sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

laptoul se inchide! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   doris13 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 19 May 2007 - 03:27 PM

SALUT!

am nevoie de un ajutor sau macar de un sfat. am un laptop packard bell easynoteR4 si pur si simplu se inchide! nu are o regula cand,se inchide si imediat cand ii dau drumul,sau peste 10 min,dar se inchide! pur si simplu,pt cateva zeci de secunde,isi pierde curentul! apoi ii dau drumul ,o ia de la capat cu tot,si iar se inchide. cineva mi-a zis sa-i dau jos bateria,sa nu aiba scurt. degeaba. altcineva mi-a zis ca sa-l reboot-ez,ca are windows-ul o problema,dar nu-mi vine sa cred,pt ca eu cred ca este o problema mecanica. are cineva vreo idee?
daca nu,stiti pe undeva o reprezentanta packard bell, sau macar un service ca lumea unde as putea sa merg?
0

#2 Utilizator offline   tavi_ar 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 21 May 2007 - 11:21 PM

Vezi postareadoris13, la May 19 2007, 04:27 PM, a spus:

SALUT!

am nevoie de un ajutor sau macar de un sfat. am un laptop packard bell easynoteR4 si pur si simplu se inchide! nu are o regula cand,se inchide si imediat cand ii dau drumul,sau peste 10 min,dar se inchide! pur si simplu,pt cateva zeci de secunde,isi pierde curentul! apoi ii dau drumul ,o ia de la capat cu tot,si iar se inchide. cineva mi-a zis sa-i dau jos bateria,sa nu aiba scurt. degeaba. altcineva mi-a zis ca sa-l reboot-ez,ca are windows-ul o problema,dar nu-mi vine sa cred,pt ca eu cred ca este o problema mecanica. are cineva vreo idee?
daca nu,stiti pe undeva o reprezentanta packard bell, sau macar un service ca lumea unde as putea sa merg?

S-ar putea sa ai probleme cu aerisirea. Aspira-i fantele de aerisire si aseaza-l intr-o pozitie normala, pe un birou perfect plan, de exemplu. S-ar putea sa fie fantele pline de praf sau astupate datorita pozitiei incorecte. Cooler-ul de la procesor nu mai face fata in acest caz si procesorul este setat automat sa se opreasca la o anumita temperatura critica. Vezi si daca in BIOS este ceva in acest sens, deci o setare referitoare la temperatura procesorului. Daca nu este asta cauza, reinstaleaza corect Windows-ul ! SUCCES !
0

#3 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 21 May 2007 - 11:28 PM

Cum se inchide, reset brusc sau windows-ul detecteaza inchiderea ecranului (peste taste)?
0

#4 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 21 May 2007 - 11:31 PM

Vezi postareatavi_ar, la May 21 2007, 10:21 PM, a spus:

S-ar putea sa ai probleme cu aerisirea. Aspira-i fantele de aerisire si aseaza-l intr-o pozitie normala, pe un birou perfect plan, de exemplu. S-ar putea sa fie fantele pline de praf sau astupate datorita pozitiei incorecte. Cooler-ul de la procesor nu mai face fata in acest caz si procesorul este setat automat sa se opreasca la o anumita temperatura critica. Vezi si daca in BIOS este ceva in acest sens, deci o setare referitoare la temperatura procesorului. Daca nu este asta cauza, reinstaleaza corect Windows-ul ! SUCCES !

si cu al meu tot din cauza caldurii se inchidea din senin , cand imi era lumea mai draga :)
0

#5 Utilizator offline   RHS 

• World Wide Web
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 12 June 2007 - 06:47 PM

sunt 2 lucruri, ori windowsul, ori din cauza ca nu are racirea buna :focus:
0

#6 Utilizator offline   tavi_ar 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 13 June 2007 - 11:58 AM

Vezi postareatavi_ar, la May 22 2007, 12:21 AM, a spus:

Exista in comert suporturi speciale pentru laptop care au 2-3 coolere la baza in vederea unei ventilari mai bune si se leaga prin USB. De exemplu, am vazut unul 'Fujitsu Siemens' la un pret de cca. 100 RON. Eu zic ca merita !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Formatarea Ionutz_hotin  1 4.679
Replici noi Caut un program
Care sa imi inchida calculatorul automat la o ora setata
MasterGeo  2 3.530
Replici noi Care versiune(editie) de Microsoft Office 2007 este mai buna?
Professional, Enterprise?
Simbiotik  0 2.089
Replici noi AU Play! «Nsl»  2 1.552
Replici noi cine stie adrese ftp?
am nevoie de adrese ftp din romania
ALEXANDRUnistor  0 4.621