Recent am deschis un shop online de bauturi alcoolice, si as dori sa stiu parerea voastra despre acest domeniu de activitate. Vanzarea se face prin intermediul unui shop-script, produsele sunt livrate printr-un curierat rapid (cel mai mare), clientii primesc facturi intrucat totul se desfasoara printr-o firma inregistrata. Puteti arunca un ochi si sa-mi spuneti si voi, ce va place, ce nu va place, ce credeti ca ar mai trebui adaugat/scos din site, etc. Am facut o analiza pe web-ul romanesc si preturile sunt in majoritate mai mari ca la mine, cu toate acestea astept pareri cat mai obiective si transante din partea voastra.
Shop-ul il puteti accesa dand click pe urmatorul link: Bauturi Alcoolice
Pagina 1 din 1
Bauturi Alcoolice pe internet... ... ce pareri aveti?
Scris 12 June 2007 - 08:35 AM
nu sunt mare consumatoare de bauturi alcoolice, dar am observat ca te-ai bazat pe calitate si recunoastere. si pentru ca tot nu sunt consumatoare inraita( stiu ca ma repet), as prefera o fereastra/buton/ceva acolo care sa-mi ofere mai multe informatii despre bauturile oferite, ceva care sa-mi laude calitatile si care sa nu ma faca sa ma duc pe alte pagini sa caut proprietatile unei anume bauturi. e doar o sugestie...
Scris 12 June 2007 - 11:41 AM
academiadeafaceri.ro, la Jun 12 2007, 09:35 AM, a spus:
nu sunt mare consumatoare de bauturi alcoolice, dar am observat ca te-ai bazat pe calitate si recunoastere. si pentru ca tot nu sunt consumatoare inraita( stiu ca ma repet), as prefera o fereastra/buton/ceva acolo care sa-mi ofere mai multe informatii despre bauturile oferite, ceva care sa-mi laude calitatile si care sa nu ma faca sa ma duc pe alte pagini sa caut proprietatile unei anume bauturi. e doar o sugestie...
1. Sunt perfect de acord cu tine. Un info la fiecare bautura ar fi foarte bun pentru vizitatori, numai ca nu am avut timp sa culeg si sa traduc materialele necesare (sunt peste 400 de specimene, deci va fi ceva de tradus) pentru ca la noi nu se gasesc prea multe documentatii "drinks-related". In mod normal, fiecare produs pe care il am detine un camp de "description" care nu sunt deocamdata completate, deci cand vor fi vei vedea pe undeva pe sub poza o mica descriere.
2. Ai "surprins" foarte bine gama de produse pe care am expus-o. Chiar daca ca si grafica deocamdata nu este "grozav", am incercat sa aduc marfuri pentru cunoscatori bazate pe calitate nu pe cantitate. Apropo, nu trebuie sa fii bautor/bautoare inrait(a) pentru produsele expuse la mine. Majoritatea sunt bauturi care se degusta si se savureaza, nu este vorba de cantitate ci de esenta.
alexanid, la Jun 1 2007, 03:18 PM, a spus:
asta e unica ....
E bine sa fii unic.
Totusi, la ce te-ai referit? Unic in bine, sau ti se pare deplasat un astfel de shop online?
Scris 13 June 2007 - 08:25 AM
si mie imi plac bauturile bune, pe care le degust din cand in cand, sub deviza " mai bine mai rar si mai putin, dar de calitate", asa ca am fost placut surprinsa. astept cu nerabdare noua infatisare a site-ului si descrierile de produse. cine stie, poate iti devin client fidel.
Scris 29 June 2007 - 03:52 PM
Preturi mult mai mici pe shop.domedia.ro !!!
Reduceri de vara intre 5 si 100 RON in functie de brand.
Reduceri de vara intre 5 si 100 RON in functie de brand.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Forex - Analize tehnice si perspective macroeconomice | Guest__* | -1 | 432 |
|
Un document inedit! |
TomCucuruz | 6 | 3.828 |
|
Sisteme de plata pe internet | Black CAT | 60 | 23.720 |