicul lui Data) (1 voturi [7.69%])

Procentaj din vot: 7.69%

10. Lore (0 voturi [0.00%])

11. Borgii (0 voturi [0.00%])

12. Romulanii (1 voturi [7.69%])

Procentaj din vot: 7.69%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Utilizator offline   anna_leoaica95 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 03 June 2007 - 02:59 AM

Sunt o mare fana a Star Trek,mai ales a Star Trek:The Next Generation(pe scurt TNG).Am vazut serialul si cred ca super interesant din acest motiv nici nu ma mir ca TNG a avut si are un rating asa mare.
Sper ca si voi ati vazut Genetia urmatoate ca sa va puteti exprima parerea cu privire la acest serial de mare succes numit de unii "Generatia de aur a Star TreK".
Personajele mele preferate sunt Data(androidul care vrea sa devina uman)Deanna Troi(consiliera navei Enterprise),Jean-Luc Picard(capitanul navei Enterprise) si desigur,Spot-dragutul pisic a lui Data.
Este adevarat ca nu tot ce se petrece in TNG se poate petrece si in realitatea momentului in care traim acum dar sper ca pe viitor(si as vrea sa se intample intr-un viitor cat mai apropiat) sa putem calatori prin Univers cu o nava cu propulsie Warp si sa ne putem telporta sau alte chesti care in momentul acesta sunt inca fabule SF.
Ce spuneti???Va place NextGen???

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 03 June 2007 - 05:54 PM

In anii '90 se difuza in fiecare Duminica pe TVR acest serial si abia asteptam sa inceapa. La finalul fiecarui episod scriam un rezumat asupra tot ce s-a intamplat in episodul respectiv. Am ajuns sa tin un jurnal doar pentru acest serial. :yahoo:
0

#3 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 04 June 2007 - 07:38 PM

Vezi postareaanna_leoaica95, la Jun 3 2007, 03:59 AM, a spus:

Sunt o mare fana a Star Trek,mai ales a Star Trek:The Next Generation(pe scurt TNG).Am vazut serialul si cred ca super interesant din acest motiv nici nu ma mir ca TNG a avut si are un rating asa mare.
Sper ca si voi ati vazut Genetia urmatoate ca sa va puteti exprima parerea cu privire la acest serial de mare succes numit de unii "Generatia de aur a Star TreK".
Personajele mele preferate sunt Data(androidul care vrea sa devina uman)Deanna Troi(consiliera navei Enterprise),Jean-Luc Picard(capitanul navei Enterprise) si desigur,Spot-dragutul pisic a lui Data.
Este adevarat ca nu tot ce se petrece in TNG se poate petrece si in realitatea momentului in care traim acum dar sper ca pe viitor(si as vrea sa se intample intr-un viitor cat mai apropiat) sa putem calatori prin Univers cu o nava cu propulsie Warp si sa ne putem telporta sau alte chesti care in momentul acesta sunt inca fabule SF.

Da, imi place mult de tot. Si DS-9 Mi-a placut.

Da' pisoiu' lu' Data nu. E prea feminin.
0

#4 Utilizator offline   Daniel_85 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 12 June 2007 - 10:23 PM

Da a fost si inca e serialul meu preferat.Un serial de inalta calitate si morala ,sper ca in vitor omenirea va pasi pe acest drum ,un vitor fara nevoi materiale cu mult mai putina suferinta si ura.

Am gasit si un site cu multe episoade la calitate destul de buna si ....surpriza, sunt traduse in limba romana.

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Daniel_85: 12 June 2007 - 10:27 PM

0

#5 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 14 June 2007 - 06:59 PM

eu il urmaresc si acum pe axn, desi l-am vazut, dar de fiecare data ma fascineaza, poate calatoria printre stele ma face sa-mi placa
0

#6 Utilizator offline   anna_leoaica95 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 19 June 2007 - 11:36 AM

Am o intrebare:Exista noapte si zi pe Enterprise in timp ce aceasta nava se afla in spatiu??? Si multumesc pt site,Daniel_85 :biggrin:

Aceasta postare a fost editata de anna_leoaica95: 19 June 2007 - 11:40 AM

0

#7 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 29 June 2007 - 10:15 AM

nu cred ca exista noape si zi, dar timpul biologic face sa fie noapte si zi
saptamana asta am vazut pe axn primele episoade din star trek, erau tineri
ma fascineaza mereu acest serial, chiar daca vad episodul de doua sau trei ori, cele cu Q imi plac cel mai mult
0

#8 Utilizator offline   Wolfus 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 19 July 2007 - 03:09 PM

Vezi postareaanna_leoaica95, la Jun 3 2007, 03:59 AM, a spus:

Salut! Si eu sunt un mare fan al universului Star Trek. Sunt curios ce episod ti-a placut mai mult... Eu am urmarit si Star Trek Enterprise si DS9. Fiecare a avut farmecul lui... Sincer, cel mai mult cred ca mi-a placut Star Trek Enterprise. Momentam urmaresc DS9 Seson 5 ... si vreau sa spun ca sunt dependent.....m-am uitat uichendul trecut la 15 episode :tease:
0

#9 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 19 July 2007 - 03:24 PM

Am "crescut" practic cu Star Trek (Next Generation). Si mi-am perfectionat engleza tot cu Star Trek, pe vremea cand Sky One transmitea in fiecare zi cate un episod, si de doua ori (dupa masa si seara tarziu). De regula imi pun cate un episod inainte sa ma culc, ales la intamplare, si adorm pe el. Trekkie forever, I guess :)

Desi as fi vrut foarte mult sa-mi placa si celelalte seriale conexe (din dorinta de a avea mai mult material de savurat), nu mi-a placut decat serialul original :tease:

Cred ca ar fi interesant de adaugat Q, ca personaj, la lista de mai sus.
0

#10 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 19 July 2007 - 03:27 PM

Vezi postareama-o, la Jun 29 2007, 11:15 AM, a spus:

nu cred ca exista noape si zi, dar timpul biologic face sa fie noapte si zi
saptamana asta am vazut pe axn primele episoade din star trek, erau tineri
ma fascineaza mereu acest serial, chiar daca vad episodul de doua sau trei ori, cele cu Q imi plac cel mai mult

asa, asa si io :tease:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente "Friends" giovi  26 9.905