salut. de cand m-am nascut am avut o mare problema.. care, din pacate, a avut asupra mea un impact din punct de vedere psihic destul de mare... iata cam in ce consta problema mea: am impresia ca partea dreapta a corpului meu se dezvolta mai mult decat cea stanga (doar unele parti... ).. de ce cred asta? pai, in primul rand laba piciorului drept este mai mare decat a celui stang (la dreptu' port cam 42-43, iar la stangul cam 40

)... apoi este cva care ma deranjeaza f tare - fesa dreapta este mai mare decat cea stanga (nu prea le am cu biologia :pee ... cand zic fesa ma refer la jumatate din fund).. am mai observat ca atunci cand fac sport (culturism) pectoralul drept se dezvolta parca mai mult decat cel stanga... insa e posibil sa fie doar o impresie..
am incercat sa trec peste aceste complexe insa e cam greu...
am nevoie de ajutorul vostru in sensul ca vreau sfaturi... ce trb sa fac..?? exista medicamente.. tratamente.. pentru asa cva?.. pana acum nu prea am mai auzit pe nimeni plangandu-se de o problema asemanatoare... ce tip de medic trb sa ma consulte? e bine sa continui sa fac sport?
10x