Filme romāneşti
Scris 19 June 2005 - 03:38 PM
stiati ca -Mihai Viteazu' al lui Sergiu Nicolaescu e un film obligatoriu pentru studentii de la coregrafie din unele facultati de afara?
Scris 26 February 2006 - 07:29 PM
Filantropica, Senatorul melcilor, Moartea domnului Lazarescu (Foarte realist, intelegi mai bine daca ai o idee despre bucataria interna a spitalelor din Romania)
Si imi plac mult comediile vechi: Secretul lui Bachus, Buletin de Bucuresti (si urmarea), seria cu ardelenii, aurul, artista etc.
Si imi plac mult comediile vechi: Secretul lui Bachus, Buletin de Bucuresti (si urmarea), seria cu ardelenii, aurul, artista etc.
Scris 05 April 2006 - 06:52 PM
"Declaratie de dragoste", "Adela", "Cel mai iubit dintre pamanteni" si "Ciresarii" sunt filmele romanesti care mi-au placut si pe care le revad cu placere ori de cat ori mi se iveste ocazia.
Scris 28 May 2006 - 07:44 PM
am vazut recent (spre rusinea mea) Niky ardelean colonel in rezerva si chiar mi-a placut filmul foarte mult, mai ales personajul Flo care e demential
Legaturi bolnavicioase - exceptand caretele de dialog de inteles la un film romanesc
- este un film bine facut, bine jucat si foarte bine filmat. lucru bun pentru filmele romanesti care vad ca incep sa fie din ce in ce mai bune si mai apreciate si in afara tarii
Legaturi bolnavicioase - exceptand caretele de dialog de inteles la un film romanesc
Scris 05 June 2006 - 10:42 AM
ultimele vazute (mai noi) sunt milionari de weekend si moartea domnului lazarescu si pot sa spun ca au fost destul de interesante. in rest, "brigada diverse" si "nea marin miliardar" ori de cate ori le da la tv.
Scris 26 June 2006 - 10:29 PM
mie imi place seria BD..si Secretul lui Bachus...
aaa,si Actorul si salbaticii.....cum am putut sa uit ?
aaa,si Actorul si salbaticii.....cum am putut sa uit ?
Scris 27 June 2006 - 10:42 AM
Sunt multe filme pe care le-as revedea cu aceeasi placere dar
cred ca cel mai mult imi place "Ani de liceu"
cred ca cel mai mult imi place "Ani de liceu"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
FILME inspirate de VIDEO GAMES !
Care v-au placut sau nu si proiecte de viitor. |
Naeema | 6 | 2.987 |