Bismarck, la May 24 2007, 09:37 AM, a spus:
Nu da pentru hartuire poate ...
Nu mai tot bateti campii atata !! Ca lumea nici n-a inceput nici nu se termina cu politicienii nostri ... mai bine ati posta la filisofie daca tot vreti sa vb. in contradictoriu ... macar acolo argumentele sunt reale ; la politica e manipulare in masa si de o parte si de alta ~ eu vad politica ca un joc de genu "cine stie sa ascunda adevarul cel mai bine ~ castiga"

(vezi dosarul de securitate a lui Basescu, Voiculescu, Stolojan si mai stiu io ce nepriceputean)

Bine, atunci condamnă-l pe Boc pentru hărţuirea electoratului, fiindcă a zis că PD o să sprijine un guvern PSD.
Politica există, ţara este condusă într-un fel sau altul, iar dacă tu consideri că e preferabilă o detaşare completă şi o scârbă suverană, te priveşte. Acceptă totul aşa cum ţi se impune sau fentează ceea ce nu-ţi convine, dar asta nu înseamnă că şi ceilalţi trebuie să facă la fel.
s_s_s, la May 24 2007, 09:18 AM, a spus:
nu conteaza daca o sa fie sau nu prim-ministru de la PSD ..conteaza ca PD-ul a declarat ca ar sustine un astfel de prim-ministru .... asta ar trebui sa dea de gandit...
Fii convinsă că a dat deja de gândit, încă înainte de a fi exprimată ideea asta. Oamenii se gândesc înainte de a face astfel de afirmaţii şi Boc nu e o excepţie. Dacă a decis să afirme aşa ceva, înseamnă că a considerat util să o facă. Ceea ce încercam eu să spun, este că nu poţi şti care ar fi scopurile lui reale, indiferent ce a afirmat.
Încearcă să înţelegi că a fi la guvernare nu e o prioritate pentru Boc sau pentru PD, aşa cum e pentru Tăriceanu. Dacă ţineau neapărat să se afle la guvernare, renunţau la sprijinul pentru Monica Macovei, nu plecau de la guvernare.
Încearcă să înţelegi că noi am mai văzut o chestie similară în 1998, când PD şi-a retras miniştrii din guvern. Atunci, Ciorbea a spus că aşteaptă ca Băsescu (ministru al transporturilor în guvernul respectiv) să vină la el să-şi ceară scuze, la care Băsescu a replicat că va mai avea de aşteptat, să se aşeze la rând, că mai sunt şi alţii care aşteaptă scuze de la el.
Iar după 3 luni, Ciorbea a plecat el, iar Băsescu şi miniştrii PD au revenit, în guvernul Radu Vasile. Câţi ani aveai în 1998?
Bismarck, la May 24 2007, 09:37 AM, a spus:
Nu da pentru hartuire poate ...
Mai întreabă una-două fete, s-ar putea să descoperi că unele dintre ele nu vor considera asta hărţuire.
Aceasta postare a fost editata de harald: 24 May 2007 - 08:54 AM