posesivitatea de ce sunt femeile asa geloase si posesive?
Scris 27 May 2007 - 07:21 AM
Stie cineva sa-mi raspunda? Dau o lada de bere,pt un raspuns corect.
Scris 27 May 2007 - 11:28 AM
Pai la raportul femei/barbati de pe terra.. Mi se pare normal ca fiecare sa tina cu dintii de ce are 
(Io vin alb sau suc, mersi, ca berea nu-mi place)
(Io vin alb sau suc, mersi, ca berea nu-mi place)
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 27 May 2007 - 11:29 AM
Scris 27 May 2007 - 11:45 AM
la viata mea nu am intalnit inca femei bolnave de gelozie dar barbati da. si zic asta fara vreo discriminare
Scris 27 May 2007 - 12:15 PM
barbati posesivi? greu de crezut. barbatul devine gelos/posesiv,doar cand simte ca femeia "umbla" lela
in schimb,femeia e geloasa pt simplul fapt ca saluti pe cineva,pe strada. exista expresia feminina "il vreau doar pt mine" .....asta zice multe,nu?
Scris 27 May 2007 - 12:26 PM
si femeile si barbatii sunt posesivi
.. depinde de caracterul fiecaruia
Scris 27 May 2007 - 12:49 PM
posesiv este cel care iubeste.
super-posesiv este cel care are complexe de inferioritate.
super-posesiv este cel care are complexe de inferioritate.
Scris 27 May 2007 - 02:43 PM
... depinde ce intelege fiecare prin gelozie si posesivitate ... tin sa remarc faptul ca unii barbati considera ca e posesivitate, doar prin faptul ca arati ca tii la el si ii vrei binele, ca te interesezi de el si vrei sa ii fie bine, dandu-i unele indicatii ... tine de latura individuala a fiecaruia si depinde de preferintele fiecaruia ... nu e vorba de posesivitate si gelozie, ci doar de faptul ca iti pasa de persoana respectiva, intrucat tii la ea ... difera doar interpretarea si felul cum e perceputa ideea in sine ...
Scris 27 May 2007 - 02:56 PM
skyblack10, la May 27 2007, 01:15 PM, a spus:
barbati posesivi? greu de crezut. barbatul devine gelos/posesiv,doar cand simte ca femeia "umbla" lela
in schimb,femeia e geloasa pt simplul fapt ca saluti pe cineva,pe strada. exista expresia feminina "il vreau doar pt mine" .....asta zice multe,nu? 
se pare ca barbatii considera ca toate femeile "umbla lela" .....asa dar si prin urmare femeile au nevoie de lesa ....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sinceritate,Adevar,Fidelitate | deea_s | 7 | 9.373 |
|
Chestionar:
Sex cu un necunoscut
|
Roxana@ Elena | 129 | 14.537 |
|