Urmeaza sa scoata un nou album prin septembrie (care, de fapt, trebuia lansat la finele lunii mai al acestui an) si sper sa fie mai bun decat ultimul din 2007. Multi spun ca si-au sacrificat stilul lor vechi pentru bani si succes (probabil asa s-a intamplat de cand s-au mutat in L.A.) si ca sunt orice altceva, insa nu psy-trance. Intr-adevar, s-au schimbat multe in cadrul trupei; au aparut noi componenti, adica un basist, un baterist si ocazional, cand au prestatii live, Erez Netz, care canta la chitara electrica. Daca inainte muzica lor se baza in general pe sample-uri si percutie 1/4, acum canta doar pe baza de intrumente si efecte pe baza de sintetizator sau clapa.
Deocamdata, au doar un single pentru anul asta. In rest, pot fi vazuti live aproape peste tot in lume vara asta.
Odata cu lansarea unui nou album, au si obiceiul sa scoata si cate un single sub forma de remix, cum au facut si-n 2007 - Deeply Disturbed, respectiv Merlin. De data asta au ales sa remixeze, sau mai bine zis, sa re-editeze piesa Bust a Move, si tind sa cred ca la acest proiect a lucrat doar keyboardist-ul lor, care s-a perfectionat odata cu progresul tehnologic, beneficiind de utilizarea unor clape mult mai digitalizate si armonizate fata de cele din '99, de exemplu.
Intro-ul ii apartine in totalitate si de asta respect foarte mult talentul acestui keyboardist, cum s-ar zice in termeni moderni:
buna...eu am ceva timp de cand am ascultat si asc infected mushroom...mi s par foarte buni pt genul lor, si continuand pe linia psy recomand astrix, oxia, megalopsy(goa+dark), parasense..o zi faina.
Revin pe acest topic, doar ca sa transmit o informatie despre noul lor album.
Acesta va fi lansat in 2012, prin februarie. Mai multe informatii nu am, dar cel putin stiu ca am pus bani deoparte pentru a-l achizitiona. Trebuia sa-i vad in Atena, asta-vara, dar din pacate, organizatorii au anulat concertul. Poate voi trage o fuga in Salonic prin luna martie.
Cam asa ar suna o piesa din viitorul lor album: