sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Metode de a contacta spirite teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#141 Utilizator offline   Witchcraftex 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-December 11

Scris 03 December 2011 - 01:38 AM

Din cate vad pentru uni e o joaca sau ceva interesant,misterios,atragator (ia sa incerc si eu..e adevarat?) ei bine va spun un lucru..
Nu faceti prostia de a face spiritism fara a avea experienta altfel aveti sansa sa patiti ceva rau.
Adica: poti da de un spirit rau,malefic si tu habar nu ai , unul care o sa iti faca viata praf .
Unele spirite sunt violente , unele se pot manifesta fizic.. asupra voastra.
O sa va mearga totul prost si o blestemati ziua in care ati facuto...
Spiritismul e foarte periculos si nu va spun numai eu... s-au intamplat cazuri in care pana si unele persoane cu experienta au patito... nu se stie niciodata peste ce dati.

Si vorbesc din experienta... nu eu ci mama ... si prin asta sa distrus toata familia plus altele care nu vreau sa le fac publice.
0

#142 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 03 December 2011 - 03:28 AM

Deja in acest secol, ar trebui sa fie simplu ca si cum ai da un telefon, nu sa dezvolti al 9-lea simt, etc., doar sa intri in contact cu cineva past si drag.
0

#143 Utilizator offline   Lzak7260 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-July 10

Scris 04 December 2011 - 01:43 AM

Vezi postareaAnXiety, la 30 April 2008 - 03:33 PM, a spus:

Exista categoria spiritelor rauvoitoare si jucause? Nu vreti sa intelegi ca nu exista bine si rau, nu? Si ca trebuie sa va desprindeti de tot ce inseamna uman cand vorbiti de spiritual... Ce fluide specifice? Avea vezica plina?

imi cer scuze dar cred ca asta ecel mai tampit lucru pe care l-am auzit pana in prezent :focus:
0

#144 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 04 December 2011 - 03:51 PM

lipit "Spiritismul, joaca de copii"
0

#145 Utilizator offline   Dantallion 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 06 January 2012 - 09:03 PM

Sunt lucruri cu care nu este de joaca...in plus ca invocarile tin de folosirea entitatilor rele.
Metoda pentru contactarea spiritelor - tablita ouija
1

#146 Utilizator offline   Yadhira 

• Caught between the devil and the deep blue sea...
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 28-June 11

Scris 25 January 2012 - 07:34 PM

Vezi postareaDeyyadeyya, la 12 July 2011 - 10:52 AM, a spus:

bunn.. sa va povestesc ce am facut eu cu niste prieteni ieri...sunt intr-o situatie ft nefavorabila,si aveam 2 amici la mine care mi-au spus ca daca imi doresc ma pot ajuta...
Am luat Biblia, o cheie patratoasa si am legat cheia strans intre filele Bibliei pe la jumate astfel incat daca tii de cheie sa si sustina Biblia....Ne asezaram toti 4 pe jos in cerc, toata lumea care participa trebuie sa spuna Tatal Nostru in gand, apoi eu cu respectivul care m-a indrumat am tinut degetele aratatoare perfect intinse sub baza cheii...astfel incat sa sustinem biblia in aer. Nu ai voie sa razi sau sa glumesti, trebuie sa fii perfect serios, dupa care am rostit cu voce tare : Il/O invoc pe bunicul, bunica, tata, mama, sora , oricine decedat din familie, ii spui numele. Apoi , daca esti aici invarte cheia spre dreapta, daca nu spre stanga....
Aceasta este invocarea, nu toate spiritele vor sa vina, sau trebuie chemate de mai multe ori....
Dupa ce spiritul iti invarte cheia spre dreapta semn ca este cu tine, incepi sa-i pui intrebari, dupa fiecare intrebare ii spui daca da invarte cheia spre dreapta, daca nu, spre stanga.... Nu mai mult de 3-4 intrebari pt ca daca il tii prea mult s-ar putea sa nu mai vrea sa plece. Este ft important sa nu invoci pe cineva cu care nu ai fost in relatii tocmai bune....Dupa ce ai terminat intrebarile, il intrrebi, daca mai esti cu mine invarte cheia spre dreapta daca nu spre stanga...
Dragii mei, eu inca sunt in stare de soc cand ma gandesc cum acea cheie se invartea pe degetul meu ca si cum o forta ar impinge-o...
Nu va recomand sa va jucati cu asa ceva, nu am prea putut dormi azi noapte, in plus azi vreau beaparat sa merg sa vad un preot, sa-mi spuna daca este normal ce s-a intamplat ieri....Este extraordinar ce simti in acele momente, pur si simplu simti prezenta celui invocat...
Nu va recomand sa incercati decat daca sunteti intr-o situatie din care simtiti ca nu mai putwti iesi...
Si , apropo, ce mi-a spus spiritul bunicii mele ( pt ca pe ea am invocat-o) s-a adeverit....

exact asta am facut si noi, dar nu cu biblia ci cu o carte oarecare a carei autor e decedat...nu cred ca as avea curaj sa fac cu biblia...bbrrrr! :unsure:

Vezi postareaInternetLady, la 12 October 2011 - 02:03 PM, a spus:

Fenomenul Poltergeist este in atentia multor cercetatori. Cazul Rosenheim, studiat de cercetatorii de la institutul Max Planck a evidentiat faptul ca fenomenul nu este cauzat de spirite ci de persoane in viata aflate in stari emotionale deosebite.

hmm...interesant...caut si eu oe net sa vad ce gasesc referitor la asta...
0

#147 Utilizator offline   InPing 

• ocupat
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-September 11

Scris 25 January 2012 - 07:52 PM

Aveti grija mare cu ce faceti.Poate fi periculos.Si nu uitati sa mancati sanatos...cereale si laptic...micdejunul campionilor!...Imagine amplasata
Imagine amplasata
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic