sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Poveste fără sfarşit... improvizaţi, vă rog Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 31 May 2007 - 05:26 PM

Observ cu mare dragoste in suflet cat de mult iubiti improvizatiile, de orice natura ar fi ele (poezie, proza). Va invit, daca doriti, sa improvizam pe tema data de ,,cel de sus". Cu alte cuvinte, sa-i continuam ... firul ,,povestii". Sigur vom avea succes. Stilul e liber, de asemenea si genul literar.

Incep eu:

Întreg şiragul de perle era acum răsfirat. Petale pluteau peste aşternuturi. Se privi în apele oglinzii desprinzandu-şi agrafa de aur. Veştmantul îi cazu la picioare.
0

#2 Utilizator offline   Shadow and Light 

• ..contemplare si traire...
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 06

Scris 31 May 2007 - 06:33 PM

Vezi postareaInsolit, la May 31 2007, 06:26 PM, a spus:

Întreg şiragul de perle era acum răsfirat. Petale pluteau peste aşternuturi. Se privi în apele oglinzii desprinzandu-şi agrafa de aur. Veştmantul îi cazu la picioare.

..fiecare perla reprezenta o intreaga lume si toate ii stateau scrise in suflet..in sfarsit venise momentul sa le lase in urma, eliberandu-se de ceea ce a insemnat totul..cu un zambet cald si cu inima luminata isi desfacu aripile gata de a incepe un nou vis....un nou chip se nascuse..

0

#3 Utilizator offline   .yna. 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-May 07

Scris 31 May 2007 - 06:50 PM

Vezi postareaSelf-awareness, la May 31 2007, 07:33 PM, a spus:

..fiecare perla reprezenta o intreaga lume si toate ii stateau scrise in suflet..in sfarsit venise momentul sa le lase in urma, eliberandu-se de ceea ce a insemnat totul..cu un zambet cald si cu inima luminata isi desfacu aripile gata de a incepe un nou vis....un nou chip se nascuse..

nu mai era de pe aceasta lume. devenise altcineva. Ce urma? numai viitorul putea sa-i dezvaluie. un viitor indepartat. "cum nu mi-am dat seama mai demult?" ,gandi. toate dorintele se implinesc mai devreme sau mai tarziu, chiar si dorintele puse la intamplare. Nu avea sa-si mai doreasca nimic vreodata, acum era nemuritoare. putea sa vada cum evolueaza lumea pana la finalul ei si dupa aceea. Si nu va fi sigura. se va furisa si va lua toate ingredientele necesare pentru o noua transformare. urma sa mai apara cineva ca ea...
0

#4 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 31 May 2007 - 06:58 PM

Vezi postarea.yna., la May 31 2007, 07:50 PM, a spus:

nu mai era de pe aceasta lume. devenise altcineva. Ce urma? numai viitorul putea sa-i dezvaluie. un viitor indepartat. "cum nu mi-am dat seama mai demult?" ,gandi. toate dorintele se implinesc mai devreme sau mai tarziu, chiar si dorintele puse la intamplare. Nu avea sa-si mai doreasca nimic vreodata, acum era nemuritoare. putea sa vada cum evolueaza lumea pana la finalul ei si dupa aceea. Si nu va fi sigura. se va furisa si va lua toate ingredientele necesare pentru o noua transformare. urma sa mai apara cineva ca ea...

Dar până atunci avea de privit cum rând pe rând trec anii , şi rând pe rând dispar cei atât de dragi ei. Clipele se scurg în neştire ca nisipul într-o clepsidră . Avea să privească cum copacii înfloresc , îmbătrânesc şi se usucă. Ştia că de acum va fi mereu pe drumuri , că viaţa-i va fi o permanentă schimbare.... că nimic nu va mai fi ca înainte...sau..dimpotrivă...totul se va-nvârti în cerc. Din nou.....şi din nou....la nesfârşit...
0

#5 Utilizator offline   anyoana 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 31 May 2007 - 10:22 PM

Vezi postareaAngel..., la May 31 2007, 06:58 PM, a spus:

Dar până atunci avea de privit cum rând pe rând trec anii , şi rând pe rând dispar cei atât de dragi ei. Clipele se scurg în neştire ca nisipul într-o clepsidră . Avea să privească cum copacii înfloresc , îmbătrânesc şi se usucă. Ştia că de acum va fi mereu pe drumuri , că viaţa-i va fi o permanentă schimbare.... că nimic nu va mai fi ca înainte...sau..dimpotrivă...totul se va-nvârti în cerc. Din nou.....şi din nou....la nesfârşit...

Nesiguranta o inconjoara din ce in ce mai mult. Lumini in intuneric... poate doar suflete pierdute in neant. Si totusi, speranta inca nu o lasa, e demna de alegerile ei. Greseli... cu totii gresim. Ea insa le accepta. Poate nimic nu s-a schimbat sau poate au fost prea multe. Timpul nu iarta niciodata si nici nu-si va opri vreodata cursul...
0

#6 Utilizator offline   Shadow and Light 

• ..contemplare si traire...
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 06

Scris 31 May 2007 - 10:51 PM

..poate...sau poate totul avea sa fie asa cum nici in ganduri nu poate incapea si doar o inima curata poate intelege..
..cele bune si cele mai putin bune se aplecau inca o data peste ochii sai..negre vremi impanzite cu nelinistite cautari, departe de casa..dubii ce graiau pentru ultima oara, cu un glas strain de ea..ca un ecou ce isi da ultima suflare..dulci amagiri ale trecutului dar si flori culese din viata copil fiind..
..cumva toate graiau acum pentru a se stinge..pentru a nu mai invia niciodata..caci ceea ce-i viu ramane viu pentru totdeauna si ne insoteste oricine am fi..
..intreaga lume tacu pentru o clipa inlauntrul sau..
zambi la sine si la tot, precum o mama unui copil si isi incuviinta primul pas...

Aceasta postare a fost editata de Self-awareness: 01 June 2007 - 10:48 AM

0

#7 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 01 June 2007 - 12:19 AM

...al cărui foşnet se răsfrangea cu ecou în sala cea mare.
- Priveşte cu atenţie în jur - răsună vocea clară, pe acelaşi ton. Numeşte cele trei daruri.
Voi să răspundă, cand fu atenţionată:
- Ai dreptul la o singură alegere. Ceea ce îţi doreşti, ai primit deja.
0

#8 Utilizator offline   .yna. 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-May 07

Scris 01 June 2007 - 08:48 PM

Vezi postareaInsolit, la Jun 1 2007, 01:19 AM, a spus:

...al cÄĆ’rui foĹŸnet se rÄĆ’sfrangea cu ecou în sala cea mare.
- PriveĹŸte cu atenĹŁie în jur - rÄĆ’sunÄĆ’ vocea clarÄĆ’, pe acelaĹŸi ton. NumeĹŸte cele trei daruri.
Voi sÄĆ’ rÄĆ’spundÄĆ’, cand fu atenĹŁionatÄĆ’:
- Ai dreptul la o singurÄĆ’ alegere. Ceea ce îĹŁi doreĹŸti, ai primit deja.

mii de dorinte i se invarteau in cap. parca o lua ameteala. totul se petrecea foarte repede. ieri era o persoana neinsemnata astazi avea totul. si putea sa mai ceara ceva. ce avea sa fie? sa cunosca totul sau nimic? sa stie inceputul sau sfarsitul? sa ceara pace sau razboi? gandurile i se incetosau....

p.s: ar trebui sa scriem un roman. il publica tata ca are editura :stars:(fara autori...un roman fara autori)

Aceasta postare a fost editata de .yna.: 01 June 2007 - 08:48 PM

0

#9 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 01 June 2007 - 08:51 PM

Vezi postarea.yna., la Jun 1 2007, 09:48 PM, a spus:

mii de dorinte i se invarteau in cap. parca o lua ameteala. totul se petrecea foarte repede. ieri era o persoana neinsemnata astazi avea totul. si putea sa mai ceara ceva. ce avea sa fie? sa cunosca totul sau nimic? sa stie inceputul sau sfarsitul? sa ceara pace sau razboi? gandurile i se incetosau....

p.s: ar trebui sa scriem un roman. il publica tata ca are editura :stars:(fara autori...un roman fara autori)

Si dintr-o data raspunsul veni ... Isi dori sa nu mai fie singura , sa fie langa ea un suflet pereche cu care sa-si imparta existenta si toate experientele acumulate ... Inchise ochii si isi dori cu patima jumatatea si ...
0

#10 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 01 June 2007 - 09:10 PM

Vezi postareaBerbecut, la Jun 1 2007, 09:51 PM, a spus:

Si dintr-o data raspunsul veni ... Isi dori sa nu mai fie singura , sa fie langa ea un suflet pereche cu care sa-si imparta existenta si toate experientele acumulate ... Inchise ochii si isi dori cu patima jumatatea si ...

....usa de la camera se deschise si aparu ...un zambet fugar in coltul gurii ...cu ochii mari visatori ......facu doi pasi ajunse langa ea ,se aseza pe pat ,ii lua mainie si spuse ..." iarta-ma am fost un prost ,nu am auzit strigatul disperat al inimii tale !" .....o imbratisa ...si ....buzele lor se unira ...intr-un sarut lung ....patimas ...istovitor ....

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 01 June 2007 - 09:11 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Lacrimi de ingeri (dincolo de viata)
Prima mea carte
ioanadumitrachescu  3 1.158
Replici noi An old try
lipsa de ocupatie/talent
Naty_Sw  1 489
Hot Topic (New) SCHITE
de toate genurile ale lui BigDefender
BigDefender  23 3.330
Hot Topic (New) Jurnal de miner
ar trebui sa fie de ras...
Soke  58 11.422
Replici noi Fumul de tigara