sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ni se da ceea ce simtim terapii de viata Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 04 June 2007 - 09:37 AM

Vezi postareaellla, la Jun 4 2007, 10:03 AM, a spus:

da list, dar notiunea de iubire poate fi prost acumulata sau confundata ...

ella,
notiune in sentiment? daca trecem la filozofie..... sau poate la ratiune...... :kiss: nu e ac lucru..... si asta stim toti....
multa iubire
0

#22 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 04 June 2007 - 09:42 AM

tu nu vezi cati se lauda ca iubesc si confunda notiunea cu atashamentul?
tu nu vezi cati zic ca-s atoate iubitori si nu sunt decat contemplativi insa cand vine valul iaca ii vezi cum se incrancena?

pai asta e sentimentul de iubire aferent notiunii de iubire?

sentimentul nu se confunda, notiunea da ...
0

#23 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 04 June 2007 - 10:05 AM

lumea e frumoasa, numai ca nu mai avem timp sa o privim, sa ne bucuram de un rasarit, de fluturii care mai zboara inca, de o apa curgatoare, de tot ce ne bucuram cand eram copii,
cred ca stresul in care se traieste, este cel care nu ne mai lasa inocenta si bunatatea
si iubirea se confunda tot mai mult cu atasamentul, cu nevoia de a nu mai fi singur
0

#24 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 04 June 2007 - 11:34 AM

Vezi postareaellla, la May 31 2007, 11:12 AM, a spus:

numeste secretul ...:kiss:

In filmul "Secretul" secretul e Legea Atractiei. Si e corect ce spun ei acolo. Ce n-am inteles este de ce ma las atrasa in imaginea altora despre lume (in care mi se atribuie un rol)?. Probabil pt ca proiectia lor este mai puternica decat a mea si atunci in loc sa ocup un loc in propria mea creatie despre ceea ce vreau sa fie viata mea ma las atrasa de a lor.
Adica de ce 5 mil. de germani s-au lasat prinsi in viziunea lui Hitler despre viata si relatii umane in loc sa-si implineasca propria viziune = cu siguranta ei nu se gandisera la genocid. Sau da?

Si cum as putea sa nu ma las atrasa si capturata in viziunea lui Basescu (sau Begali, sau Tariceanu) astfel incat sa am libertatea de a alege pentru mine viitorul pe care il doresc, indiferent de rolul pe care ei vor sa mi-l rezerve.
0

#25 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 June 2007 - 11:45 AM

Vezi postareaellla, la Jun 4 2007, 10:42 AM, a spus:

tu nu vezi cati se lauda ca iubesc si confunda notiunea cu atashamentul?
tu nu vezi cati zic ca-s atoate iubitori si nu sunt decat contemplativi insa cand vine valul iaca ii vezi cum se incrancena?

pai asta e sentimentul de iubire aferent notiunii de iubire?

sentimentul nu se confunda, notiunea da ...

confundarea iubirii e "invatata" de mic..... iat cind devin "mari" spun ca stiu..... :kiss: dar cind "stiu" e in conflict cu viata ....viata arata clar ca " nu stiu" si atunci cauta...... si incet incet ....gasesc...... :band:
multa iubire

Vezi postareaqusay, la Jun 4 2007, 12:34 PM, a spus:

In filmul "Secretul" secretul e Legea Atractiei. Si e corect ce spun ei acolo. Ce n-am inteles este de ce ma las atrasa in imaginea altora despre lume (in care mi se atribuie un rol)?. Probabil pt ca proiectia lor este mai puternica decat a mea si atunci in loc sa ocup un loc in propria mea creatie despre ceea ce vreau sa fie viata mea ma las atrasa de a lor.
Adica de ce 5 mil. de germani s-au lasat prinsi in viziunea lui Hitler despre viata si relatii umane in loc sa-si implineasca propria viziune = cu siguranta ei nu se gandisera la genocid. Sau da?

Si cum as putea sa nu ma las atrasa si capturata in viziunea lui Basescu (sau Begali, sau Tariceanu) astfel incat sa am libertatea de a alege pentru mine viitorul pe care il doresc, indiferent de rolul pe care ei vor sa mi-l rezerve.

de ce te lasi atrasa? simplu..... pentru ca undeva ai si tu "norisori" ei in tine..... in ce crezi ca e viata etc......familia te "invata" despre lume..... apoi "te inveti" despre lume....si toate duc la crezul "realitatii" lumii :P
multa iubire
0

#26 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 04 June 2007 - 11:50 AM

Vezi postareathe listener, la Jun 4 2007, 12:45 PM, a spus:

pentru ca undeva ai si tu "norisori" ei in tine..... in ce crezi ca e viata etc......familia te "invata" despre lume..... apoi "te inveti" despre lume....si toate duc la crezul "realitatii" lumii

Este adevarat.
Dar te intreb ceva. Daca maine politicienii nostri dirijeaza prost relatiile internationale si en atrag intr-un conflict militar pe care tu la nivelul viziunii tale personale nu l-ai creat, dar l anivel colectiv esti prins in el - se cheama ca s-a implinit viziunea ta despre lume si iubire sau a lor, in care tu incepi sa detii un rol?

Este adevarat ca ei, ca reprezentanti (votati sau nu) amplifica fiecare viziune personala. Si daca in viziunea mea si a ta si a lui si a ei... nu exista o anumita forma de realitate (nici ca formula pe care o respingem sau pe care dorim sa o materializam) atunci ea nu se va materializa. Sau nu ne va atinge.
0

#27 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 June 2007 - 12:06 PM

Vezi postareaqusay, la Jun 4 2007, 12:50 PM, a spus:

Este adevarat.
Dar te intreb ceva. Daca maine politicienii nostri dirijeaza prost relatiile internationale si en atrag intr-un conflict militar pe care tu la nivelul viziunii tale personale nu l-ai creat, dar l anivel colectiv esti prins in el - se cheama ca s-a implinit viziunea ta despre lume si iubire sau a lor, in care tu incepi sa detii un rol?

Este adevarat ca ei, ca reprezentanti (votati sau nu) amplifica fiecare viziune personala. Si daca in viziunea mea si a ta si a lui si a ei... nu exista o anumita forma de realitate (nici ca formula pe care o respingem sau pe care dorim sa o materializam) atunci ea nu se va materializa. Sau nu ne va atinge.

orice politician atrage "aspiratiile" poporului..... si e ales :kiss: ...conflictul "nemultumirilor" si "pretentiile " oamenilor unei tari pot alege reprezentantul "cu aceste calitati" ...... conflictul cu alte tari ..... sunt corelate.......dar "secretul" nu se intimpla decit atunci cind "nu te indoiesti" si simti adevarul...... :band: - aici nu e vorba de formule ci de sentiment...... asa ca nu te teme...... :P - lumina oricit de mica distruge intunericul :crazy:
multa iubire

ps..... vrei sa dai forma realitatii? care sunt sentimentele care te indruma? :)
multa iubire
0

#28 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 04 June 2007 - 12:34 PM

Vezi postareaqusay, la Jun 4 2007, 12:34 PM, a spus:

Am si eu un ghimpe la ideea asta. Ma gandesc ca pana la urma e o chestie de putere mentala (?). Dar daca totusi nu vreau acea proiectie nu-mi ramane decat iertarea si subordonarea la viziunea lor?
0

#29 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 04 June 2007 - 12:46 PM

"ni se da ceea ce gandim"

Cine ne da ??? :kiss:
0

#30 Utilizator offline   ellla