sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

nocturna A/N procedeu: "LATENSIFICARE" Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 11 April 2005 - 11:22 AM

Daca doriti o imagine "din mina" pe timp de noapte o puteti obtine prin procedeul numit " latensificare". Asta inseamna ca puteti obtine o "marire a sensibilitatii " filmului de pina la 8 ori prin latensifinare si inca de doua ori fortind developarea, daca facem un simplu reportaj unde nu avem pretentii mari la imagine. Astfel putem obtine dintr-un film de iso=200 ASA un film de 1600 ASA folosind un procedeu de intarire a imaginii latente. Nu tu trepied, nu tu telecomanda. Un aparat cu un obiectiv luminos, de minim f:2 (optim: 1.2 sau....mai mare ca exista!!!)si...cam atit! daca doriti sa va descriu procedura raspundeti-mi! Mai jos am o fotografie de pe cind lucram la " Mesagerul Transilvan" si anume am imortalizat momentul reactiei publicului cind a iesit Constantinescu la alegeri si a picat Iliescu. Poza a fost facuta in jur de 11.30 noaptea.

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 12 April 2005 - 12:53 PM

Victor Apostu, la Apr 11 2005, 12:22 PM, a spus:

Daca doriti o imagine "din mina" pe timp de noapte o puteti obtine prin procedeul numit " latensificare". Asta inseamna ca puteti obtine o "marire a sensibilitatii " filmului de pina la 8 ori prin latensifinare si inca de doua ori fortind developarea, daca facem un simplu reportaj unde nu avem pretentii mari la imagine. Astfel putem obtine dintr-un film de iso=200 ASA un film de 1600 ASA folosind un procedeu de intarire a imaginii latente.  Nu tu trepied, nu tu telecomanda. Un aparat cu un obiectiv luminos, de minim f:2 (optim: 1.2 sau....mai mare ca exista!!!)si...cam atit!  daca doriti sa va descriu procedura raspundeti-mi! Mai jos am o fotografie de pe cind lucram la " Mesagerul Transilvan" si anume am imortalizat momentul reactiei publicului cind a iesit Constantinescu la alegeri si a picat Iliescu. Poza a fost facuta in jur de 11.30 noaptea.
[snapbacca]35129[/snapbacca]

DA CHIAR TE RUGAM sa ne mai scrii :roll: si sa mai atasezi poze.

Apropo - super semnatura :)
0

#3 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 12 April 2005 - 05:47 PM

Ar fi super daca ai avea si niste sfaturi pentru noi astia cu digitalele... excelenta poza.
0

#4 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 12 April 2005 - 07:09 PM

Blacca CAT, la Apr 12 2005, 12:53 PM, a spus:

DA CHIAR TE RUGAM sa ne mai scrii :roll: si sa mai atasezi poze.

Apropo - super semnatura :)
[snapbacca]35340[/snapbacca]

semnatura era dovada discreta ca poza ( din ziar ) era a mea atunci cind unii la redactie "uitau" sa specifice autorul sau, mai rau sa apara sub numele altuia. Atunci, tot ce dadeam in redactie era...semnat. In ziar semnatura era mai putin vizibila...( in F de nr. de fotografii publicate primeam bonificatii...)
0

#5 Utilizator offline   rusovidiu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-August 05

Scris 19 August 2005 - 12:53 PM

mama victore asta da poza ce reprezinta? :) :tease: :- :) :)
0

#6 Utilizator offline   yonut 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-September 05

Scris 16 September 2005 - 06:10 PM

salut!!
interesanta tehnica!!! felicitari!!!
o sa pun si eu o fotografie ... sau mai bine spus un "autoportret" :crazy:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de yonut: 16 September 2005 - 06:12 PM

0