Sarah Brightman
Scris 02 June 2007 - 12:59 AM
nu stiu cata lumea a auzit de sarah brightman, dar ma gandesc ca destul d multe persoane cunosc melodia ei cu andrea bocelli "time to say goodbye" care este superba de altfel. mi se pare ca are o voce minunata si e si frumoasa si eleganta pe deasupra, o doamna in toata puterea cuvantului. are melodii minunate, dintre care pot mentiona "sleep tight", "this love" si cateva preluari de la alti artisti. sunt o mare fana, am multe melodii si o apreciez foarte mult. as vrea sa stiu si parerea altora despre asta
Scris 02 June 2007 - 01:29 AM
Canta interesant.Are voce foarte buna.Melodia care imi place cel mai mult e This love.
Poate topicul ar trebui mutat la 'Ce parere aveti despre un anumit artist/a '..
Scris 02 June 2007 - 01:33 AM
Milkinis., la Jun 2 2007, 02:29 AM, a spus:
Canta interesant.Are voce foarte buna.Melodia care imi place cel mai mult e This love.
sau poate nu. pentru că un alt fan va deschide sigur topic cu sarah brightman imediat ce dispare ăsta
Scris 02 June 2007 - 09:09 AM
Milkinis., la Jun 2 2007, 03:24 AM, a spus:
sincer,nu vad chiar asa multi fani infocati Sarah Brightman.
Si mie imi place... nu am o melodie preferata pentru ca sunt prea multe care imi plac foarte mult
adineaori am reascultat "Heaven Is Here"... care e una dintre preferate, acum ascult "Nella Fantasia" de pe "Eden".
O voce cultivata se simte... iar daca preferi "ClassicFM" in loc de "TV K Lumea"... normal ca iti place si Sarah Brightman.
Scris 02 June 2007 - 05:14 PM
nu pot spune ca sunt fan foarte infocat, dar sarah are voce bunisoara. intr-adevar, prea multi fani infocati nu sunt, pentru ca acum sunt la moda cantaretii care sunt in topuri o vara si gata. pe cand ea e mai veche, si oricum in afar are mult mai mult succes decat lanoi. e o cantareata adevarata dupa parerea mea si ma bucur ca am deschis acest topic.
Scris 02 June 2007 - 05:59 PM
lauraven, la Jun 2 2007, 06:23 PM, a spus:
imi place cum canta
http://www.youtube.c...h?v=DY52TOT8dPc
http://www.youtube.c...h?v=DY52TOT8dPc
Din Fantoma de la opera cel mai mult imi place bucata asta:
http://www.youtube.c...h?v=TKAmUveubZw
Scris 07 June 2007 - 01:02 PM
Sarah Brightman este artista care a reusit ceea ce foarte putini oameni de scena reusesc sa obtina in viata - a atras de partea ei o varietate de fani: atat publicul iubitor de opera (Sarah are vocea puternica a unei soprane, dar nu la fel de dura), cat si cel iubitor de muzica pop. Muzica sa este o imbinare a celor doua genuri...Consider ca are atat sensibilitate cat si forta. Imi place si colaborarea ei cu exceptionala artista irish, Enya. e buna.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Doar fanii Nicole Scherzinger,nu cei care nu au cu cine sa vorbeasca&a |
georgyana alexandra | 19 | 5.552 |
|
Cu cine v-ar place sa cantati in duet ?
... |
vaca_cu_cabina | 52 | 5.819 |
|