sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Circul nesimtirii Reprezentanti ai nimanui ...DEMISIA! Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 20 May 2007 - 08:48 PM

Vezi postareaKilkoana, la May 20 2007, 08:33 PM, a spus:

>sa dea cu voi de pamant asa cum meritati ... asta o fi lectia scolii moderne?<

Nu ... asta trebuie sa fie doar binemeritata "apreciere" ptr scoala veche pe care greu acceptati sa o modernizati!
0

#22 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 20 May 2007 - 08:49 PM

Vezi postareaKilkoana, la May 20 2007, 09:39 PM, a spus:

Eu zic ca esti rautacios. :tease: :) Combate la modul serios!
In bunul spirit democratic ( portocaliu)am incercat sa arat ca nesimtirea nu are culoare politica. E de stanga , de dreapta, de centru, de toate nivelurile.

Iar un presedinte ce spune "tiganca aia imputita", merita tot respectul.
O fi si el rezultatul indobitocirii facute de cadre didactice?

Nu are nimic de-a face cu spiritul democratic. Nesimţirea e nesimţire, nu are culoare politică, are legătură cu mediul în care a trăit Băsescu. Dar nesimţirea nu este ceva care să-l împiedice să facă lucrurile care trebuie făcute în ţara asta.

Clinton a trecut printr-o procedură de suspendare, fiindcă a minţit naţiunea în privinţa naturii sexuale a relaţiei lui cu Monica Lewinsky, dar naţiunea americană nu a mai avut un nivel de trai atât de ridicat ca pe vremea lui Clinton decât pe vremea lui Eisenhower. Cele două administraţii Clinton s-au încheiat cu un excedent bugetar uriaş, iar Irak-ul şi Afghanistanul nu păreau să necesite vreo invazie la vremea respectivă. Ce făcea Monica Lewinsky sub masa din Biroul Oval nu a avut nici o legătură cu performanţele lui Clinton ca preşedinte. Sau a avut?! :lol:

Iar eu cred că Băsescu e într-o situaţie similară. Replicile lipsite de politeţe îl menţin în formă, probabil. :crazy:

Aceasta postare a fost editata de harald: 20 May 2007 - 09:01 PM

0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 May 2007 - 08:50 PM

Presa straina despre "lovitura de stat" din Ro
Politica fostilor comunisti poate fi uneori explicata ca o confruntare intre pungasi, fantome si idioti. Aceasta afirmatie, desi insultatoare, este graitoare pentru lupta care a dus la referendumul pe tema demiterii presedintelui suspendat Traian Basescu”, apreciaza „The Economist”
0

#24 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 20 May 2007 - 09:09 PM

Vezi postareaSikaryan, la May 20 2007, 09:48 PM, a spus:

Nu ... asta trebuie sa fie doar binemeritata "apreciere" ptr scoala veche pe care greu acceptati sa o modernizati!

Eu cred ca refuzi sa citesti postul meu, care nu a dorit defel sa jigneasca, a vrut doar sa arate ca lucrurile despre care vorbesti tu exista deja in Romania. :)
Bun, incepu firav, dar exista.

Vezi postareaharald, la May 20 2007, 09:49 PM, a spus:

Nu are nimic de-a face cu spiritul democratic. Nesimţirea e nesimţire, nu are culoare politică, are legătură cu mediul în care a trăit Băsescu. Dar nesimţirea nu este ceva care să-l împiedice să facă lucrurile care trebuie făcute în ţara asta.

Clinton a trecut printr-o procedură de suspendare, fiindcă a minţit naţiunea în privinţa naturii sexuale a relaţiei lui cu Monica Lewinsky, dar naţiunea americană nu a mai avut un nivel de trai atât de ridicat ca pe vremea lui Clinton decât pe vremea lui Eisenhower. Cele două administraţii Clinton s-au încheiat cu un excedent bugetar uriaş, iar Irak-ul şi Afghanistanul nu păreau să necesite vreo invazie la vremea respectivă. Ce făcea Monica Lewinsky sub masa din Biroul Oval nu a avut nici o legătură cu performanţele lui Clinton ca preşedinte. Sau a avut?! :lol:

Iar eu cred că Băsescu e într-o situaţie similară. Replicile lipsite de politeţe îl menţin în formă, probabil. :tease:

Daca pentru "I never had sexual relationships with that woman" - pot avea o anumita simpatie, pentru un presedinte grobian nu pot avea.
In aceeasi America o remarca rasista nu ar fi fost iertata.

Eu nu pot decat sa-i doresc aceluiasi presedinte mult succes . Ma intreb daca tot ceea ce a cuprins in discursurile domniei sale , are sau nu o legatura cu atributiile presedintelui?
0

#25 Utilizator offline   amarel 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 20 May 2007 - 09:16 PM

Vezi postareaAndreeaCristina, la May 20 2007, 02:23 PM, a spus:

nu..el doar ii protejeaza pe altii...sa fim seriosi e penibil..sa nu mai vorbim de cate a facut si face in continuare Basescu, in timp ce voi toti dormiti linistiti ca v-a privit el, asa stramb cum e, in ochi si v-a asigurat ca lupta domne`, lupta..da` nu-l lasa astia...ciudat..ca doar e perfect, cum de nu se descurca? plus de asta, he`s always right :lol:

OK, am inteles cu totii, nu-ti place Basescu ,dar macar spune-ne de ce t-i place atat de mult Tariceanu !!!
0

#26 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 20 May 2007 - 09:21 PM

Vezi postareaamarel, la May 20 2007, 10:16 PM, a spus:

OK, am inteles cu totii, nu-ti place Basescu ,dar macar spune-ne de ce t-i place atat de mult Tariceanu !!!

Nu stiu daca nu-ti place Basescu , implica iti place Tariceanu. Nu prea imi vine sa cred.

Vezi postareaharald, la May 20 2007, 09:49 PM, a spus:

Iar eu cred că Băsescu e într-o situaţie similară. Replicile lipsite de politeţe îl menţin în formă, probabil. :lol:

Sa nu ajunga la dublu bypass si el! :) ( ce imi place sa te enervez!)
0

#27 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 20 May 2007 - 09:50 PM

Vezi postareaamarel, la May 20 2007, 10:16 PM, a spus:

renunt la orice simpatie pentru toti..de acum militez doar pentru logica ta...e fenomenala...felicitari :lol:
0

#28 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 May 2007 - 10:27 PM

Vezi postareaKilkoana, la May 20 2007, 09:09 PM, a spus:

<br />Eu cred ca refuzi sa citesti postul meu, care nu a dorit defel sa jigneasca, a vrut doar sa arate ca lucrurile despre care vorbesti tu exista deja in Romania.

Stiu ca exista un inceput intradevar firav ...dar asta trebuia sa fie situatia in 1990 nu in 2007 ...si acum greseala cea mai mare este aceea ca NU se pune accent pe SOCIALIZAREA copilului, legarea invatamantului de viata,... ci pe materie multa si inutila !
0

#29 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 May 2007 - 11:58 AM

SENATORII ÎŞI IAU MAŞINI DE 1,5 MIL. EURO ...iata o atitudine demna de Circul Rusinii!
Parca daca mergeau cu Dacii Logan li se tocea turul pantalonilor!
0

#30 Utilizator offline   vimi 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-August 05

Scris 21 May 2007 - 12:19 PM

Vezi postareaSikaryan, la May 21 2007, 12:58 PM, a spus:

SENATORII ÎŞI IAU MAŞINI DE 1,5 MIL. EURO ...iata o atitudine demna de Circul Rusinii!
Parca daca mergeau cu Dacii Logan li se tocea turul pantalonilor!

Intimplator singura persoana din Romania posesoare a unei masini Bugatti de 1.5 milioane de EURO nu e un senator ci e domnul Casuneanu care a avut nenumarate afaceri cu Ministerul Transporturilor condus de Traian Basescu si care face parte din "oligarhii buni". Asa ca, ceea ce spui tu se incadreaza perfect in Circul Rusinii, iar tu la rindul tau, ai si tu un mic rolisor in aceasta piesa.. Arunci cu pietre in unii, insa vinovatul se afla in tabara ta; si atunci, ori tu manipulezi (dar ai grija ca nu toti sint timpiti), ori esti o "pasarica imputita" sau un "gaozar" ca sa-l citez pe presedintele iubit. Si nu inteleg de ce nu-l citezi pe domnul presedinte cu limbajul lui colorat; e actor principal in piesa asta numita "Circul Rusinii''.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Cine e cel mai tare om din Romania? Ovidiu Bufnila  55 13.179
Hot Topic (New) Gripa aviara: Manipulare grosolana!
Intoxicarea publicului cu minciuni SRI?!
Rákóczi  23 7.572
Topic inchis Peste 3.000 de soldati romani vor fi in misiuni peste hotare in 2008
Credeti ca va mai dura mult pana la primul atentat terorist din tara?
papick  29 7.511
Topic inchis Locurile in parlament roportal  0 3.891
Topic inchis Definitia unui detasament Spetsnaz
Caci ei sint cei mai de top
Rusul Singuratic  1 3.342