sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Castelul Peles Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   maitreyi19 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-May 07

Scris 28 May 2007 - 01:37 PM

Eu am fost la Castelul Peles de doua ori acuma cativa anisori si anul trecut am vazut Versaiul si parca nu m-a impresiona asa de mult Versaiul pe cum m-a impresiona Castelul Peles. E o capodopera si nu suntem in stare sa o facem cunoscuta in strainatate. Altii stiu mai bine decat noi. Am o carte cu castelele lumii si chit ca sunt in ea multe castele, unele mai putin impresionate decat Pelesul nostru, Castelul Peles nu apare in aceasta carte. Trist!
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 02 October 2007 - 03:32 PM

Vezi postareamaitreyi19, la May 28 2007, 02:37 PM, a spus:

Eu am fost la Castelul Peles de doua ori acuma cativa anisori si anul trecut am vazut Versaiul si parca nu m-a impresiona asa de mult Versaiul pe cum m-a impresiona Castelul Peles. E o capodopera si nu suntem in stare sa o facem cunoscuta in strainatate. Altii stiu mai bine decat noi. Am o carte cu castelele lumii si chit ca sunt in ea multe castele, unele mai putin impresionate decat Pelesul nostru, Castelul Peles nu apare in aceasta carte. Trist!

Am fost impresionat şi eu de castelul Peleş atunci cānd l-am vizitat pentru prima oară īn urmă cu mulţi ani. L-am considerat atunci...a opta minune a lumii !

Aceasta postare a fost editata de lupini: 02 October 2007 - 03:32 PM

0

#3 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 02 October 2007 - 04:14 PM

Nu cred ca iese atat de mult in evidenta, avand in vedere multitudinea castelelor din Europa.
Vezi Bavaria, Austria etc
:lol:
0

#4 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 20 January 2008 - 02:59 PM

Si eu am vizitat Peles-ul de vreo doua ori. Mi-a placut. La Versailles inca nu am ajuns...
0

#5 Utilizator offline   HellenaJ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 23 January 2008 - 10:17 AM

Vezi postareadelia delia, la Oct 2 2007, 04:14 PM, a spus:

Nu cred ca iese atat de mult in evidenta, avand in vedere multitudinea castelelor din Europa.
Vezi Bavaria, Austria etc
:wizard:

In Austria sant cateva castele de exceptie,insa ei nu le dau uitarii in nici o carte pentru turisti...asa cum facem noi cu Pelesul..
0

#6 Utilizator offline   8aby 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 12 March 2008 - 05:29 PM

Vezi postareamaitreyi19, la May 28 2007, 01:37 PM, a spus:

Sincer, castelul Peles nu se compara cu Versailles.... este mult sub nivel din toate punctele de vedere
0

#7 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 13 March 2008 - 01:40 AM

bine... si cum e Romania si cum e Franta care este mult mai bogata... si care a avut posibilitatea de a construi un astfel de castell (si multe altele)

luati in considerare acest lucru.

PS: am vizitat Peles de cel putin 5 ori.
0

#8 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 08 April 2009 - 10:26 AM

Am fost de multe ori la Peles. Si la Pelisor o data! Asta pentru ca am fost mai des la Sinaia, ca e cea mai aproape de Bucuresti si de cate ori am fost la munte, acolo m-am dus. E nice, mi-au placut mult amandoua! Mi-am luat si niste amintiri de acolo, carti cu regalitatea de atunci, vederi, brelocuri etc. Frumos!
0

#9 Utilizator offline   kalum 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-April 09

Scris 04 May 2009 - 05:06 PM

pe mine personal nu prea ma impresionat cine stie ce pelesul...pare a fi o destinatie pentru coplasii de clasele I-VII...cu adevarat si adevarat merita incercat sus la cota 1400 si pentru cei care se incumeta sa urce la 2000...drum bun sa urez si noi pareri
0

#10 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 04 May 2009 - 09:35 PM

Da, frumos Pelesul. Misto si pretul. Am vrut sa il revad luna trecuta, dar nu m-am indurat sa dau 50 de lei pentru ceea ce ei numesc "tur extins". M-am multumit cu Pelisorul, ca si asa il inchid de la anul. Acolo e numai 10 lei biletul si il poti vizita aproape in totalitate (exceptie face ultimul etaj).

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vama Veche
Campus ... Cort ?
Obsoletus  10 3.565