Ma intereseaza sa`i cumpar nepoticii mele o tricicleta, plsssss help me!
Pagina 1 din 1
care este adresa engros`ului europa din buc
Scris 23 May 2007 - 07:59 AM
GinGin, la May 23 2007, 08:56 AM, a spus:
La iesirea spre Urziceni,la pod.Dar,de ce nu iei una de la un magazin de jucarii,pentru ca sunt sigure...in europa gasesti produse proaste si nesigure pentru copil.
multumesc din suflet, dar imi treb strada k s`o bag in gps....am cautat de am innebunit numele ei si forumul este ultima mea speranta...
Scris 23 May 2007 - 08:09 AM
Daca tot ai gps,inseamna ca iti permiti sa iei o tricicleta cum trebuie...nu te du in europa,mergi la un supermarket si o sa gasesti produse garantate.Si fii-miu are una luata tot din magazin,cu roti din silicon,rezistenta.Asculta-mi sfatul,ca nu o sa regreti.
Scris 23 May 2007 - 08:15 AM
GinGin, la May 23 2007, 09:09 AM, a spus:
Daca tot ai gps,inseamna ca iti permiti sa iei o tricicleta cum trebuie...nu te du in europa,mergi la un supermarket si o sa gasesti produse garantate.Si fii-miu are una luata tot din magazin,cu roti din silicon,rezistenta.Asculta-mi sfatul,ca nu o sa regreti.
Scris 23 May 2007 - 08:23 AM
selenush, la May 23 2007, 09:15 AM, a spus:
...imi doream sa vad si eu engrosul acesta ptr ca nu am mai fost niciodata si am auizt ogramada despre el 
Vei fi dezamagita,garantat!Eu am fost odata si m-am lecuit...in 2 ore nu am gasit nici un produs bun...numai chinezarii proaste.
Succes la cumparaturi!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
saloane de frumusete | mariacr | 5 | 14.034 |
|
Vartejul...
mare problema |
tib_jmk | 1 | 3.793 |