si eu pe aici alina_gra
Scris 02 June 2007 - 12:17 PM
ea_adita m-a intrebatde ce sunt ceea ce nu par a fi ...
pai sa incep cu inceputul... prima data cand am intrat pe acest forum am intrat pentru a pune un anunt ... o prietena isi piersuse catelul si m-a rugat pe mine sa pun anunt pe net pentru ca ea nu se pricepe... am intrat pe forum si am pus anuntul... dar cand m-am logat nu aveam de gand sa raman pe aici avand in vedere ca imi fac veacul si prin alte parti
asa ca am pus la nick numele ei (al prietenei). Pe mine nu ma cheama Alina ci Andreaa...nu mi-am facut alt cont pentru ca din cate stiu eude pe alte forumuri se dau bani pentru conturi multiple...si uite asa am rama cu nick-ul acesta ... acum sper ca ai inteles
pai sa incep cu inceputul... prima data cand am intrat pe acest forum am intrat pentru a pune un anunt ... o prietena isi piersuse catelul si m-a rugat pe mine sa pun anunt pe net pentru ca ea nu se pricepe... am intrat pe forum si am pus anuntul... dar cand m-am logat nu aveam de gand sa raman pe aici avand in vedere ca imi fac veacul si prin alte parti
Scris 02 June 2007 - 02:25 PM
mi-a placut mult sailor moon ... in rest nu prea am urmarit alte seriale de genul... le prefer pe cele cu animalute
Scris 03 June 2007 - 09:06 PM
multumesc 
pai... in primul rand animalele... le iubesc enorm de mult
, apoi ar mai fi calculatorul, fotografia(imi place foarte mult sa fac poze...si sper in curand sa am si eu un aparat foto
), muzica, gatitul...
pai... in primul rand animalele... le iubesc enorm de mult
Scris 03 June 2007 - 09:51 PM
Fujifilm S5700 (aparat foto)
sau Panasonic VDR-D150/160 (camera video)
am si eu o intrebare...poate stie cineva si ma poate ajuta...cum pot sa-mi schimb nick-ul?
sau Panasonic VDR-D150/160 (camera video)
am si eu o intrebare...poate stie cineva si ma poate ajuta...cum pot sa-mi schimb nick-ul?
Aceasta postare a fost editata de alina_gra: 03 June 2007 - 09:52 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Te plictisesti ?Pune o intrebare !
Daca si eu ma plictisesc iti voi raspunde! |
Selasee | 4 | 2.516 |
|
Intrebati-ma orice ( in limita decentei, bineinteles) |
Etherial | 679 | 28.914 |
|
no theme, feel absolutely free |
DidaJames | 8.921 | 260.474 |
|
oliver
intrebari de la useri pt oliver |
ellla | 11 | 4.101 |
|
O modalitate de exprimare a ceea ce simti si crezi...
... intr-o relatie |
Marius-Doru | 10 | 4.479 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS