sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Preliminarile...si "jucariile"... ...in jocul cu dragostea !!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Charleene 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-May 07

Scris 20 May 2007 - 05:40 PM

Buna !
Am deschis acest subiect , ptr ca am nevoie de unele pareri pro/contra in ceea ce priveste "preliminarile" in dragoste !
Oare folosesc ? La ce ? De ce sunt importante ?
Problema e ca , atunci cand se incinge treaba , sotul meu nu mai are cu ce ;) ...si ramanem amandoi cu ochii-n soare si pofta-n cui :P !!!
Iar el ca si orice barbat se simte frustrat nu-i asa ? Frustrat ptr ca nu mi-a oferit placerea pana la capat :o: !
Fara sa stiu mi-a cumparat un cadou...destul de neasteptat , ca sa spun asa :flowers: ! Un vibrator , pe care nu l-am simtit decat atunci cand i-a venit "pana sexuala" :D ...si l-a pus in functiune (pe baterii bineinteles)...!
Cand am auzit acel zgomot , (nu strident) am sarit ca arsa :kiss: ! Ce-i , ce se intampla ???? Mi-a spus sa stau linstita ca nu e nimik rau ! Si a inceput sa ma gadile cu chestia aceea ! Trebuie sa recunosc ca mi-a placut :P si sincer m-a terminat in cateva secunde :) ! Tare impresionanta aceasta experienta , si as mai face-o........dar ma simt de parca l-am "inselat" !!! DE CE ?
Va rog , nu ma judecati ! Stim fiecare ca-n fiecare cuplu , sunt fel si fel de chestii pe care doar peretii ii stiu si stim de ce suntem in stare sa facem si cum s-o facem atunci cand trebuie facuta...dragostea :P !
Bun venit la discutii si experiente de acest gen , spuneti-mi si mie ce surprize placute si neasteptate va fac sotii vostrii :) ...
0

#2 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 20 May 2007 - 05:49 PM

"Preliminariile" bune. Postul meu tare prost. :P
0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 20 May 2007 - 06:12 PM

:P ...il trimit eu la sex-shop...
0

#4 Utilizator offline   sabina00 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-July 05

Scris 20 May 2007 - 06:15 PM

Vezi postareaCharleene, la May 20 2007, 07:40 PM, a spus:

Buna !
Am deschis acest subiect , ptr ca am nevoie de unele pareri pro/contra in ceea ce priveste "preliminarile" in dragoste !
Problema e ca , atunci cand se incinge treaba , sotul meu nu mai are cu ce ;) ...si ramanem amandoi cu ochii-n soare si pofta-n cui :P !!!
Iar el ca si orice barbat se simte frustrat nu-i asa ? Frustrat ptr ca nu mi-a oferit placerea pana la capat :o: !
Fara sa stiu mi-a cumparat un cadou...destul de neasteptat , ca sa spun asa :flowers: ! Un vibrator , pe care nu l-am simtit decat atunci cand i-a venit "pana sexuala" :D ...si l-a pus in functiune (pe baterii bineinteles)...!
Cand am auzit acel zgomot , (nu strident) am sarit ca arsa :kiss: ! Ce-i , ce se intampla ???? Mi-a spus sa stau linstita ca nu e nimik rau ! Si a inceput sa ma gadile cu chestia aceea ! Trebuie sa recunosc ca mi-a placut :P si sincer m-a terminat in cateva secunde :) ! Tare impresionanta aceasta experienta , si as mai face-o........dar ma simt de parca l-am "inselat" !!! DE CE ?
Va rog , nu ma judecati ! Stim fiecare ca-n fiecare cuplu , sunt fel si fel de chestii pe care doar peretii ii stiu si stim de ce suntem in stare sa facem si cum s-o facem atunci cand trebuie facuta...dragostea :P !
Bun venit la discutii si experiente de acest gen , spuneti-mi si mie ce surprize placute si neasteptate va fac sotii vostrii :) ...

Cum sa te judecam??? Patul este locul acela unde este permis totul atata timp cat face placere ambelor parteneri. Nu trebuie absolut deloc sa-ti fie jena sa vorbesti despre sexualitatea ta, nici sa pui limite la ceea ce iti doresti sau simti sa experimentezi. Probabil simti ca l-ai inselat pentru ca privesti inca sexul in mod conventional (nu gasesc alt termen acum). Nu exista nimic anormal, nimic pervers, nimic de nimic. Existati doar tu si el si placerea voastra. Restul sunt doar carcei mentali. Lasa-ti mintea inafara dormitorului si incuie usa pe dinauntru. Jucariile sexuale dintr-un sexy-shop, creionul din birou, lingurita din bucatarie, mainile lui, penisul sau, corpul sau, pielea sa, limba sa, frisca, capsunile... Esti singura si doar singura care poate pune frau fantaziei, placerii tale si a partenerului tau.
0

#5 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 20 May 2007 - 06:19 PM

Vezi postareaCharleene, la May 20 2007, 04:40 PM, a spus:

Buna !
Problema e ca , atunci cand se incinge treaba , sotul meu nu mai are cu ce :) ...si ramanem amandoi cu ochii-n soare si pofta-n cui :P !!!
Bun venit la discutii si experiente de acest gen , spuneti-mi si mie ce surprize placute si neasteptate va fac sotii vostrii :o: ...

Pai sunt importante ..dar pentru cei ce au si cu ce... :P
Si tu acum faci discriminare ..intrebi numai sotiile ..? :P
..deci pe noi nu ne intreaba nimeni.. ;)

Vezi postareasabina00, la May 20 2007, 05:15 PM, a spus:

Cum sa te judecam??? Patul este locul acela unde este permis totul atata timp cat face placere ambelor parteneri. Nu trebuie absolut deloc sa-ti fie jena sa vorbesti despre sexualitatea ta, nici sa pui limite la ceea ce iti doresti sau simti sa experimentezi. Probabil simti ca l-ai inselat pentru ca privesti inca sexul in mod conventional (nu gasesc alt termen acum). Nu exista nimic anormal, nimic pervers, nimic de nimic. Existati doar tu si el si placerea voastra. Restul sunt doar carcei mentali. Lasa-ti mintea inafara dormitorului si incuie usa pe dinauntru. Jucariile sexuale dintr-un sexy-shop, creionul din birou, lingurita din bucatarie, mainile lui, penisul sau, corpul sau, pielea sa, limba sa, frisca, capsunile... Esti singura si doar singura care poate pune frau fantaziei, placerii tale si a partenerului tau.

Si daca face sex in trei..?
Ce ii mai spui atunci..? :kiss:
0

#6 Utilizator offline   sabina00 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-July 05

Scris 20 May 2007 - 06:23 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la May 20 2007, 08:19 PM, a spus:

Si daca face sex in trei..?
Ce ii mai spui atunci..? :P

Atunci scriu "placerea ta si a tuturor acelora pe care ii primesti in pat" :P

Rectific ca sa se adapteze ultimei fraze :P : "... placerii tale si a tuturor acelora pe care ii primesti in pat" :kiss:

Aceasta postare a fost editata de sabina00: 20 May 2007 - 06:27 PM

0

#7 Utilizator offline   fuckinho 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 21-April 07

Scris 20 May 2007 - 06:40 PM

Hmmm.... :lol: ca sa nu-si mai dea drumul asa repede, u and ur hubbie need practice, lots of practice my friend! :crazy: ia sa-si faca laba de cateva ori pe zi, sau faceti sex des...MAI des..o sa-si dea drumul mai greu, iar incetul cu incetul se va perfectiona si-ti va putea oferi placere..pana la capat!!! :tease: iar jucarica-i f buna!s-o folositi cu placere!! :)
0

#8 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 20 May 2007 - 06:42 PM

Vezi postareasabina00, la May 20 2007, 05:23 PM, a spus:

Atunci scriu "placerea ta si a tuturor acelora pe care ii primesti in pat" :haha:

Rectific ca sa se adapteze ultimei fraze :lol2: : "... placerii tale si a tuturor acelora pe care ii primesti in pat" :lol2:

asa da e bine .. :lol:

Vezi postareafuckinho, la May 20 2007, 05:40 PM, a spus:

Hmmm.... :tease: ca sa nu-si mai dea drumul asa repede, u and ur hubbie need practice, lots of practice my friend! :crazy: ia sa-si faca laba de cateva ori pe zi, sau faceti sex des...MAI des..o sa-si dea drumul mai greu, iar incetul cu incetul se va perfectiona si-ti va putea oferi placere..pana la capat!!! :crazy: iar jucarica-i f buna!s-o folositi cu placere!! :crazy:

mai tu sigur nu esti barbat..? :)
poate daca isi leaga un morcov de ea ..doar asa ,ca altfel nu cred ..:ok:

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 20 May 2007 - 06:44 PM

0

#9 Utilizator offline   fuckinho 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 21-April 07

Scris 20 May 2007 - 07:00 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la May 20 2007, 06:42 PM, a spus:

mai tu sigur nu esti barbat..? :lol:
poate daca isi leaga un morcov de ea ..doar asa ,ca altfel nu cred ..:crazy:

Ce vrei sa spui cu asta?..u hurt my feelings! :tease: stii bine ca sunt fetitza!

De ce nu crezi ca se poate...?damn... trebe neaparat reparata priza aia de care te plangi u... :) :crazy:
0

#10 Utilizator offline   menssana1984 

• menssana1984
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 06

Scris 20 May 2007 - 07:11 PM

Vezi postareaCharleene, la May 20 2007, 06:40 PM, a spus:

Buna !
Problema e ca , atunci cand se incinge treaba , sotul meu nu mai are cu ce :crazy: ...si ramanem amandoi cu ochii-n soare si pofta-n cui :lol: !!!
Iar el ca si orice barbat se simte frustrat nu-i asa ? Frustrat ptr ca nu mi-a oferit placerea pana la capat :haha: !
Fara sa stiu mi-a cumparat un cadou...destul de neasteptat , ca sa spun asa :lol2: ! Un vibrator , pe care nu l-am simtit decat atunci cand i-a venit "pana sexuala" :lol2: ...si l-a pus in functiune (pe baterii bineinteles)...!
Cand am auzit acel zgomot , (nu strident) am sarit ca arsa :crazy: ! Ce-i , ce se intampla ???? Mi-a spus sa stau linstita ca nu e nimik rau ! Si a inceput sa ma gadile cu chestia aceea ! Trebuie sa recunosc ca mi-a placut :tease: si sincer m-a terminat in cateva secunde :crazy: ! Tare impresionanta aceasta experienta , si as mai face-o........dar ma simt de parca l-am "inselat" !!! DE CE ?
Va rog , nu ma judecati ! Stim fiecare ca-n fiecare cuplu , sunt fel si fel de chestii pe care doar peretii ii stiu si stim de ce suntem in stare sa facem si cum s-o facem atunci cand trebuie facuta...dragostea :) !
Bun venit la discutii si experiente de acest gen , spuneti-mi si mie ce surprize placute si neasteptate va fac sotii vostrii :ok: ...

exista so sexul oral totusi, e mai placut decat un vibrator si totodata e cat de cat organic.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente SEXUL IN GRUP
(Sexprima-te liber!)
e-X-plorer  631 62.310
Hot Topic (New) Trucuri vechi pentru senzatii noi Two  98 13.077
Poll (No New) Chestionar:    Ti-e frica sa faci sex?
multe fete, in special adolescente, au o fobie pentru a face sex
funny♫wind  143 17.018
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Statutul de femeie - biologic vs. dobandit
Puteti pune semnule egal? :)
Ruaraidh  39 4.642
Hot Topic (New) Orgasme multiple fata_cu_ochi_visatori  118 20.872