Daca este pe aici cineva din Oradea care doreste o pisicuta mica, cred ca are cateva sapatamani, sub o luna. E gri cu cateva dungulite si are ochii albastri. Cineva a abandonat pe marginea strazii cinci puisori dragalasi. sa-au gasit deja stapani pentru 4 dintre ei. Pe asta la-am luat eu insa din pacate nu-la pot tine mult timp din motive obiective. Daca este printre voin cineva care il vrea, astept sa scrie aici. Multumesc.
Pagina 1 din 1
Daca e cineva din oradea pisica mica de dat...
Scris 17 April 2005 - 07:09 PM
bulinuta, la Apr 17 2005, 08:00 PM, a spus:
Daca este pe aici cineva din Oradea care doreste o pisicuta mica, cred ca are cateva sapatamani, sub o luna. E gri cu cateva dungulite si are ochii albastri. Cineva a abandonat pe marginea strazii cinci puisori dragalasi. sa-au gasit deja stapani pentru 4 dintre ei. Pe asta la-am luat eu insa din pacate nu-la pot tine mult timp din motive obiective. Daca este printre voin cineva care il vrea, astept sa scrie aici. Multumesc.
[snapbacca]36331[/snapbacca]
[snapbacca]36331[/snapbacca]
buna, bulinuta, bun venit pe roportal
Sa ne mai tii la curent, am sa mai intreb si eu daca sunt doritori
Scris 19 April 2005 - 10:09 AM
Blacca CAT, la Apr 17 2005, 07:09 PM, a spus:
buna, bulinuta, bun venit pe roportal
. Eu sunt din Oradea, dar din pacate nu pot nici eu sa o iau la mine
. Oricum, sugestia mea e sa dai un anunt gratuit in Bazar - asa a procedat un prieten si a avut succes 
[snapbacca]36334[/snapbacca]
[snapbacca]36334[/snapbacca]
N ai gasit pe nimeni amator? Eu nu prea cunosc multa lume in Oradea si pe cine am intrebat n a fost interesat. Trebuie sa plec din oras in cateva zile si nu stiu ce o sa fac daca nu i gasesc stapan pana atunci. Cine ma poate ajuta???
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
''ce e mai bun decat 1 airedale,,,,,,,2 airedali'' | cookie342 | 0 | 1.191 |
|
arta de a fi tâmpit |
Alexeevna | 43 | 7.550 |
|
ajutor | gyulya | 5 | 3.845 |
|
PISOI METIS |
GEO_THE_BEST | 3 | 2.219 |
|
Jolie catelusa superba, metis terrier, isi cauta o familie | ralsera | 1 | 1.224 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis