sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

A patra luna de interferon - a inceput sa-mi cada parul ... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-February 07

Scris 29 May 2007 - 10:06 AM

Sunt in a patra luna de interferon; mi-am facut viremia si astept rezultatul. Pe langa faptul ca mi-e f. rau (dureri de oase, de muschi, uscaciunea gurii si a gatului, tuse seaca in timpul zilei, o oboseala cumplita) acum a inceput sa-mi cada si parul. Rau de tot. Nu stiu ce sa iau si ce sa fac, ca in ritmul asta de cadere, in curand o sa-mi trebuiasca peruca. Oare Revalid m-ar ajuta?
0

#2 Utilizator offline   nicoo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-October 06

Scris 29 May 2007 - 06:22 PM

buna ,
Eu am facut a 19 a injectie, viremia mi-a iesit nedetectabil dupa cea de-a 12 injectie, transaminaze usor marite 60 -65.
M-am confruntat cu multe, imi cade si mie parul , ma simt cumplit , doar ca nu fac febra ca la inceput , in rest toate durerile si simptomele tale le am.

Totusi , parerea mea este ca merita, daca alt tratament mai tolerabil nu exista, merita si acesta cu toate sacrificiile.

Toti cei care sunteti bolnavi si veti urma tratamentul cu interferon nu descurajati , sa nu va sperie "durerile" prin care trecem noi , sincer merita , exista o bucurie imensa dupa 3 luni ( cand apare nedetectabil) . Ne bucuram noi, familia , prietenii. N-am sa uit bucuria fetitei mele in momentul in care a aflat ca mi-a iesit nedetectabil.

Scuza-ma Pati27 , am simtit nevoia sa-i incurajez pe altii, nu sa te contrazic pe tine.

Incearca C-MED 100 , fructe , legume, pe mine ma ajuta .

Sanatate si sa te simti bine de acum incolo.
0

#3 Utilizator offline   pati27 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 03-February 07

Scris 04 June 2007 - 09:19 AM

Vezi postareanicoo, la May 29 2007, 07:22 PM, a spus:

buna ,
Eu am facut a 19 a injectie, viremia mi-a iesit nedetectabil dupa cea de-a 12 injectie, transaminaze usor marite 60 -65.
M-am confruntat cu multe, imi cade si mie parul , ma simt cumplit , doar ca nu fac febra ca la inceput , in rest toate durerile si simptomele tale le am.

Totusi , parerea mea este ca merita, daca alt tratament mai tolerabil nu exista, merita si acesta cu toate sacrificiile.

Toti cei care sunteti bolnavi si veti urma tratamentul cu interferon nu descurajati , sa nu va sperie "durerile" prin care trecem noi , sincer merita , exista o bucurie imensa dupa 3 luni ( cand apare nedetectabil) . Ne bucuram noi, familia , prietenii. N-am sa uit bucuria fetitei mele in momentul in care a aflat ca mi-a iesit nedetectabil.

Scuza-ma Pati27 , am simtit nevoia sa-i incurajez pe altii, nu sa te contrazic pe tine.

Incearca C-MED 100 , fructe , legume, pe mine ma ajuta .

Sanatate si sa te simti bine de acum incolo.

Buna Nicoo,
N-am de gand sa renunt la tratament - stiu ca e singura sansa - deocamdata. Doar ca...am momente cand imi vine sa mor, cand vad cat efort imi trebuie sa fac niste lucruri de rutina. Spune-mi te rog, - eu am niste dureri cumplite de oase si muschi - ma doare fiecare cm din mine, tu ce iei pt. calmare? Eu am luat aulin si nurofen. Iau aproape in fiecare zi, cate una, ca altfel nu rezist. Nici macar nu ma pot odihni noaptea, ca am niste insomnii rebele. Nu am luat C-MED 100, am auzit de el, o sa-l incerc si eu. Aveam parul lung, de putin timp l-am taiat mediu; azi ma duc sa ma tund baieteste. Cade ingrozitor. Mi-a spus doctorul ca pot lua revalid, dar nu stie cat m-ar putea ajuta.
Multa, multa sanatate!
0

#4 Utilizator offline   nicoo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 17-October 06

Scris 04 June 2007 - 07:10 PM

Buna Pati ,
N-am luat calmante pentru dureri, cu toate ca am dureri musculare,osoase . Imi trece de la sine.
Medicul nu mi-a recomandat ceva pastile in aceasta perioada, cand i-am spus de C-Med 100 nu a fost incantat.
Trombocitele imi erau scazute si dupa ce am luat C med mi-au crescut la 110000, poate este o intamplare.
Parul imi cade si mie dar nu se cunoaste prea tare ptr ca l-am avut bogat, vizibila la mine este scaderea in greutate, m-am saturat sa mi se spuna ca am slabit.
Sincer iti doresc sa te simti mai bine, timpul trece si o sa uitam de toate greutatile de care avem parte acum.
Sanatate si numai bine.
0

#5 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 04 June 2007 - 07:25 PM

dragi mei!
nu va pierdeti increderea in fortele voastre
am trecut si eu prin serii complete cu interferon si stiu ce implica asta
ganditi-va la bucuria pe care o ve-ti incerca si savura dupa tratament, caci sunteti invingatori
totul depinde de voi
va doresc sanatate!...puiu
0

#6 Utilizator offline   janmar 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-September 06

Scris 04 June 2007 - 08:48 PM

Buna ,

Am auzit zvonuri ca in septembrie va apare pe pieta un nou medicament ce poate inlocui interferonul ...se zice ca acesta va fi mult mai usor de suportat .Are cineva mai multe informatii?
Multa sanatate la toti ,
0

#7 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 05 June 2007 - 02:36 PM

nimic cert pana acum
sa de-a Bunul Dumnezeu
0

#8 Utilizator offline   Lua14 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 15 June 2007 - 10:54 AM

Buna ziua! Ma numesc Luana. Acum 8 luni prietenul meu a fost diagnosticat cu hepatita B cronica. De atunci a tot facut analize, biopsie si acum asteapta sa-i vina interferonul. Din pacate stam de o luna sa vina acest interferon, dar cei de la casa de asigurari au zis k nu au ce face, deoarece sunt pacienti cu un punctaj mai mare decat al lui, el are 7.3, care au prioritate. Acum am si eu cateva intrebari, pentru cei care au trecut prin asa ceva.
In primul rand, nu are cum sa i se agraveze boala, tot asteptand asa? Si de la 1 interferon/saptamana, sa ajunga la 2...sau ceva de genu?
In al doilea rand, e mare mancator de shaorma. Este adevarat ca nu-si pune cartofi prajiti, dar in rest o mananca asa cum e ea. Si mananca cam 1 data la 2 zile. Eu nu zic sa nu manance dar totusi mi se pare o mancare grea pt ficat si mai ales mancata atat de des.
Mi-e foarte greu sa ma inteleg cu el cu mancarea, mai ales pt k parintii lui nu prea realizeaza cum e cu aceasta boala si nu il iau foarte in serios, iar el, va dati seama k ii este comod sa manance tot felul de chestii. Este adevarat k nu a mai pus alcool in gura de cand a aflat, nu manca porc si nici mancare foarte grasa, dar mai fumeaza, cam o tigara, doua pe zi.
Dupa parerea mea, si usturoiul, varza, fasolea, mi se par alimente grele pentru ficat, dar nici doctorii nu au zis nimic, sunt foarte relaxati. Din motivul asta nici parintii lui nu iau in serios totul, daca doctorii nu au zis nimic...Poate au dreptate, dar mie una mi-e foarte frica, sunt foarte speriata de ce va urma. Am citit de net, pe forum peste tot de interferon si Doamne ajuta sa nu aiba el toate simptomele....
Va rog frumos sa-mi raspundeti, pentru ca mi-e foarte frica pt el. Unchiul meu a murit anul trecut de cistita hepatica, acum Adrian Pintea, tot de la hepatita B.
Va multumesc mult, m-am simtit tare bine cand am vazut k exista un forum pt asa ceva simt k pot depasi mai bine problema daca vb cu oameni care au trecut prin asta. Sunt eu mai agitata decat el :hi:
Luana
P.S. El mai bea si bere fara alcool si energizante (cam multe) sunt bune astea asa in exces?
0

#9 Utilizator offline   Daria_38 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 15 June 2007 - 12:08 PM

Draga Luana ,este de apreciat faptul ca iti faci griji pt prietenul tau,dar el este cel care in primul rind trebuie sa-si aiba de grija.

In aceste conditii ,daca tu ti-ai facut analizele si nu ai antigen hepatic B este imperios necesar sa te vaccinezi impotriva hepatitei B .Acelasi lucru trebuie sa il faca si cei din familia lui ,parinti ,frati ,surori .Este important de stiut ca prietenul tau ,trebuie sa-si ia niste masuri de precautie si lamele de ras ,unghiera ,forfecuta ,sa fie numai de uz personal .

In ceea ce priveste regimul alimentar il sfatuiesc din toata inima sa renunte la saorma ,sucuri din comert acidulate ,prajeli ,grasimi.
El are un anumit grad de fibroza a ficatului si transaminazele crescute din moment ce i s=a recomandat interferon .
Sa consume multe fructe ,legume proaspete ,patrunjel si lamai la greu pt ca au continut mare de vitamina C .,chiar si carne mai putina ,fiarta sau fripta ,ceaiuri hepatice ,galbenele ,papadie.

IMPORTANT este ca el sa fie constient ca a avea virusul asta in organism este o situatie foarte serioasa!!!!

SANATATE SI NUMAI BINE !!!!!

P.S. COLA SI PEPSI --OTRAVA PT FICAT
0

#10 Utilizator offline   Lua14 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 18 June 2007 - 05:53 PM

Multumesc mult pentru raspuns. El este constient, tot ce mi-ati spus stim si facem. Eu am facut vaccinul, doctotul mi-a zis ca nu mai este nevoie sa-l repet, se face o data la 5 ani. Cu mine este in regula. Vroiam doar sa ma conving ca nu are voie shaorma pentru ca asta este singurul pacat care il mai are, ca sa zic asa.
Cola nu bea deloc si nimic de acest gen, doar sucuri, din comert, dar naturale, daca se poate spune asa. Eu sunt multumita ca nu mai bea porcarii, gen prigat din ala la 2 litrii, ice tea sau acidulate. Acum i-a niste fiole, nu stiu cum se cheama, pentru o rezistenta mai mare la oboseala, recomandate de medic + silimarina. A avut o perioada cand bea ceaiuri hepatice, ii lua mama, cred ca ar fi bine sa revenim la obiceiul asta :)
Dar tot nu m-am lamurit cum sta treaba cu interferonul, daca i se agraveaza boala din cauza asteptarii si daca e normal sa se astepte asa de mult. Daca ar fi dupa mine as cumpara injectiile (stiu ca sunt foarte scumpe) si as incepe interferonul, pana vine cel de la stat. Asta ma ingrijoreaza foarte tare, sa nu i se agraveze.
Astept raspuns, credeti-ma ca sunt foarte speriata si imi face foarte bine sa pot vorbi cu cineva despre acest subiect, cineva care stie sau a mai trecut prin asa ceva
In rest, probabil ca nebunia mare (pt mine) va fi cand incepe interferonul. Dar sper sa treaca si asta, sa fie bine si tot chinul sa duca la ceva bun. Am mai citit si eu pe acest forum, diverse si lumea sustine interferonul, desi are reactii foarte negative asupra organismului. Cica merita incercat. Asa sa fie... :o:
Pupici
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Neincrezator sau increzator? Fabulean  18 4.527
Replici noi Mi-au gresit analizele
Hepatita B
LUCISOR  5 3.148
Replici noi Pegintron a mai facut cineva de pe aici? pati27  15 8.412
Hot Topic (New) Hepatita cronica B mario26bv  30 5.193
Hot Topic (New) Intrebari numai pentru sky
ce poti face cand ai contactat de putin timp virusul?
Rozi  97 12.082