cu timpul am devenit un nimeni. de fapt eram unul. unul inversunat de altfel. va intrebati oare ce legatura are asta cu topic-ul. am sa ajung acolo. dupa ce era sa-i tai venele prietenei mele [cea mai buna] cu lama ,desigur ajungand apoi la penintenciar [dar nu s-a intamplat] toate au decurs total diferit. Remuscarile erau la ordinea zilei. era totul pierdut. am avut evenimente precedente care ma duceau aproape spre drumul pierzanei,incercari de-a fi fata-n fata cu moartea. desigur cealalta fata din mine m-a convins. ceea ce pentru mine a fost ciudat pentru ca corpul meu a actionat involuntar. am supravietuit dar mi-am distrus si mai mult viata. fata din mine a inceput sa ma faca sa ma urasc si mai tare. acum "eu" fiind actorul principal. ciudat totusi, cumva am ajuns sa ma aproprii acum vreo 4 luni de persoane si am inceput sa interactionez. credeam c-a plecat. de fapt ea nu plecase niciodata. am izbucnit intr-o criza de nervi cand mi-am dat seama dupa o cearta cu prietena mea. ne impacasem si ce era ciudat ca devenisem mai bune prietene. am inceput sa fim asa bune prietene incat nu i-am mai auzit vocea. dar desigur acum 1 luna a inceput sa--si faca de cap. m-a distrus. mi-a distrus viata. si nu numai. vrea s-o distruga si pe=a lui [anonima]. e de o rautate pura. eu cea adevarata pe care o iubeam acum 2 saptamani pe "ea - [anonima]" acum am ajuns s-o urasc din cauza ei. m-a convins s-o fac sa sufere atat de tare asa cum m-au ranit ceilalti. nu ezita nici o ocazie. cred ca nici n-o sa mai am una ca deja isi face planuri cu mine.
spuneti-mi ca nu sunt nebuna. ca stiu ca nu-s . spuneti-mi cum sa rezolv asta. e groaznic . m-am saturat. vreau sa plece... .voi v-ati confruntat cu asa ceva ?
Aceasta postare a fost editata de Letum: 25 May 2007 - 09:34 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS