sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum se fac cumparaturile on line? daca stie cineva sa-mi explice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   angel mihai 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 21 May 2007 - 02:39 PM

cum se fac cumparaturile on line.daca stie cineva sa_mi explice pas cu pas,de exemplu vreau un nikon d200 de la adorama.ce trebuie sa fac?multumesc anticipat.mihai
0

#2 Utilizator offline   blue_wings 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 07

Scris 21 May 2007 - 08:38 PM

Daca vrei sa cumperi din strainatate, vei avea nevoie de un cont la PayPal pt a plati...deci mai intai treci pe la PayPal si iti faci un cont. O sa iti ceara date ca adresa, card, etc...iti trebuie un card in valuta...daca faci cumparaturi in $$$ atunci sa ai card adecvat. Nu merge cu card in lei sa platesti in valuta (chiar daca teoretic banca face tranzactiile, si poate converti valutele...am incercat si nu merge).
Si la cumparaturile din strainatate si la cele din Romania, pasul 1 este sa iti faci cont la ei (toate datele sa fie reale si corecte). Apoi faci cumparaturile, si adaugi in cosul de cumparaturi ce iti pofteste inima si suporta buzunarul...apoi treci la pasii de validare a comenzii (checkout). Acolo poti sa dai o alta adresa de destinatie, daca nu vrei sa iti fie trimisa la adresa data la inregistrare...si alegi si metoda de plata.
La romani poti sa platesti cu cardul, sau ramburs...fara sa ai nevoie de cont la PayPal. La straini ai nevoie de contul de la PayPal. Eu am incercat toate variantele...si plata cu cardul, si ramburs...expediere acasa, sau ridicare de la sediul firmei...si nu am avut pana acum nici un eveniment neplacut.

RECOMANDARE: pentru a evita clonarea cardului sau furtul datelor personale prin nu stiu ce spyware, iti recomand sa ai activ un antivirus, iar cardul pe care il folosesti la cumparaturi sa fie exclusiv pt asa ceva. Eu am avut un card in lei si unul in valuta special facute pt cumparaturi...cand am ceva de luat le alimentez, cumpar...si cardul ramane intotdeauna cu maruntis pt comisioanele lunare ale bancii.

Daca vrea cineva sa rada de aceste recomandari le spun 2 lucruri:
1. Pana de curand noi romanii nu puteam sa ne facem cont la PayPal datorita crackerilor care dau tzepe pe internet (pt evitarea neplacerilor, cei de la PayPal au considerat ca e mai sigur sa scoata Romania din lista lor de clienti)...asa ca nu e recomandat sa lasi garda jos, gandindu-te ca nu se poate sa iti goleasca cineva tocmai tie cardul.
2. Daca vei cauta pe net informatii despre clonare carduri, vei vedea ca cel putin teoretic, pare o joaca de copil, iar softuri pt cracking si fraude pe net se gasesc la tot pasul.
ASA CA TINE CONT DE RECOMANDARI CA SA NU AI SURPRIZE. Nici paranoici nu trebuie sa fim...e ca atunci cand mergi la piata sau prin targ...nu iti tii portofelul in mana, ci il bagi intr-un buzunar mai ferit de ochii si mainile cleptomanilor....
1

#3 Utilizator offline   yyan 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-February 07

Scris 22 May 2007 - 07:52 AM

Nu iti trebuie PAYPAL. Poti plati cu un card. Ideea e sa aiba security number pe el. Nu e musai sa fie in valuta respectiva. Poate fi si in lei. Am incercat. De vreo 4 ori. A mers de fiecare data. Asta la BH.
Iti faci cont la ei, pentru alte tari decat USA nu poti primi produsele la alta adresa decat cea a detinatorului cardului. Ca modalitate de transport iti poti alege curier rapid (fedex) sau curier normal. Eu am luat intotdeauna cu USPS. Produsele ajung intr-o saptamana.
0

#4 Utilizator offline   io25 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 15 June 2007 - 02:16 AM

Vezi postareablue_wings, la May 21 2007, 08:38 PM, a spus:

Daca vrei sa cumperi din strainatate, vei avea nevoie de un cont la PayPal pt a plati...d

spune-mi si mie te rog ce carduri accepta paypalul?de la ce banci?
0

#5 Utilizator offline   TyEsTo 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 02 August 2010 - 12:02 AM

Vezi postareaangel mihai, la May 21 2007, 02:39 PM, a spus:

cum se fac cumparaturile on line.daca stie cineva sa_mi explice pas cu pas,de exemplu vreau un nikon d200 de la adorama.ce trebuie sa fac?multumesc anticipat.mihai

E mult mai simplu decat crezi intra pe site www.f64.ro si vezi acolo toate detaliile desrpe aparate foto si alte accesorii le poti plati cu card si in maxim 48 de ore ai coletul acasa oriunde in Romania
0

#6 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 03 December 2011 - 11:34 AM

Vezi postareablue_wings, la 21 May 2007 - 08:38 PM, a spus:

Daca vrea cineva sa rada de aceste recomandari le spun 2 lucruri:

De ce ar rade cineva??? doar cel care habar n-are poate sa rada, altfel ...
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 04 December 2011 - 08:43 PM

Mutat de pe aria de fotografie pe Discutii diverse.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Paypal a acordat Romaniei drepturi full
Primire si trimitere de fonduri
informatii  15 8.122
Replici noi Despre agentii imobiliari
Un site despre agentii imobiliari din Romania: www.despreagenti.ro
Razvan M  13 6.645
Replici noi Movie reviews pe bani
Filme romanesti, un simplu review, paypal payment
Daktari  3 1.987
Replici noi Cat de important este sa economisesti si sa te gandesti la viitor? Pentru_tine  9 1.482
Replici noi Deschidere magazin online de it&c... johnyk_vl  2 2.762