probleme in zone mai sensibile
Scris 17 April 2005 - 06:15 PM
Stiu ca unele femei au probleme prin zonele mai "sensibile" ca sa le numesc asa...cum scapati de parul nedorit prin zonele astea? Tot cu lama de ras? Sau ce anume recomandati?
Scris 18 April 2005 - 10:20 PM
nu stiu daca crema de epilat este bine sa intre stii tu unde....nu as lua nici o sansa....
daca nu vrei sa folosesti lama de ras si crezi ca poti rezista, incearca epilatul cu ceara la un salon in nici un caz acasa !!! cred ca ar fi cea mai buna metoda (dupa lama de ras , din punctul meu de vedere)
daca nu vrei sa folosesti lama de ras si crezi ca poti rezista, incearca epilatul cu ceara la un salon in nici un caz acasa !!! cred ca ar fi cea mai buna metoda (dupa lama de ras , din punctul meu de vedere)
Scris 22 November 2005 - 02:13 AM
in zonele mai sensibile ma epilez cu epilator ..greu la inceput cand era mai greu de suportat dar cu timpul m-am obisnuit pana sa ma obisnuesc ma faceam cu crema care a mai subtiat firul de par...
Scris 22 November 2005 - 12:01 PM
ceara..eu la capitolul asta sunt...daca stai mult cu lama de ras in timp daca vrei sa o dai pe ceara ai sa ai de tras ca se ingroasa firul de par si se si indeseste..
Scris 13 February 2006 - 08:01 PM
Eu ma epilez cu ceara, acasa, de vreo 6 ani, si firul de par s-a slabit foarte tare si s-a rarit. Lama ingroasa firul si il si intareste. Nu o recomand.
Scris 26 February 2006 - 12:54 PM
Da ati auzit de epilatul cu zahar??
Ce parere aveti de acesta metoda?
Ce parere aveti de acesta metoda?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cosmetica la domiciliu!
Tratamente cosmetice, machiaj la domiciuliu etc |
x.florina | 0 | 2.054 |