sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sfinxul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Altheea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-June 07

Scris 02 June 2007 - 02:54 PM

Va urmaresc de un timp si m-am hotarat sa va spun ceva despre ce am aflat 2 ani in urma, martor indirect fiind la evenimente. In mai 2005 in Egipt o expeditie condusa de Javier Alamos, clandestine, fara autorizatie din partea Consiliului Supreme al Antichitatilor din Egipt a dus la descoperirea unui tunnel intr-o zona rurala la nord de Gizeh, tunnel care trece pe sub un drum modern si se intersecteaza cu tunelul ce duce sub Sphinx prin partea de vest dinspre piramide. Acest tunnel a fost explorat pe la sfaristul decadei 90 se pare si de Zahi Hawass, care a intrat pe alt pasaj si care s-a oprit la intrarea in templul circular.
Daca este asa, atunci in urmatoarea etapa urmeaza a fi descoperita Hall of Records de sub Sfinx, unde se gasesc informatii despre istoria adevarata a omenirii si intelepciunea vechiului Imperiu Atlant. Nu sunt sigur daca si la complexul Tiwanaku din Bolivia nu s-au inceput cautarile pentru biblioteca imperiului atlant, dar cert este ca Javier Alamos a stiut exact unde sa caute in Egipt pentru ca i s-a spus si in mai putin de doua saptamani a gasit.... am inteles ca nu i se da voie sa se ocupe el si de America de Sud, si ca acolo de fapt ar fi cele mai multe date despre istoria omenirii, si nu ar trebui inca sa aiba acces la ele. S-ar putea Tiwanaku sa fie cercetat peste 5 ani.
Numai ganduri bune!
PS. Acum imi dau seama ca azi se implinesc exact doi ani de atunci.

Aceasta postare a fost editata de Altheea: 02 June 2007 - 03:27 PM

0

#2 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 02 June 2007 - 08:48 PM

vreau sa vad dovezi.. :(

poze, filmulete...etc :huggles:
0

#3 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 02 June 2007 - 09:51 PM

:( Altheea multumim pentru informatie, era normal sa se faca tot felul de descoperiri doar ca nu se fac publice.
0

#4 Utilizator offline   Altheea 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 June 2007 - 09:46 AM

Christina, poze si filmulete nu am eu ca nu ne-au dat asa sa avem ca amintire, dar am vazut un film facut acolo. Eu personal nu am intrat in tunnel, dar am facut parte din echipa care s-a ocupat de logistica si am avut acces la multe date. Javier a intrat pana la sala templului circular.
Samsara, am fost 12 oameni in total acolo, dar numai 5 au intrat in tunnel. Restul ne-am ocupat de lucruri colaterale, dar necesare. Eu de exemplu m-am ocupat de harti si desene. Si eu am cautat pe net despre asta, dar inca nu am gasit mare lucru, vad ca s-a pastrat discretie.
0

#5 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 03 June 2007 - 01:41 PM

si asa va fi in continuare.
0

#6 Utilizator offline   Altheea 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 June 2007 - 03:55 PM

Am cautat pe site-uri in limbile pe care le cunosc eu, si chiar ca nu a spus nimeni nimic. In japoneza nu stiu sa spun, poate acolo este fi ceva dar nu cunosc eu. Unul din cei 5 este japonez, si el mai fusese odata pe la sfarsitul decadei 80 si la inceputul 90, tot acolo sa faca cercetari cu un radar groundpenetrating, nu stiu cum se spune in limba romana, atunci au avut autorizatie, si au detectat un spatiu gol intre labele Sfinxului, si o camera in laterala, spre Sud, dar atunci nu au intrat.
0

#7 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 05 January 2008 - 05:38 PM

Altheea:...."In mai 2005 in Egipt o expeditie condusa de Javier Alamos, clandestine, fara autorizatie din partea Consiliului Supreme al Antichitatilor din Egipt..."
eu stiu ca fara autorzatie a incerca sa intri in locurile de interes arheologic sunt aspru pedepsite ,nu doar cu amenzi ci cu inchisoarea si expulzarea din Egipt(spunea Zahi Hawass, intr-un documentar,dar am si citit,nu-mi amintesc exact unde).

Aceasta postare a fost editata de tosca_5: 05 January 2008 - 05:39 PM

0

#8 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 07 January 2008 - 10:38 PM

Vezi postareatosca_5, la Jan 5 2008, 05:38 PM, a spus:

Altheea:...."In mai 2005 in Egipt o expeditie condusa de Javier Alamos, clandestine, fara autorizatie din partea Consiliului Supreme al Antichitatilor din Egipt..."
eu stiu ca fara autorzatie a incerca sa intri in locurile de interes arheologic sunt aspru pedepsite ,nu doar cu amenzi ci cu inchisoarea si expulzarea din Egipt(spunea Zahi Hawass, intr-un documentar,dar am si citit,nu-mi amintesc exact unde).

zahi hawass e pus acolo sa nu se descopere nimic . a fost un documentar pe dicovery despre sfinx si asezarea lui . si ciudatul ala nu a facut decat sa dea cu pietre
0

#9 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 08 January 2008 - 09:30 PM

Citeaza

S-ar putea Tiwanaku sa fie cercetat peste 5 ani.

very nice ...dupa ARMAGHEDON .... :flowers: :blink:
0

#10 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 10 January 2008 - 12:25 AM

Vezi postareanelu28, la Jan 8 2008, 09:30 PM, a spus:

very nice ...dupa ARMAGHEDON .... :cry: :o:

si cand e?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente help me!is it a ghost?
am nevoie de parerea voastar am facut o poza..is it a ghost????
xteox  1 1.405
Topic inchis Intrebare zzzxxx  5 3.540
Hot Topic (New) Dezlegare de magie Dimineata  23 6.537
Topic inchis Vise infricosatoare
so?
cineva_  8 6.219
Topic inchis Am nevoie de putin ajutor! Sasha P.  14 3.263