sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

asimetrie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   n0thing_t0_hide 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-April 05

Scris 15 April 2005 - 09:09 PM

salut. de cand m-am nascut am avut o mare problema.. care, din pacate, a avut asupra mea un impact din punct de vedere psihic destul de mare... iata cam in ce consta problema mea: am impresia ca partea dreapta a corpului meu se dezvolta mai mult decat cea stanga (doar unele parti... ).. de ce cred asta? pai, in primul rand laba piciorului drept este mai mare decat a celui stang (la dreptu' port cam 42-43, iar la stangul cam 40 :roll: )... apoi este cva care ma deranjeaza f tare - fesa dreapta este mai mare decat cea stanga (nu prea le am cu biologia :pee ... cand zic fesa ma refer la jumatate din fund).. am mai observat ca atunci cand fac sport (culturism) pectoralul drept se dezvolta parca mai mult decat cel stanga... insa e posibil sa fie doar o impresie..
am incercat sa trec peste aceste complexe insa e cam greu...
am nevoie de ajutorul vostru in sensul ca vreau sfaturi... ce trb sa fac..?? exista medicamente.. tratamente.. pentru asa cva?.. pana acum nu prea am mai auzit pe nimeni plangandu-se de o problema asemanatoare... ce tip de medic trb sa ma consulte? e bine sa continui sa fac sport?
10x
0

#2 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 15 April 2005 - 10:47 PM

nu iti dau nici un sfat ptr. ca nu stiu prea multe in domeniu, dar stiu ca toti avem o anumita parte a corpului mai mare ca cealta, poate ca in cazul tau este mai accentuata...... in cazul meu am observat ca "muschii cresc" mai repede pe partea stinga a corpului, sinul sting putin mai mare decit dreptul, daca o sa te uiti bine toate femeile au un sin mai mare decit celalalt, in unlele cazuri chiar foarte mare diferenta.... cind port cercei lungi pot vedea ca cel din stinga atirna mai in jos poate cu 2,3 mm, eu am observat, ceilalti din jurul meu care i-am intrebat au spus ca nu....
in cazul tau as merge in primul rind la un medic de familie si pe urma vezi ce sfaturi mai primesti.... nu am inteles daca mai esti in crestere ori nu, dar dute la un medic.
0

#3 Utilizator offline   n0thing_t0_hide 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 15-April 05

Scris 15 April 2005 - 10:53 PM

mersi pentru sfat fire :roll:
0

#4 Utilizator offline   tine 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-April 05

Scris 20 April 2005 - 12:43 AM

n0thing_t0_hide, la Apr 15 2005, 10:09 PM, a spus:

salut. de cand m-am nascut am avut o mare problema.. care, din pacate, a avut asupra mea un impact din punct de vedere psihic destul de mare... iata cam in ce consta problema mea: am impresia ca partea dreapta a corpului meu se dezvolta mai mult decat cea stanga (doar unele parti... ).. de ce cred asta? pai, in primul rand laba piciorului drept este mai mare decat a celui stang (la dreptu' port cam 42-43, iar la stangul cam 40  :cry: )... apoi este cva care ma deranjeaza f tare - fesa dreapta este mai mare decat cea stanga (nu prea le am cu biologia :pee ... cand zic fesa ma refer la jumatate din fund).. am mai observat ca atunci cand fac sport (culturism) pectoralul drept se dezvolta parca mai mult decat cel stanga... insa e posibil sa fie doar o impresie..
am nevoie de ajutorul vostru in sensul ca vreau sfaturi... ce trb sa fac..?? exista medicamente.. tratamente.. pentru asa cva?.. pana acum nu prea am mai auzit pe nimeni plangandu-se de o problema asemanatoare... ce tip de medic trb sa ma consulte? e bine sa continui sa fac sport?
10x
[snapbacca]35994[/snapbacca]

se poate ca "problema" ta sa nu fie neaparat fizica. ai fost la un medic (de familie) pana acum? dar un psihoterapeut??? pentru cel de-al doilea iti pot oferi un nr. de telefon: poate te ajuta.

Aceasta postare a fost editata de spider: 16 May 2005 - 12:34 PM

0

#5 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 06 September 2005 - 01:21 PM

Salut!
Toti avem asimetrii. Chipul cel mai frumos are asimetrii de ordinul sutelor.
Orientarea ta sportiva (culturismul) denota o orientare predominanta spre aspectul corpului. Frica legata de faptul ca trupul nu arata ok, ajunsa la nivelul de simptom, se numeste dismorfofobie. Daca de asta este vorba, un psihoterapeut te-ar putea ajuta. Cu conditia sa-l ajuti tu sa te ajute.
In rest, nu te ingrijora.
0

#6 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 06 September 2005 - 02:54 PM

n0thing_t0_hide, la Apr 15 2005, 10:09 PM, a spus:

salut. de cand m-am nascut am avut o mare problema.. kre, din pacate, a avut asupra mea un impact din punct de vedere psihic destul de mare... iata cam in ce consta problema mea: am impresia k partea dreapta a corpului meu se dezvolta mai mult decat cea stanga (doar unele partzi... ).. de ce cred asta? pai, in primul rand laba piciorului drept este mai mare decat a celui stang (la dreptu' port cam 42-43, iar la stangul cam 40  :lol2: )... apoi este cva kre ma deranjeaza f tare - fesa dreapta este mai mare decat cea stanga (nu prea le am cu biologia :cry: ... cand zic fesa ma refer la jumatate din fund).. am mai observat k atunci cand fac sport (culturism) pectoralul drept se dezvolta park mai mult decat cel stanga... insa e posibil sa fie doar o impresie..
am nevoie de ajutorul vostru in sensul k vreau sfaturi... ce trb sa fac..?? exista medicamente.. tratamente.. pt asha cva?.. pana acum nu prea am mai auzit pe nimeni plangandu-se de o problema asemanatoare... ce tip de medic trb sa ma consulte? e bine sa continui sa fac sport?
10x
<{POST_SNAPBACK}>

Asa cum au mai spus si cei care au postat mai sus, toata lumea are asimetrii ale corpului. Dreptacii vor avea muschii de pe partea dreapta mai puternici si mai dezvoltati ca cei din stanga etc. Toate organele pereche sunt asimetrice. La 90% din barbati testiculele sunt inegale. Intreaba-l pe tatal tau, pe vremea cand el era tanar era un fotbalist Dudu Georgescu, avea un picior cu 43 si celelalt cu 40 sau 41 si asta nu l-a impiedicat sa ia "gheata de aur" de cateva ori. Daca te-ai apucat de culturism si il faci haotic nu vei obtine mare lucru. Un instructor iti va da exercitii combinate astfel incat prin tonifiere si crestere musculara sa simetrizezi pectoralii si fesierii. Trebuie sa mergi la medicul de familie care sa te indrume la endocrinolog si la un psiholog. Ai doua probleme si trebuie sa le tratezi in paralel.
Multa sanatate !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Alimente si Euripedia Dinor3x  0 204
Hot Topic (New) ce sa fac ca sa nu mai put?
Miros urat - topic combinat
John McDevil  19 4.236
Replici noi Schizofrenia cauzata de gripa? laursan3  2 1.313
Hot Topic (New) Atasamente Epilepsie * * * * * Cristia  507 189.230
Replici noi aparatul Spiridus
cine stie ?
indian  1 7.052