sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Star Wars Cui i-a placut? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Tha_Last_SITH 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 26 May 2005 - 05:57 PM

Blacca CAT, la May 26 2005, 04:57 AM, a spus:

Imi pare rau sa stric pleiada de aprecieri, dar mie nu mi-a placut deloc filmul. Mi se pare ca e numai cafteala, nici efectele speciale nu m-au impresionat. Singurul lucru bine gandit mi se pare legatura intre episodul anterior si cel urmator - dar inverse in ordine cronologica  :o: . In rest, dezamagire totala, desi in general imi plac mult filmele SF.
[snapbacca]44745[/snapbacca]

auuuuuu....cemi vad ocaii....nu pot sa cred asa ceva mo...."cafteala" este multa pentru ca e cel mai intunecat din toata seria si tebuia sa puna accent pe conflictele fizice si de interes......si mai ales probabil ca n-ai observat esenta conflictelor fizice, mai ales cel dintre master si apprentice....in us a primit rattingu de PG-13.........despre efectele speciale, ele au fost realizate de Industrial Light&Magic, cei la care vin plangand in 4 labe cei mai mari producatori de filme de succes(exemplu : "lord of the rings")....sa nu uitam ca star wars a "ridicat" standardele la care trebe facute filmele din genu sf si nu numai....no dissrepect dar vreau sami zici si mie un film cu efecte speciale mai tari si mai reale ca ep III...........oricum gusturile nu se discuta , asa ca pentru cei la cre nu lea placut, sa nu le para rau ca au vazut un film "de prost gust", i sa se bucure ca au vazut un film care este intradevar o parte din istoria si cultura civilizatiei noastre.....may the force be with you!
0

#22 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 06 June 2005 - 12:44 PM

Tha_Last_SITH, la May 26 2005, 06:57 PM, a spus:

auuuuuu....cemi vad ocaii....nu pot sa cred asa ceva mo...."cafteala" este multa pentru ca e cel  mai intunecat  din toata seria si tebuia sa puna accent pe conflictele fizice si de interes......si mai ales probabil ca n-ai observat esenta conflictelor fizice, mai ales cel dintre master si apprentice....in us a primit rattingu de PG-13.........despre efectele speciale, ele au fost realizate de Industrial Light&Magic, cei la care vin plangand in 4 labe cei mai mari producatori de filme de succes(exemplu : "lord of the rings")....sa nu uitam ca star wars a "ridicat" standardele la care trebe facute filmele din genu sf si nu numai....no dissrepect dar vreau sami zici si mie un film cu efecte speciale mai tari si mai reale ca ep III...........oricum gusturile  nu se discuta , asa ca pentru cei  la cre nu lea placut, sa nu le para rau ca au vazut un film "de prost gust", i sa se bucure ca au vazut un film care este intradevar o parte din istoria si cultura civilizatiei noastre.....may the force be with you!
[snapbacca]44787[/snapbacca]

Efectele speciale din Matrix :good:
0

#23 Utilizator offline   storm.cg 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-April 05

Scris 06 June 2005 - 02:30 PM

Blacca CAT, la Jun 6 2005, 12:44 PM, a spus:

[snapbacca]46884[/snapbacca]

star wars nu au folosit decat efecte speciale specifice lor.. asa ca mai moale cu afirmatiile de genu asta... cat despre star wars, este o capodopera.. intr`adevar episoadele noi nu se compara cu cele vechi.. episoadele 4,5,6 or sa ramana star wars`ul adevarat.. alea sunt baza.. astea noi sunt pentru a ne da idee cum sa-a ajuns acolo si sincer ultimul episod este o capodopera si a fost declarat cel mai bun film din lume... a luat multe premii si inca este laudat... epsioadele 2 si 3 au fost teste pentru computere.. sa vedem unde se poate ajunge cu grafica computerizata... si sa-a vazut destul de clar.. realismul este maxim.. poate pentru cei care-sa obsedati de pictura nu arata cine stie ce.. dar comparativ cu alte filme astea au reusit sa prinda un realism nemaivazut.. nici macar in matrix nu se vedea genu asta de realism...

so.. STAR WARS RULEZ!!! MOFO!!!
0

#24 Utilizator offline   Tha_Last_SITH 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-May 05

Scris 06 June 2005 - 09:01 PM

Blacca CAT, la Jun 6 2005, 03:44 AM, a spus:

[snapbacca]46884[/snapbacca]

de fapt efectele speciale din matrix nu sunt efectele speciale din matrix.......faza cu gloantele care a dat toata lumea pe spate prima oara a fsot facuta in blade....toata lumea cand vede treaba aia in alte filme zice ca e matrix rip of....pardon.e blade rip of........sw si matrix...cum poti sa compari mo?
0

#25 Utilizator offline   Dunadan 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 10-June 05

Scris 23 June 2005 - 01:11 AM

Mie mi-au placut!Bineinteles primele 3..si poate din cele noi primul..dar ultimele doua...JENANTE!

Aceasta postare a fost editata de Dunadan: 23 June 2005 - 01:12 AM

0

#26 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 23 June 2005 - 08:44 AM

inca nu la-am vazut pe cel nou, si nu ma simt in graba sa-la vad....
deoarece imi plac filmele SF, am fost totusi surprinsa cit de mult imi place Star Wars.... am de gind sa cumpar toate episoadele.... sa le vad cum trebuie, in ordine de la 1 la 6.(chestia este ca cele vechi in comparatie cu cele noi, par cam "boring")
0

#27 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 22-June 05

Scris 24 June 2005 - 08:39 AM

mie chiar mi-a placut trilogia star wars pentru ca astea noi sunt f diferite de restu-primele 3 au fost super.chiar super.astept sa vad si episodul 3, poate ca o sa fie asa cum astept sa fie.la fel de bun ca celelalte.desi...sa-ar putea sa fiu dezamagita
0

#28 Utilizator offline   tjedy2000 

• JEDI MASTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-November 05

Scris 12 January 2006 - 01:56 PM

Ce parere aveti despre episodul trei?
Eu personal ma asteptam la putin mai mult.....
0

#29 Utilizator offline   storm.cg 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-April 05

Scris 12 January 2006 - 04:00 PM

din punct de vedere al efectelor speciale.. nu ai sa mai vezi asha ceva mult timp de acum in colo.. e 90% filmat cu ecran verde... cat despre storyline.. fii sigur ca in carte e totul cum te ashteptai tu.. dar au trebuit sa taie si sa adapteze la film.. in 2 ore.. si mie mi s-au parut unele faze trase de par rau de tot.. dar au compensat altele..
0

#30 Utilizator offline   jetairliner 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-March 06

Scris 24 March 2006 - 05:04 PM

Am fost si raman fan Star Wars cred ca forever. De cand am fost prima oara la primul film (ma rog, al patrulea) in 1981, am ramas :eat: . Infectarea se produsese.

Nu pot spune acelasi lucru si despre noua trilogie. Efecte prea speciale, desfasurare prea in viteza, personaje nu tot timpul atasante si peste toate Lucas le regizeaza pe toate trei !!! Despre episodul V, la care Lucas nu s-a prea bagat (nici story, nici productie), se zice ca e cel mai bun si asta e o parere unanima din partea fanilor de peste tot si a criticilor - si al meu.

Am reusit sa fac rost de trilogia initiala originala, fara retusarile digitale cu care a reusit Lucas sa enerveze legiuni de fani, adica alea pe care le-am vazut la cinema si pe video in anii '80. Mi-s extrem de happy.

Despre Revenge of the Sith - asta ar merita un thread anume.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse