sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Voi cum va relaxati ? metode plss! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Girly 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-May 07

Scris 27 May 2007 - 11:38 AM

M-am gandit sa adaug acest subiect la rubrica Paranormal pentru ca am considerat ca va fi rasfoit de cei care au practicat yoga reiki si alte astfel de tehnici. Am o maaareee problema! Eu nu stiu sa ma relaxez. Indiferent ca ascult muzica linistitoare, ca ma uit la un film, citesc o revista.. parca mintea mea functioneaza non stop. Din cauza asta am si caderi de calciu, adorm f greu, mai nou, pe fond de stres, am facut o predispozitie la diabet, etc. Doctorii spun sa ma relaxez, ca totul e pe fond de stres!! Nu sunt f stresata, insa am multe vise si dorinte, sunt perfectionista, sunt ambitioasa, imi doresc mult de la viata si ma iau prea in serios ! :D Toate aceste ganduri ma consuma, pentru ca mereu ma gandesc ce sa fac cum sa fac, ce solutii mi se invesc etc. Stiu ca as reusi in tot ce imi propun, insa nu reusesc sa ma relaxez :doh: Plsss help !! Voi cum va relaxati ? Stiti vreo muzica pentru meditatie ? Imi recomandati sa fac yoga ? Ce sa fac !! Thx ;:P
0

#2 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 27 May 2007 - 11:58 AM

nu cred ca trebuia sa deschizi topicul aici... pentru ca nu are mare legatura relaxarea sau yoga, ma rog, cu paranormal.

vreun moderator pe aici ? :D

Aceasta postare a fost editata de ChrisTinA_WhisperWind: 27 May 2007 - 11:59 AM

0

#3 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 28 May 2007 - 11:54 AM

Vezi postareaGirly, la May 27 2007, 12:38 PM, a spus:

M-am gandit sa adaug acest subiect la rubrica Paranormal pentru ca am considerat ca va fi rasfoit de cei care au practicat yoga reiki si alte astfel de tehnici. Am o maaareee problema! Eu nu stiu sa ma relaxez. Indiferent ca ascult muzica linistitoare, ca ma uit la un film, citesc o revista.. parca mintea mea functioneaza non stop. Din cauza asta am si caderi de calciu, adorm f greu, mai nou, pe fond de stres, am facut o predispozitie la diabet, etc. Doctorii spun sa ma relaxez, ca totul e pe fond de stres!! Nu sunt f stresata, insa am multe vise si dorinte, sunt perfectionista, sunt ambitioasa, imi doresc mult de la viata si ma iau prea in serios ! :P Toate aceste ganduri ma consuma, pentru ca mereu ma gandesc ce sa fac cum sa fac, ce solutii mi se invesc etc. Stiu ca as reusi in tot ce imi propun, insa nu reusesc sa ma relaxez :party: Plsss help !! Voi cum va relaxati ? Stiti vreo muzica pentru meditatie ? Imi recomandati sa fac yoga ? Ce sa fac !! Thx ;;)

yoga nu recomand

recomand meditatii cu meditator...

muzica ... oliver shanti, budha bar, muz chinezeasca

http://dapatchy.com/tranquil/
0

#4 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 28 May 2007 - 05:50 PM

meditatii... se aseamana cu yoga :stars:
0

#5 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 28 May 2007 - 05:57 PM

Nu sunt f stresata, insa am multe vise si dorinte, sunt perfectionista, sunt ambitioasa, imi doresc mult de la viata si ma iau prea in serios ! :yahoo: Toate aceste ganduri ma consuma, pentru ca mereu ma gandesc ce sa fac cum sa fac, ce solutii mi se invesc etc.

Ti-ai dat raspunsul nereusitei tale.
Poti practica yoga daca te simti atrasa de ea, yoga este o metoda buna de relaxare intr-adevar.
Atentie! Yoga nu inseamna MISA!

ellla, de ce nu recomanzi yoga? :stars:
0

#6 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 28 May 2007 - 07:45 PM

Ii recomand tantra-yoga. :stars:
0

#7 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 28 May 2007 - 08:53 PM

Vezi postareaArcadia2007, la May 28 2007, 08:45 PM, a spus:

Ii recomand tantra-yoga. :stars:

nu trebuie sa fim ironici la o chestiune asa de serioasa.
0

#8 Utilizator offline   Vanillia 

• colours...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-May 07

Scris 28 May 2007 - 09:59 PM

eu cred că cea mai bună metodă ar fi să dormi putzin... :stars: :yahoo: :crazy:
0

#9 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 28 May 2007 - 10:07 PM

nu neaparat. Ai putea sa mergi intr`o excursie la munte, sa fii mai aproape de natura..
0

#10 Utilizator offline   treispe 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-January 07

Scris 28 May 2007 - 10:09 PM

M-am gandit sa adaug acest subiect la rubrica Paranormal pentru ca am considerat ca va fi rasfoit de cei care au practicat yoga reiki si alte astfel de tehnici. Am o maaareee problema! Eu nu stiu sa ma relaxez. Indiferent ca ascult muzica linistitoare, ca ma uit la un film, citesc o revista.. parca mintea mea functioneaza non stop. Din cauza asta am si caderi de calciu, adorm f greu, mai nou, pe fond de stres, am facut o predispozitie la diabet, etc. Doctorii spun sa ma relaxez, ca totul e pe fond de stres!! Nu sunt f stresata, insa am multe vise si dorinte, sunt perfectionista, sunt ambitioasa, imi doresc mult de la viata si ma iau prea in serios ! :stars: Toate aceste ganduri ma consuma, pentru ca mereu ma gandesc ce sa fac cum sa fac, ce solutii mi se invesc etc. Stiu ca as reusi in tot ce imi propun, insa nu reusesc sa ma relaxez :yahoo: Plsss help !! Voi cum va relaxati ? Stiti vreo muzica pentru meditatie ? Imi recomandati sa fac yoga ? Ce sa fac !! Thx ;:crazy:

Cred ca ai un mental foarte activ, si uneori obosesti doar gandidu-te si planuind.
Ai reusi sau chiar reusesti? Pentru ca una din problemele cu care se confrunta oamenii care sunt foarte activi mental este accea ca nu le mai ramane energie sa si puna in practica ceea ce gandesc. Se apuca, isi dau seama ca lucrul e foarte complex (a propos de perfectionism) si apoi se streseaza foarte mult, intra in criza de timp.

Cred ca ti-ar fi greu sa faci direct meditatie. Eu as merge mai mult pe relaxarea "simturilor": o muzica buna, ceva aromaterapie, o camera curata, aerisita.

Aceasta postare a fost editata de Ametist: 28 May 2007 - 10:10 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cititul in palma nastea  101 49.981
Topic inchis Atasamente viata dupa moarte
Sufletul Karinei Fischer parasind corpul dupa moarte
scorpionhunter  98 25.165
Topic inchis Atasamente In ce parte se invarteste ? jet li  126 14.499
Topic inchis Profetiile lui Sundar Sing despre Romania?
Ce parere aveti?
Arcadia@  43 16.414
Topic inchis Sculpturi megalitice din Romania si din lume...
Ce parere aveti?
tiestodj20  0 2.092