vali_, la Jan 16 2009, 09:42 PM, a spus:
nu sint asa de sigur si btw nu ai raspuns nu o da in iisus ca nu am zis nimic de nt eu intrebam de vt unde elohimii tai cer masacre de ce?
Well, te mai invit inca o data sa citesti ce am scris. Raspunsul e acolo;)
Pippo, la Jan 16 2009, 10:06 PM, a spus:
cred ca am inteles in mare tabloul pe care il prezinti. este o amestecatura de stiinta, ufologie, paranormal si religie. dar la o analiza mai atenta, multe dintre argumentele ufologice, paranormale, stiintifice si religioase pica. unele se pot demonstra complet gresite, altele subrede si incomplete, altele gresit interpretate, iar intreg tabloul este contrazis de elemente reale, materiale ce nu pot fi incadrate in el, ca de exemplu spiritul.
pe masura ce scrii, iti mai pot arata si demonstra gresite unele din argumentele astea. dar sunt destule pentru a incadra intreaga poveste ca o interpretare falsa a realitatii. pe langa faptul ca o interpretare reala a lumii trebuie sa incadreze perfect si trainic toate elementele materiale.
Nu cred ca ai inteles prea mult din ceea ce spun eu. De aceea te invit sa citesti cartile gratuite de pe
http://ro.rael.org/d...oad.php?list.36
Apoi putem discuta mai amanunti, eventual. A propos, ai uitat sa prezinti varianta ta. Sunt curios, sincer. Daca e mai buna decat ceea ce ne ofera Elohimii, eu o sa ma las de Raelism. Ok?
LOVE,TomiRaelian