inabordabila!?!?
Scris 29 May 2007 - 08:54 PM
Cum adica sunt inabordabila?
Sa-mi explice si mie barbatii experimentati de pe aici ce atitudine trebuie sa aiba o femeie ca sa para.....abordabila!?!?
Sa-mi explice si mie barbatii experimentati de pe aici ce atitudine trebuie sa aiba o femeie ca sa para.....abordabila!?!?
Scris 29 May 2007 - 09:15 PM
Bydy, la May 29 2007, 10:10 PM, a spus:
Astept si eu cu interes... 
O femeie independenta, o femeie stapana pe ea (pe viata si creierul ei). O femeie ce recunoaste in 3 secunde un baietel sau un neica nimeni. (si nu se lasa pacalita)
O femeie ce nu pica in patul unui barbat foarte repede, o femeie ce... etc. (mai puneti si voi)
Scris 29 May 2007 - 09:17 PM
Knut, la May 29 2007, 09:54 PM, a spus:
Cum adica sunt inabordabila?
Depinde de la barbat la barbat..Unii considera o femeie inabordabila cea care nu se culca cu ei in primele 3 intalniri..Altii considera inabordabila femeia care nu raspunde sub nicio forma unor apropouri, avansuri, priviri etc....
Ce te-a facut sa pui intrebarea asta? Ti-a zis cineva ca esti inabordabila?
PS:Unii mai considera inbordabila o femeie mai inteligenta decat ei..asta ii face sa se simta idioti si inferiori si multoi nu concep asta..poate si asta fi un motiv!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sex cu probleme | usernoname | 48 | 16.370 |
|
iar avortul | bibi_biby | 1 | 2.936 |
|
obsedatii de iubire | ellla | 66 | 20.372 |
|
Faze ...nashpa