Salutare tuturor.Poate cineva sa ma ajute? Va rog. Eu folosesc browser-ul Mozilla Firefox,dar mi-a aparut un mesaj de eroare(Internet Explorer??) in care scria "AN ERROR HAS OCURED ON THIS PAGE..SCRIPT"..etc,dupa care ma intreba "DO YOU WANT TO CONTINUE ON THIS PAGE",aveam 2 optiuni,si anume "NO si YES" Va rog,daca stie cineva,sa ma lamureasca de ce apare acel mesaj de eroare.Windows-ul e instalat de 2 zile,nu am facut modificari in registrii,si browser-ul Firefox e setat ca default browser. Va multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
IE error an error has ocured...
Scris 22 May 2007 - 09:07 AM
In ce conditii a aparut acel mesaj? Componente din internet explorer sunt folosite de sistemul de exploatare. De altfel din acest motiv nu se poate dezinstala.
Scris 22 May 2007 - 09:11 AM
Acel mesaj mi-a aparut cand am vrut sa fac update la antivirus (avira antivir). Cand mi-a aparut acel mesaj,am dat click "yes",si a mers totul ok. Stii cumva de ce apare acel mesaj?
Scris 22 May 2007 - 09:52 AM
Probabil ca antivirusul foloseste IE sa faca update-ul. Cred ca poti sa ignori eroarea respectiva
Scris 22 May 2007 - 11:25 AM
n-are nimic.. optiunea respectiva este utila pentru debug; daca ai face tu scripturile
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Optimizare Mozilla Firefox | ALX | 12 | 15.004 |
|
Speedbit
Speedbit Cum scap de speedbit pt ca la lansarea IE sau Mozilla apare |
ceapaev | 2 | 905 |
|