sau Inregistrare

• 49 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

De ce aleg barbatii sa aiba o amanta? Pareri... Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 22 May 2007 - 12:32 PM

"E destul de greu sa ai o viata dubla, deci motivatia masculina trebuie sa fie puternica!
Ai o amanta... atunci cand ea umple un gol in tine? Aceasta lipsa poate fi de natura sufleteasca, sexuala, sociala sau mai multe la un loc? Lui ii este mai simplu: are o familie care, nestiutoare, ii va fi mereu alaturi si ii va umple viata atunci cand „iubita“ nu ii este alaturi?"
Sau?
0

#2 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 22 May 2007 - 12:58 PM

Vezi postareaBydy, la May 22 2007, 01:32 PM, a spus:

"E destul de greu sa ai o viata dubla, deci motivatia masculina trebuie sa fie puternica!
Ai o amanta... atunci cand ea umple un gol in tine? Aceasta lipsa poate fi de natura sufleteasca, sexuala, sociala sau mai multe la un loc? Lui ii este mai simplu: are o familie care, nestiutoare, ii va fi mereu alaturi si ii va umple viata atunci cand „iubita“ nu ii este alaturi?"
Sau?

Cu amanta nu stiu cum este. Mi se pare un barbat slab cel care face asta. Mai bine una pe zi decit amanta.
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 22 May 2007 - 01:05 PM

Vezi postareazexelica, la May 22 2007, 01:58 PM, a spus:

Cu amanta nu stiu cum este. Mi se pare un barbat slab cel care face asta. Mai bine una pe zi decit amanta.

Slab? din ce p.d.v ? Eu credeam ca sunt oameni puternici: viata dubla... grija sa nu afle sotia... grija sa-ti satisfaci amanta..

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 22 May 2007 - 04:00 PM
Motiv editare: ortog

0

#4 Utilizator offline   treispe 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-January 07

Scris 22 May 2007 - 01:07 PM

Comozi.
0

#5 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 22 May 2007 - 01:17 PM

Vezi postareazexelica, la May 22 2007, 01:58 PM, a spus:

Una pe zi înseamnă doar sex, doar satisfacerea unei nevoi animalice. O amantă (pe care eu prefer să o numesc "prietenă", pentru că voi consideraţi că amanta are neapărat şi interese materiale) reprezintă (destul de fals uneori) soţia virtuală, soţia pe care tipul respectiv şi-ar dori-o, dar n-o are. Pentru că soţia reală s-a distanţat zi de zi de cea care era cândva.

Vezi postareaBydy, la May 22 2007, 02:05 PM, a spus:

viata dubla...grija sa nu afle sotia...grija sa-ti satisfaci amanta..

Nu e deloc aşa. Există o viaţă dublă, dar numai pentru ca soţia să nu se simtă prost. În rest, dacă vrea să afle, n-are decât să afle, dacă vrea să divorţeze, n-are decât să divorţeze.

Iar amanta (dacă admiţi că nu are neapărat şi interese materiale, putem să o numim amantă) nu trebuie să "ai grijă să o satisfaci". Relaţia cu ea e mult mai sinceră, te vezi cu ea doar dacă amândoi aveţi chef, te trezeşti dimineaţa lângă ea doar dacă amândoi aveţi chef etc. etc.

Aceasta postare a fost editata de harald: 22 May 2007 - 01:12 PM

0

#6 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 22 May 2007 - 01:28 PM

Vezi postareaharald, la May 22 2007, 02:17 PM, a spus:

Una pe zi înseamnă doar sex, doar satisfacerea unei nevoi animalice. O amantă (pe care eu prefer să o numesc "prietenă", pentru că voi consideraţi că amanta are neapărat şi interese materiale) reprezintă (destul de fals uneori) soţia virtuală, soţia pe care tipul respectiv şi-ar dori-o, dar n-o are. Pentru că soţia reală s-a distanţat zi de zi de cea care era cândva.
Nu e deloc aşa. Există o viaţă dublă, dar numai pentru ca soţia să nu se simtă prost. În rest, dacă vrea să afle, n-are decât să afle, dacă vrea să divorţeze, n-are decât să divorţeze.

Iar amanta (dacă admiţi că nu are neapărat şi interese materiale, putem să o numim amantă) nu trebuie să "ai grijă să o satisfaci". Relaţia cu ea e mult mai sinceră, te vezi cu ea doar dacă amândoi aveţi chef, te trezeşti dimineaţa lângă ea doar dacă amândoi aveţi chef etc. etc.

Tu vb de amanta ideala,Harald. Si daca este atat de ideala, de ce nu este sotie? Cumva din teama de a nu se transforma in ceva ce ai deja?
( fireste,nu vorbim de interese materiale )
0

#7 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 22 May 2007 - 01:32 PM

Vezi postareaharald, la May 22 2007, 02:17 PM, a spus:

scuze ieftine ...

motive pentru a avea amanta : lasitate, imoralitate, lipsa curajului de a infrunta realitatea ... sa continui? :yawn:

ps. stiu ca ma iubesti harald ... :spiteful:
0

#8 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 22 May 2007 - 01:44 PM

bydy... scumpa mea mama socra ...
tema asta parca a mai fost... sau cel putin simlare!
Barbatii nu isi doresc amante... decat idiotii teribilisti care vor sa se laude in fata amicilor la fel de idioti cu acest aspect.
Orice om are doua nevoi de la pertenerul de sex opus. (pt unii care sufera de boala sodomiei, de la partenerul de acelasi sex)
1 Nevoia de a fi iubit asa... ca in poemele de amor, care atrage niste consecinte:
- celui care iubeste de-i sare inima din piept ii scade apetitul sexual;
2 Nevoia de a fi .... 'utut ca in filmele interzise minorilor, dar si adultilor le este recomandat sa nu faca exces ca se deregleaza

Cele doua se exclud reciproc. Ele nu pot fi simultane ci doar alternative.

In relatia perfecta ... care nu prea exista... partenerii sunt capabili sa dezvolte ambele laturi... Daca se uite dupa cururi atunci nu e indragostit de tine doar ti se pare, iar el traieste aceeasi cu aceeasi iluzie, la fel si in cazul ei ...
Si stii parerea mea. Nu e vina lui ca tu nu esti in stare sa il tii cu mintile sucite.

Daca nu ii oferi erotism... o sa dea in diabet de romantism si hop... amantes!
bafta
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 22 May 2007 - 01:53 PM

Vezi postareaBydy, la May 22 2007, 02:28 PM, a spus:

Tu vb de amanta ideala,Harald. Si daca este atat de ideala, de ce nu este sotie? Cumva din teama de a nu se transforma in ceva ce ai deja?
( fireste,nu vorbim de interese materiale )

Nu vorbesc de nici o amantă ideală, vorbesc de cele reale, pe care le-am avut eu în ultimii 15 ani, din cei 18 de când sunt căsătorit. Cel puţin două dintre ele ar fi putut deveni soţie, dacă şi-ar fi dorit.
0

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 22 May 2007 - 02:05 PM

Vezi postareaSithLord, la May 22 2007, 02:44 PM, a spus:

Daca nu ii oferi erotism... o sa dea in diabet de romantism si hop... amantes!
bafta

Dap... parca ai dreptate ... :spiteful:)

Vezi postareaharald, la May 22 2007, 02:53 PM, a spus:

Nu vorbesc de nici o amantă ideală, vorbesc de cele reale, pe care le-am avut eu în ultimii 15 ani, din cei 18 de când sunt căsătorit. Cel puţin două dintre ele ar fi putut deveni soţie, dacă şi-ar fi dorit.

Asta a depins de tine.

Eu nu inteleg de ce ,cand ai posibilitatea sa fii singur,nu alegi sa fii. ( vb la modul general)
0

Impartaseste acest subiect:

• 49 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Ce nu-i place lui la tine!