sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Printre prieteni.... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 21 May 2007 - 08:55 PM

Incepi printr-un simplu click, pe un link Google....intri timid intr-o lume necunoscuta, plina de oameni care mai de care mai ciudati...asta la inceput..iar cand incepi sa ii cunosti ( daca ai rabdarea de a trece peste partea cand nimeni nu te cunoaste si parca vorbesti de unul singur si te simti total ignorat de glumitele celorlalti) incepi sa fii captivat de aceasta lume virtuala....Acei straini ciudati si dusi cu capu' devin niste prieteni simpatici, niste suflete calde ( ma rog, unii dintre ei, sa nu generalizam si sa nu vedem peste tot numai stralucire, ca nu m-am nascut idealist si nici nu incerc sa devin).
Asa m-am simtit eu in Roportal....dar in uyltimul timp incep sa ma simt strain...e ca si cum te-ai simti strain in tara ta....vechile cunostinte dispar incet, dar sigur..oameni cu care discutam orice acum nu mai sunt de gasit...iar multi dintre cei noi imi par de o superficialitate imensa...
Dar nu cred ca eu sunt in masura sa va judec pe voi ceilalti...As vrea sa imi ziceti 2 lucruri simple:
1. Care este cea mai buna parte a Roportalului
2. Care este cea mai proasta partea a lui....
Va salut cu respect.
0

#2 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 22 May 2007 - 09:02 AM

1. joculetele
2. restu'
0

#3 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 22 May 2007 - 04:54 PM

Vezi postareacrystyann, la May 21 2007, 09:55 PM, a spus:

Incepi printr-un simplu click, pe un link Google....intri timid intr-o lume necunoscuta, plina de oameni care mai de care mai ciudati...asta la inceput..iar cand incepi sa ii cunosti ( daca ai rabdarea de a trece peste partea cand nimeni nu te cunoaste si parca vorbesti de unul singur si te simti total ignorat de glumitele celorlalti) incepi sa fii captivat de aceasta lume virtuala....Acei straini ciudati si dusi cu capu' devin niste prieteni simpatici, niste suflete calde ( ma rog, unii dintre ei, sa nu generalizam si sa nu vedem peste tot numai stralucire, ca nu m-am nascut idealist si nici nu incerc sa devin).
Asa m-am simtit eu in Roportal....dar in uyltimul timp incep sa ma simt strain...e ca si cum te-ai simti strain in tara ta....vechile cunostinte dispar incet, dar sigur..oameni cu care discutam orice acum nu mai sunt de gasit...iar multi dintre cei noi imi par de o superficialitate imensa...
Dar nu cred ca eu sunt in masura sa va judec pe voi ceilalti...As vrea sa imi ziceti 2 lucruri simple:
Va salut cu respect.

first ... :P Iti impartasesc sentimentele, dar eu pun totul si pe seama faptului ca timpul meu e limitat si atunci cand intru dupa o pauza de vreo 2 saptamani parca e alt forum. In fine, hai sa raspund la cele 2 puncte:
1. cea mai buna parte - prieteniile care pot trece dincolo de interactiunea pe forum si eu pot sa spun ca am cateva persoane extrem de dragi (te afli printre ei :lol2: ) si chiar daca nu ii vad des sau nu vb cu saptamanile, ma gandesc la ei si orice mi-ar cere, daca pot o fac cu placere (golanii care s-au gandit aiurea sa-si dea doua palme :doh: )
2. cea mai proasta parte - lipsa exercitiului dezbaterii publice. Orice topic se deschide se transforma in loc de injurat pe toti "nenorocitii" care nu sunt de acord cu tine. Dau si exemplu, sectiunea Politica unde daca nu esti de aceeasi parere cu cei care scriu cele mai multe mesaje si cu caractere imense esti un prost, un :jester: etc. Pe mine intoleranta ma deranjeaza cel mai mult si recunosc ca uneori o manifest si eu.
Cam atat ..... deocamdata :)
0

#4 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 22 May 2007 - 04:58 PM

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la May 22 2007, 05:54 PM, a spus:

first ... :P Iti impartasesc sentimentele, dar eu pun totul si pe seama faptului ca timpul meu e limitat si atunci cand intru dupa o pauza de vreo 2 saptamani parca e alt forum. In fine, hai sa raspund la cele 2 puncte:
1. cea mai buna parte - prieteniile care pot trece dincolo de interactiunea pe forum si eu pot sa spun ca am cateva persoane extrem de dragi (te afli printre ei :lol2: ) si chiar daca nu ii vad des sau nu vb cu saptamanile, ma gandesc la ei si orice mi-ar cere, daca pot o fac cu placere (golanii care s-au gandit aiurea sa-si dea doua palme :doh: )
2. cea mai proasta parte - lipsa exercitiului dezbaterii publice. Orice topic se deschide se transforma in loc de injurat pe toti "nenorocitii" care nu sunt de acord cu tine. Dau si exemplu, sectiunea Politica unde daca nu esti de aceeasi parere cu cei care scriu cele mai multe mesaje si cu caractere imense esti un prost, un :jester: etc. Pe mine intoleranta ma deranjeaza cel mai mult si recunosc ca uneori o manifest si eu.
Cam atat ..... deocamdata :)

beyy..numerele mele???????????
0

#5 Utilizator offline   ColdEyes 

• Aley Cat
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-May 07

Scris 22 May 2007 - 04:58 PM

Vezi postareacrystyann, la May 21 2007, 09:55 PM, a spus:

Va salut cu respect.

1 ma amuza unele discutii teribil si unele ma binedispun si fara amuzament
2 aroganta unora(de superficialitate nu zic nica' pentru ca si asta ma amuza)
0

#6 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 22 May 2007 - 05:19 PM

1. cum adica nu sunt de gasit cei cu care discutai orice?
2. tu unde puii mei umbli in ultima vreme? (ma lasi cu "nu am timp"??)
3. nu prea are succes topicul asta, daca nu ai bagat nimic despre sex :doh:

Si ca sa fiu on: prima parte e cea mai buna. Iar ultima cea mai proasta!

#7 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 22 May 2007 - 05:22 PM

1.noi,cei de ieri
2.noi,cei de azi

Stii foarte bine ca io's acolo mereu si tu esti...exact unde trebuie sa fii... :doh:

Aceasta postare a fost editata de andruta1985: 22 May 2007 - 05:23 PM

0

#8 Utilizator offline   --------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 22 May 2007 - 08:31 PM

uof movule, romanticule şi melancolicule :doh:

tre' să fie de acord cu bestiuţa...prima parte e a mai bună
din păcate, ultimele părţi...nu prea
da' s'o īntoarce ea roata
0

#9 Utilizator offline   hexa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-April 07

Scris 22 May 2007 - 08:34 PM

Partea buna... jocurile. Sunt mereu acolo jocurile asa cum erau si inainte.
Partea urata... habar nu am. A trebuit sa-mi schimb userul de cateva ori ca sa pot supravietui aici, sa imi fie drag sa intru si sa zambesc sau sa plang acolo in patratica mea virtuala.
0

#10 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 23 May 2007 - 05:52 AM

Vezi postareaDAriaNA2006, la May 22 2007, 04:19 PM, a spus:

1. cum adica nu sunt de gasit cei cu care discutai orice?
2. tu unde puii mei umbli in ultima vreme? (ma lasi cu "nu am timp"??)
3. nu prea are succes topicul asta, daca nu ai bagat nimic despre sex :focus:
Si ca sa fiu on: prima parte e cea mai buna. Iar ultima cea mai proasta!

Orice ai spune ..are mare dreptate Movu. :sorry:
1.Partea buna ..este ca am o multime de prietenii ,oameni adevarati care sincer ma gandesc mereu la ei si imi pare rau ca nu am apucat sa ii intalnesc pe multi.
Sper ca sa aiba dreptate Arana si sa se intoarca roata ,findca locul unde mai inainte intram de drag, a ramas parca pustiu ..si este pacat .
Rand pe rand dispare cate cineva si nu iti explici ce sa intamplat .
2.Partea proasta - ca dupa ce a creat dependenta ,ramai cu un gust amar ,zambind tamp la monitor si intrebandu-te retoric ...ce mai fac vechi tai prieteni,oare isi mai amintesc de tine .? :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic