sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tratament naturist pentru anemie exista vreun tratament natursit pt anemie care da rezultate ? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   marcone 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-September 07

Scris 20 May 2012 - 02:50 PM

Vezi postareaGirly, la 27 May 2007 - 10:20 AM, a spus:

Buna, as vrea sa stiu daca a incercat cineva (asta in prmiul rand) sau daca stie, vreun tratament naturist pt anemie prin deficit de fier. Din cate stiu, preparatele sintetice care se gasesc in farmacii sunt destul de eficiente, insa luate pe o perioada indelungata se pot depozita in ficat si pot da complicatii mult mai mari decat o anemie, cum ar fi ciroza. Din cauza asta, as vrea sa incerc un tratament pe baza de plante (exclusiv) , ceaiuri, poen , miere, etc. Momentan urmez un tratament cu spirulina, as vrea sa stiu daca a incercat careva. V-as fi recunoscatoare, pt ca nu mai suport simptomele acesteia. Dureri de cap, slabiciune , oboseala, tensiune oscilanta, plus ca e dureros faptul ca nu pot face sport din cauza furnicaturilor si amortelilor membrelor. Aceasta anemie se suprapune cu o lipsa severa de calciu. Multumesc :D

Afectiune: Anemie

Produse naturale recomandate Mod de administrare
1 Ocean 21 1-1-0 linguri de sirop
2 Power Mins 0-1-1
3 Iron Plus 0-0-1
4 Panax Ginseng 0-1-0
Aspecte Generale si Tratament Naturist Anemie

Boala a sangelui in care apare o scadere a hemoglobinei. Poate avea multiple cauze. Reteta: 1+2+3

Legenda (la "Mod de administrare"):
1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Iarba de grau Ioana D'Arc  1 2.085
Hot Topic (New) Atasamente Tratament naturist NONI darul naturii
topic combinat
HORDUNA  50 40.775
Replici noi Depresia, Anxietatea sau Stresul se pot trata naturist? ana-noneu  14 3.227
Replici noi Homeopatie
O intrebare
Andreyvrj  11 11.297
Replici noi Atasamente Colonix si Toxinout Bagherra  15 30.642