Posed un PC` extrem de slab dar dotat cu cea ce are nevoie pentru a`l folosi pentru internet: AMD duron 800, 320 SD RAm , video on board doar de 8 , sunet on board toate pe o placa de baza MS-6378, hdd: SAmsung 40Gb. Hdd`ul a fost cumparat nou acum 3 ani este partitionat in 2( 10 rexpectiv 30) Sunt la a doua problema de genul: Nu pot accesa D`ul( partitia de 30) Acum cateva saptamani am avut aceiasi problema , pur si simplu sistemul vede partitia dar nu pot intra in ea nici macar din dos , nu pot da scan , nu pot defragmenta.Singura optiune e formatatul care mi`i se permite. Cine ma poate ajuta ? Mentionez ca folosesc ca platforma de baza win98 . Multumesc anticipat . SS
Pagina 1 din 1
Probleme cu hard discu` ! ?
Scris 31 May 2007 - 07:16 PM
Buf0n, la May 20 2007, 10:04 AM, a spus:
Posed un PC` extrem de slab dar dotat cu cea ce are nevoie pentru a`l folosi pentru internet: AMD duron 800, 320 SD RAm , video on board doar de 8 , sunet on board toate pe o placa de baza MS-6378, hdd: SAmsung 40Gb. Hdd`ul a fost cumparat nou acum 3 ani este partitionat in 2( 10 rexpectiv 30) Sunt la a doua problema de genul: Nu pot accesa D`ul( partitia de 30) Acum cateva saptamani am avut aceiasi problema , pur si simplu sistemul vede partitia dar nu pot intra in ea nici macar din dos , nu pot da scan , nu pot defragmenta.Singura optiune e formatatul care mi`i se permite. Cine ma poate ajuta ? Mentionez ca folosesc ca platforma de baza win98 . Multumesc anticipat . SS
1. Incearca un scan online dupa fsecure si trendmicro la MY COMPUTER.
2. Daca partitia e fat32 incearca un scandisk din dos dupa o discheta de boot facuta pe un pc CURAT, sa nu ai bad-uri pe hdd.
Daca nu merge...format.
Scris 31 May 2007 - 09:06 PM
Buf0n, la May 20 2007, 10:04 AM, a spus:
E posibil ca partitionarea HDD-ului sa fie pe NTFS. Sfatul meu este sa iti faci salvarile de rigoare, sa formatezi disk-ul, sa il partitionezi pe FAT32 si sa reinstalezi WIN98, drivere, etc ! Succes !
Scris 04 June 2007 - 03:06 PM
Multumesc de sfaturile d`voastra domnilor . Hdd a fost partitionat cu manuta mea in doua partitii 9,5 si 27.7 in FAT32 . L`am formatat pana acum de 2 ori ... ma refer la D partitia de 27.7 din cauza ca se blocase si nu mai aveam acces la ea nici macar din dos.Comportamentul hdd e bizar .Acum merge bine dar nu m`ar mira sa se blocheze din nou in urmatoarele zile si sa trebuiasca iar sa dau format . NU ARE BAD`uri am dat cu scanu` cu n programe atat doar ca s`a saturat ... a obosit . La urmatorea problema o sa urmeze cu siguranta un format total , o repartitionare si de ce nu ... NTFS si xp numai ca atunci o sa fiu nevoit sa schimb modul meu de gandire si operare la pc` .
Stima` Tataia Buf0n
Stima` Tataia Buf0n
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
My PC
PC |
Killervl | 1 | 411 |
|