Moartea Perspectiva crestina
Scris 22 May 2007 - 07:38 PM
(PROBLEMA RAULUI în teologia patristica de Iosub Florin )
Scris 22 May 2007 - 09:03 PM
Judecata de dupa moarte e simpla: Dumnezeu pune o intrebare... "Ai invatat sa fii fericit?" daca raspunsul e nu... se apeleaza la "Mai trage odata!"
Scris 22 May 2007 - 09:21 PM
Citeaza
Lasa-ma sa ghicesc, a fost Eva nu? Ce frumos invata lumea sa arunce vina pe cel mai slab. Ca de obicei, violenta este omniprezenta la prozeliti.
Moartea nu este decat sfarsitul unui ciclu si inceperea urmatorului.....
Scris 22 May 2007 - 09:27 PM
Ia sa vedem ce zice Dumnezeul Crestinilor numit Isus:
Apocalipsa
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale Locuintei mortilor.
EL TINE ....CHEILE MORTII ...adica Isus recunoaste ca el e cel care cheama oamenii in moarte ...el e MOARTEA insasi!!!! ..Daca Dumnezeu da VIATA ... ISUS da MOARTEA adica e inversul creatorului ...e DISTRUGATORUL ...adica DIAVOLUL
....si eu tin CHEILE LOCUINTEI MORTILOR! ...adica aia e "imparatia lui" pe care v-o promite! ... Locuinta Mortilor!!!! si viata lui vesnica ...ce o fi ...daca nu MOARTEA VESNICA!
Feriti-va ca focul de VANDUTII (cei ca cioanas) ei va transforma din oameni finte sociale ...in niste ZOMBI ...adica morti vii care au datoria sa se pregateasca ptr lumea aialalta ...
Scris 22 May 2007 - 10:24 PM
Scris 22 May 2007 - 10:34 PM
dupa ,numai e nimic ,nada ...zero ...sa nu ne mai imbatam cu vise ....viata vesnica ...pai sa vina unul sa povesteasca cum e prin viata asta vesnica ,sa fim si noi pregatiti ....facem ceva bagaj la plecare ....mergem in insulele bermude,hawaii ....cate costume de baie sa-mi iau ...vezi cate probleme implica viata asta vesnica ...si pe urma ,imi spune cineva ce fac eu o vesnicie ? tricotez? imi pot lua un job ?
Scris 22 May 2007 - 10:42 PM
red2shoes, la May 22 2007, 11:34 PM, a spus:
dupa ,numai e nimic ,nada ...zero ...sa nu ne mai imbatam cu vise ....viata vesnica ...pai sa vina unul sa povesteasca cum e prin viata asta vesnica ,sa fim si noi pregatiti ....facem ceva bagaj la plecare ....mergem in insulele bermude,hawaii ....cate costume de baie sa-mi iau ...vezi cate probleme implica viata asta vesnica ...si pe urma ,imi spune cineva ce fac eu o vesnicie ? tricotez? imi pot lua un job ?
Nu, Rosiutzo, da' astia spun ce crede unu' de-al lor despre ceva si ce zice altu', s.a.m.d., in loc sa spuna ce scrie si unde. Punct.
Cind aud d-astea"ce insemna Adam pt Mama Leone..." ma duc....
Scris 22 May 2007 - 10:50 PM
zexelica, la May 22 2007, 11:42 PM, a spus:
Cind aud d-astea"ce insemna Adam pt Mama Leone..." ma duc....
bine ca a murit ,adam ...si mama leone ,biata ....se pare ca noi nu vrem sa-i lasam sa se odihneasca ....eu nu vreau viata vesnica ,vreau una scurta si buna ....la urma urmei ...conteaza calitatea si nu cantitatea ....iar ce e in spatele mortii a fost ,e si va ramane un mister ...misterele fascineaza si incita la teorii fanteziste ....ce nu face omul cand prinde frica de ceva ...fabuleaza .....creeaza o lume unde se va refugia si nu va mai suferi ...
Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 22 May 2007 - 10:50 PM
Scris 22 May 2007 - 11:41 PM
Va salut!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Care sunt asemanarile si diferentele dintre suflet si trup? | HareKrishna | 10 | 1.722 |
|
Cum poti sa ai o viata de familie fericita?...
Ce ne poate ajuta in acest sens ? |
adynastase | 45 | 7.597 |
|
Stiinta sau religie
O descoperire |
Costinho | 8 | 2.156 |
|
De ce se face selectie arbitrara din Biblie? | CavalerulJedi | 31 | 5.177 |
|
Fascismul Crestin | Marawder | 65 | 5.385 |
Contact
Facebook