sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Canon A460 Cine stie ceva despre el Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Smithsonian 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-April 05

Scris 29 May 2007 - 06:57 PM

Vreau sa-mi iau si eu primul aparat foto si m-am gandit la acesta. Cine foloseste aparatele foto zi de zi sau profesionistii pot sa-mi spuna si mie cateva pareri despre el? Sau sa ma gandesc la altceva?
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 12 August 2007 - 12:57 AM

Mi-e lene sa caut acum diferentele, eu unul am A450.
In primul rand, in conditii de iluminare bune, imaginile ies excelent. In rest, ai de lucrat cu modul manual aproape tot timpul, in primul rand pentru reglarea diafragmei (shutter speed). Secondly, daca ai de gand sa te aventurezi noaptea, un trepied e de recomandat (well, merge si sa pui camera pe primul bolovan intalnit, dar ..). Flashul se incarca destul de greu, poate lua pana la 10 secunde cand bateriile sunt aproape goale. Care baterii nu vei sti ca sunt goale decat in momentul cand ti se stinge aparatul - pentru ca nu are battery meter :)
Pentru incepatori, e relativ buna, si meniul e usor de inteles. E si mai buna daca ai la indemana un software de editare a pozelor, cat sa faci retusurile de rigoare. Am fost uimit cate poze pe care le credeam ratate aratau acceptabil dupa o reglare a luminiozitatii si contrastului, plus a level-ului :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi fotografii alb-negru anduk  5 4.471
Topic inchis Vand Canon A590 IS silvet  7 3.647
Replici noi d3100/d5000
Ce ai alege?
Dragos.  2 2.272
Replici noi Atasamente Sfaturi pt achizitionarea unui aparat foto bibicu09  9 9.275
Replici noi Atasamente Vand camera foto Canon A530 silvet  6 4.291