Tratament naturist pt Anemie exista vreun tratament natursit pt anemie care da rezultate ?
Scris 27 May 2007 - 10:20 AM
Scris 27 May 2007 - 09:08 PM
Stiu tratamentul adecvat pentru anemie,fara efecte secundare si cu absorbtie de fier 100%.Se numeste "IRON PLUS" si este fier chelatizat cu vit C (pt absorbtie ).Sunteti absolut sigur ca aveti anemie? Stiti ca anemia poate avea un motiv simplu chiar banal? Acesta fiind parazitii intestinali.Impotriva parazitilor intestinali exista un produs foarte bun care elimina parazitii oriunde s-ar afla ei si nu are efect secundar de loc.Ar fi bine daca am cunoaste cauza anemie.
Sa ne auzim de bine
Eva :luck:
Scris 09 June 2007 - 11:32 PM
Scris 09 June 2007 - 11:43 PM
Girly, la May 27 2007, 11:20 AM, a spus:
Tot ce e verde :salate etc.
Apoi URZICA e foarte buna la anemnie , ceaiuri de urzica etc. PATRUNJELUL :se poate face si din el ceai...sau mancat asa , ca salata cu ulei, sare, lamaie.
Niste cure de argila ar mai merge, Astea se pot manca asa, dar initial se poate pune in apa
Scris 14 June 2007 - 09:22 PM
Scris 15 June 2007 - 12:54 AM
Arcadia2007, la Jun 9 2007, 02:43 PM, a spus:
Apoi URZICA e foarte buna la anemnie , ceaiuri de urzica etc. PATRUNJELUL :se poate face si din el ceai...sau mancat asa , ca salata cu ulei, sare, lamaie.
Niste cure de argila ar mai merge, Astea se pot manca asa, dar initial se poate pune in apa
Sub ce forma se maninca argila??? siin combinatie cu ce!!!
Cata creativitate si imaginatie!
Merge de minune cu niste oua crude si miere pe un platou de urzici, stropit cu vin rosu!!!
Te rog lamureste-ma cu argila, oua crud cu miere si vin rosu nu fac parte din meniul meu.
Scris 15 June 2007 - 02:19 AM
Olga Khan a spus:
Efectul cel mai bun îl are dacă o consumi doar cu apă.
Scris 18 June 2007 - 12:53 AM
Girly, la May 27 2007, 11:20 AM, a spus:
In mod sigur e anemie?Adica dovedita cu analize de laborator?Poate ar trebui si niste analize complementare,la recomandarea medicului.
In acest caz ,cred ca nu trebuie sa te temi de preparatele uzuale,folosite in tratamentul anemiei,se pot folosi in cure,cu repetarea analizelor,ca sa monitorizezi tratamentul.
Scris 04 March 2009 - 03:57 PM
Pentru detalii: www.tratamente-nutritie.ro
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Plantele care te mentin mereu verde | 555a | 0 | 1.240 |
|
alergie | alinaangel | 7 | 6.264 |
|
Escrocheria Detox. Aparatul spa de detoxifiere cu ioni