sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Spooky ....... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Anka2903 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 07

Scris 20 May 2007 - 04:19 PM

buna !!!! Sunt noua pe aici !!! As vrea sa va spun si eu o poveste de groaza adevarata carea mi s-a intamplat mie acum o jumatate de an ;) !!! Eram intr-o excursie de doua zile cu clasa in ardeal . Fetele si baietii stateau in pensiuni diferite , cam la un km distanta una de alta . Dupa ce ne-am cazat , am mers sa facem o "discoteca" la pensiunea baietilor (era cam 9 seara ) . Cand am ajuns langa pensiunea baietilor am vazut ca pensiunea era situata chiar laga un cimitir , si ca in oricare cimitir , acolo era si o biserica (defapt era o manastire ) inalta cam de 30 de metri . Am ramas mirata :) si imi tot imaginam o gramada de lucruri foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte foatre foatre foatre spooky care s-ar putea intampla la miezul noptii :P !!! Cand am intrat am inceput sa dansam si sa cantam si am uitat de cimitirul de langa pensiune . Insa pe la 11:30 un coleg de-al meu , M... a iesit sa sune pe cineva de pe mobil . In timp ce astepta ca cel pe care il suna sa aspunda , M... s-a uitat intamplator spre crucea de pe turla manastirii si a vazut pe cineva care ii facea cu mana !!!!!!! Stiu sigur ca nu ma mintit cand mi-a spus asta din cauza ca , mai tarziu (pe la aproximativ 12 fara 10 ) am iesit si eu afara si m-am uitat spre crucea de pe turla manastirii . Acolo am vazut o femeie plina de sange , cu par lung cam de 2 metri care era suflat de vant , cu o rochie alba , cu rani adanci din care curgeau izvoare intregi de sange , cu niste ochi complet albi care se vedeau foarte bine chiar si de la departare , care imi facea cu mana . Deodata am simtit un vant rece care iti ingheta sangele si inima a inceput sa-mi bata foarte tare si i-am chemat pe ceilalti ca sa vada ce am vazut si eu . Cand au vazut chiestia aia de pe manastire eu si toate celelalte fete am luat-o la fuga spre pensiunea noastra .
Nici pana acum nu am putut sa imi explic ce a fost chiestia aia dar ma sperii numai cand ma gandesc la ea !!! SPER CA V-A PLACUT POVESTEA MEA !!!! :P :P :kiss:
0

#2 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 20 May 2007 - 04:34 PM

Si ai vazut tu atatea detalii aflate la o inaltime de 30 de m pe la miezul noptii? :P
0

#3 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 20 May 2007 - 04:37 PM

Unde mai pui ca femeia avea parul lung de 2 metri.
Eu am sa incetez cu ironiile si va invit sa faceti la fel, iar pe anka am sa o invit la mai multe detalii.
Sa nu fim ignoranti totusi.
0

#4 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 20 May 2007 - 04:37 PM

lasati mai fata in pace.... ce daca nu e reala povestea ?? prefaceti-va ca o credeti ... nu e greu ....
0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 20 May 2007 - 04:39 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la May 20 2007, 05:37 PM, a spus:

Unde mai pui ca femeia avea parul lung de 2 metri.
Eu am sa incetez cu ironiile si va invit sa faceti la fel, iar pe anka am sa o invit la mai multe detalii.
Sa nu fim ignoranti totusi.

Cum o fi calculat ca avea parul de 2 m? Prin raportare la inaltimea turlei? :P
Vezi? ii cer mai multe detalii. :P
0

#6 Utilizator offline   unworthy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-May 07

Scris 21 May 2007 - 09:55 PM

servus!!! poate ca intr-adevar, nu prea ai nimerit forumul unde sa faci publica asa o intamplare... hai sa-ti povestesc ce a patit prietenul meu cel mai bun demult (cel putin asa sustine el): intr-o noapte a trebuit sa plece spre casa pe un drum de tara, insotit de un cunoscut de-al lui cam chefliu (si destul de ametit in acea seara)... la o raspantie au zarit o tanara in rochie alba, cu o privire fixa, patrunzatoare, drept in fata lor; amicul chefliu, pus pe "ispravi barbatesti", s-a gandit s-o abordeze, asa ca s-a indreptat spre ea vesel, zicand: "singurica, singurica?..." :) Fata n-a schitat in primul moment nici un gest, apoi si-a intors incet capul spre el cu aceeasi privire rigida, la care tipul si-a dat seama ca ceva e terribly wrong si a incremenit... s-a intors spre prietenul meu, ingrozit, apoi au marit iute pasul sa se indeparteze de ea... Ulterior au aflat ca in acel loc o tanara a murit in noaptea nuntii si ca inca mai obisnuieste sa bantuie pe acolo... Dupa cativa ani, prietenul a mers in vizita la chefliul acela si l-a gasit inca marcat de intalnire, zicandu-i: "Iti mai amintesti de fata aia in rochie alba... ce privire avea...brrr" ... baiatul lui, care se invartea pe acolo, a sarit curios: "ce fata, taticu? zi-mi si mie!"... la care el: "hai, sterge-o, ca acuma o incasezi... astea nu-s lucruri pentru tine!" Ar mai fi o intamplare de-a prietenului meu cu moroi, dar e si mai incredibila, asa ca... o las pe altadata. Sunt carti cu fotografii facute in timpul unor sedinte de materializari, dar personal n-am avut intalniri din astea; in plus, fiind chestii necurate, e mai bine sa n-ai de-a face cu ele... se pare ca aceste entitati se manifesta folosind energia vitala a mediumurilor (care imbatranesc rapid) sau, in orice caz, absorb energie din jur - incat dau senzatia de frig intens in jurul lor, pe masura ce se condenseaza. Pt. o singura intamplare pot garanta: tatal meu pleca in copilarie cu bunicul cu caruta dis-de-dimineata spre oras, iar de fiecare data cand treceau in dreptul cimitirului urca un individ in spatele carutei, fara sa zica nimic... bunicul ii interzicea tatalui meu sa vorbeasca ceva, pt. ca acela e un moroi din cimitir... il duceau cu caruta cateva minute, dupa care cobora intr-un anumit loc, iar ei isi continuau drumul linistiti. Poate ca Eliade a inflorit povestea din "Domnisoara Cristina", dar din cate am auzit s-a inspirat dintr-un caz real. Asemenea moroi pot apare si insangerati, sau cu rani, daca au avut o moarte violenta... Din relatarile celor care au avut asemenea experiente, antidotul sigur e o rugaciune si semnul crucii, prietenul mi-a povestit ca in momentul cand, de spaima, i-au scapat cuvintele "Doamne Dumnezeule", moroiul s-a crispat de durere... Pt. cine e interesat, exista relatari cu asemenea intalniri la: www.sfaturiortodoxe.ro/talita-kumi-inviind-pe-drumul-damascului.htm (data de 6 martie, in jurnal) si www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/6-cineva-invizibil-ma-loveste.htm (+ capitolele urmatoare)
0

#7 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 21 May 2007 - 09:58 PM

deci...dupa cum s`a mai spus...mai exista un forum cu povesti de groaza unde puteai sa postezi aceasta intamplare..
0

#8 Utilizator offline   Anka2903 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 22 May 2007 - 10:38 AM

Sa va spun o poveste adevarata care nu mi s-a intamplat mie dar i s-a intamplat unei prietene care e si ea inregistrata pe situl asta cu numele de druta regina asa ca daca nu ma credeti intrebati-o si pe ea !
Intr-o noapte (nu mi-a zis la ce ora) mama ei dormea iar ea citea povesti de groaza pe forumul asta . Deaodata se aud niste pasi pe hol . Atunci ea si-a luat telefonul mobil si s-a dus pe hol sa vada cine scotea sunetele astea . Cand a ajuns a vazut ca nu e nimeni pe hol si s-a dus speriata :) in pat si a incercat sa doarma . Insa mai tarziu a gasit explicatia : usa de la balcon ear deschisa , si , pentru ca balconul era langa hol parea ca pasii de aud de pe hol nu de afara . :)
0

#9 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 22 May 2007 - 10:47 AM

Si ce planuia sa faca cu mobilul? :spiteful:

Plus ca povestea asta n-are nimic "spooky" in ea.. pur si simplu si-a indus acea stare, citind povestile. Psihicul lucreaza mai mult decat realizeaza oamenii.

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 22 May 2007 - 10:48 AM

0

#10 Utilizator offline   Anka2903 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 22 May 2007 - 05:15 PM

pai folosea lumina de la mobil pentru a vedea ce e acolo !!! NU E LOGIC ???

MA ROG ...

MAI STIU SI ALTE POVESTI SPOOKY DA' TI LE SPUN ALTA DATA CA ACUM VREAU SA IES AFARA CU FETELE !!!!!!!! PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Astrologie si Istorie
Sa criticam egal si cumpatat Astrologia!
Cela  2 7.033
Hot Topic (New) Clima, pericolul nr. 1? nelu28  21 4.939
Topic inchis Cheia reusitei in viata
Dinamizarea subconstientului
ellla  4 7.580
Topic inchis radionica ellla  3 4.116
Topic inchis VIATA DUPA MOARTE
a trait cineva asa ceva?
kurt cobain  14 11.760