sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Salvatorul Romaniei portret robot Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 22 July 2007 - 01:44 PM

Vezi postareaempor, la Jul 22 2007, 01:34 PM, a spus:

Politicianul ideal ar trebui să fie un om care să nu-şi bage nasul īn treburile altora şi să lase lucrurile să decurgă de la sine (i.e., să lase piaţa liberă). Un om care, ajuns la putere, nu ar face nimic, ar fi salvatorul Romāniei!

Ce rost a mai avea sa fie acolo?
Doar sa incaseze indemnizatia de demnitar?
0

#22 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 22 July 2007 - 01:58 PM

da isi baga un ban in buzunar si el ca tot omul.
0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 22 July 2007 - 02:07 PM

Vezi postareaMarinel, la Jul 18 2007, 02:45 PM, a spus:

<br />Salvatorul Romaniei ar trebui sa aibe muschii lui Swartzenegger, rezistenta Gabrielei Szabo, umorul lui Huidu si Gainusa, banii lui Bill Gates, inteligenta lui Einstein, umanitarismul Maicii Tereza, spiritul de sacrificiu al caporalului Musat, siretenia lui Tepes, eruditia lui Iorga, charisma lui Guevara, perseverenta lui Raed Arafat, etc.<

Si de ce crezi ca unul ca asta ar salva Romania?

Ar munci el pca sa traiasca bine vre-o 10 milioane de smecheri ...cu diploma de Uni ...toti prea destepti sa mai puna mana pe munca?

De ce asteptati ca salvarea sa vina de la politicieni ? ...de unde si pana unde o asemenea logica ... v-ati obisnuit ca ceausescu sa va faca si dreaga?
Salvarea Romaniei va veni NUMAI cand TOTI romanii vor pricepe ca a munci constincios si competent ptr patron ...inseamna de fapt a lucra ptr tara ta !

Dar decat sa-l imbogateasca romanu pe patron muncind ...mai bine si-ar taia un deget ...si accepta sa traiasca in mizerie injurandu-i pe politicienii care nu vin sa salveze tara ...asa cum zice topicu!
0

#24 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 23 July 2007 - 01:52 AM

Citeaza

Ce rost a mai avea sa fie acolo?
Doar sa incaseze indemnizatia de demnitar?

Rost: să-l īmpiedice pe altul (un intervenţionist, adică) să fie acolo.
0

#25 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 23 July 2007 - 01:56 AM

Vezi postareaempor, la Jul 23 2007, 01:52 AM, a spus:

Rost: să-l īmpiedice pe altul (un intervenţionist, adică) să fie acolo.

Nu crezi ca este mai simplu si muuuuuult ma ieftin sa se defiinteze pozitia?
Nu te-ai gandit la aceasta posibilitate?
Un om de paie care sa nu faca nimica dar sa fie platit pentru asta numai pentru a nu lasa loc unui interventionist, mi se pare un nonsens si deosebit de scump.
0

#26 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 23 July 2007 - 02:05 AM

Citeaza

Ba da :D , dar pānă se desfiinţează poziţia, asta ar fi cea mai bună soluţie. E incomparabil mai bine decāt să ai īn aceeaşi poziţie (existentă) un nene care face multe, dar tot ce face e prost.
0

#27 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 23 July 2007 - 08:31 AM

bucurati-va se poate si mai rau :D
0

#28 Utilizator offline   Arminius 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 23 July 2007 - 10:07 AM

Vezi postareaSikaryan, la Jul 22 2007, 03:07 PM, a spus:

Ar munci el pca sa traiasca bine vre-o 10 milioane de smecheri ...cu diploma de Uni ...toti prea destepti sa mai puna mana pe munca?

Salvarea Romaniei va veni NUMAI cand TOTI romanii vor pricepe ca a munci constincios si competent ptr patron ...inseamna de fapt a lucra ptr tara ta !

Dar decat sa-l imbogateasca romanu pe patron muncind ...mai bine si-ar taia un deget ...si accepta sa traiasca in mizerie injurandu-i pe politicienii care nu vin sa salveze tara ...asa cum zice topicu!

Teoria asta e rahat cu apa rece.
Ai muncit vreodata pt. un patron care nu-ti face contract de munca, t plateste mai putin si iti si elimina sansele de a avea vechime in munca? Afla ca sunt destui "smecheri" cu diploma care accepta aceasta bataie de joc prin care imbogatesc patronii cu adevarat smecheri.
0

#29 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 23 July 2007 - 01:38 PM

Vezi postareaArminius, la Jul 23 2007, 10:07 AM, a spus:

Teoria asta e rahat cu apa rece. Ai muncit vreodata pt. un patron care nu-ti face contract de munca, t plateste mai putin si iti si elimina sansele de a avea vechime in munca? Afla ca sunt destui "smecheri" cu diploma care accepta aceasta bataie de joc prin care imbogatesc patronii cu adevarat smecheri.
Cu scuzele de rigoare, aceasta se numeste prostie crasa, iara daca un absolvent de studii universitare accepta asa ceva inseamna ca este sub orice critica dpdv profesional.

Vezi postareaempor, la Jul 23 2007, 02:05 AM, a spus:

Ba da :D , dar pānă se desfiinţează poziţia, asta ar fi cea mai bună soluţie. E incomparabil mai bine decāt să ai īn aceeaşi poziţie (existentă) un nene care face multe, dar tot ce face e prost.
Consider ca este mult mai rapid procesul de desfiintare a unei pozitii de acest gen decat gasirea candidatului UTOPIC propus de ArminiX.
0

#30 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 23 July 2007 - 04:00 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jul 22 2007, 03:07 PM, a spus:

Si de ce crezi ca unul ca asta ar salva Romania?

Chiar nu ai deloc simtul umorului??????

Citeaza

De ce asteptati ca salvarea sa vina de la politicieni ? ...de unde si pana unde o asemenea logica ... v-ati obisnuit ca ceausescu sa va faca si dreaga?

Citeaza

Arata-mi pe cineva care munceste doar pentru a-si imbogati patronul :D
Fiecare trebuie sa lucreze pentru el. Dar asta nu inseamna ca salvatorul ar fi Stahanov sau Raluca Stroescu.

Vezi postareaenoch, la Jul 23 2007, 02:56 AM, a spus:

Nu te-ai gandit la aceasta posibilitate?
Un om de paie care sa nu faca nimica dar sa fie platit pentru asta numai pentru a nu lasa loc unui interventionist, mi se pare un nonsens si deosebit de scump.

Nu cred ca exista pozitia de "Salvator al Romaniei". Doar unii care pozeaza in asa ceva.

Vezi postareaenoch, la Jul 23 2007, 02:38 PM, a spus:

Cu scuzele de rigoare, aceasta se numeste prostie crasa, iara daca un absolvent de studii universitare accepta asa ceva inseamna ca este sub orice critica dpdv profesional.

Daca esti foarte bun, sigur, iti gasesti usor un post corespunzator. Sau daca esti descurcaret. Dar e greu la inceput. Am auzit zeci de persoane care doresc sa se angajeze chiar fara salariu doar pentru a obtine vechime. Sunt multe ramuri ale economiei unde fara 2-3 ani vechime nu te ia nimeni.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis