mie mi s-a intamplat de multe ori..de fapt asta e tactica mea.fug ca sa fiu fugarit.
tactica?.. sau ce?..
Scris 27 May 2007 - 01:09 PM
Este adevarat ca cel care fuge tinde sa fie fugarit mai tare si cel de care se fuge tinde sa fugareasca mai mult?
mie mi s-a intamplat de multe ori..de fapt asta e tactica mea.fug ca sa fiu fugarit.
Scris 27 May 2007 - 01:11 PM
Vesnica regula a "fructului oprit". Dar ce te faci cand urmaritorul se prinde de tactica ta? Nu ramai cu buza umflata?
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 27 May 2007 - 01:11 PM
Scris 27 May 2007 - 01:23 PM
Amarena, la May 27 2007, 02:16 PM, a spus:
Devii urmaritor? 
never..
de exemplu tin minte ca iesisem cu o fata acum vreo 2 ani si normal..am iesit ca amici la inceput.ii mai povesteam eu cate ceva dinr elatiile anterioare si mi-a zis : lasa ca iti vine nashul..sau poate chiar eu sunt nashul tau. am intaratat-o un pic cum ca nu ar putea,nu ar fi in stare etc etc.. si nu mai scapam de ea.
asta e tactica de a avea pe cine vrei..sa il intarati si sa fugi.
Aceasta postare a fost editata de Leu79: 27 May 2007 - 01:24 PM
Scris 27 May 2007 - 01:36 PM
Cred ca e o modalitate bunicica de a testa interesul cuiva pentru tine, dar sunt si persoane care se decid sa te fugareasca nu pentru ca te plac foarte mult, ci pentru ca vor sa isi testeze ambitia "Iti arat eu tie".
Scris 27 May 2007 - 01:37 PM
Amarena, la May 27 2007, 02:24 PM, a spus:
Si ce castigi?
Adica, te mai si impiedici, sau doar fugi?!
ma impiedic o data..
Ametist, la May 27 2007, 02:36 PM, a spus:
Cred ca e o modalitate bunicica de a testa interesul cuiva pentru tine, dar sunt si persoane care se decid sa te fugareasca nu pentru ca te plac foarte mult, ci pentru ca vor sa isi testeze ambitia "Iti arat eu tie".
dar o iau..o fac sa faca ce vreau eu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Doctor Love
vreau sa stiu |
gargbird | 45 | 6.261 |
|
Replica feminina